Şimdi Ara

Lisede Sevgili Yapma Hakkında (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
13.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 12 oldum hala yok adam şimdiden yer ayırtıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetMeKissYou

Evet arkadaşlar ve abiler 3 ay sonra liseye başlıyacağım. Engellemek isteyen hiç durmasın.

Evet şimdi arkadaşlar abiler,
    1-Lisede sevgilimiz olduğu zaman büyük sınıftan kişiler gelip sevgilimize takılınca kendimizi onun önüne atıp dayak yememiz mi gerekiyor?
    2-Orda herkez azıyormuş söylentilere göre gerçekten öyle mi?(Kızlarda dahil)

Şimdi milenyum arkadaşım okula başlıyosun direk 10. sınıflara yalakalık yap ki biraz sağlam olsun değil mi bak ondan sonra 9 lara gezin şöyle kestir bir iki tane, sacını dikiyosundur inşallah :D her neyse 10. sınıflardan arkadşın olduğu sürece dayak yemezsin.

2. şık için aynen doğru kızların kendi aralarındaki konusmalarını biliyorum bitane kız kardeşim gibidir anlatıyo bana ne konusuyolarsa erkeklerden daha beterler hocam merak etme

• şu tiple liseye gidiyolar ya... bildiğin 5.sınıf lan bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hugo Chavez

quote:

Evet arkadaşlar ve abiler 3 ay sonra liseye başlıyacağım. Engellemek isteyen hiç durmasın.

Evet şimdi arkadaşlar abiler,
    1-Lisede sevgilimiz olduğu zaman büyük sınıftan kişiler gelip sevgilimize takılınca kendimizi onun önüne atıp dayak yememiz mi gerekiyor?
    2-Orda herkez azıyormuş söylentilere göre gerçekten öyle mi?(Kızlarda dahil)

Şimdi milenyum arkadaşım okula başlıyosun direk 10. sınıflara yalakalık yap ki biraz sağlam olsun değil mi bak ondan sonra 9 lara gezin şöyle kestir bir iki tane, sacını dikiyosundur inşallah :D her neyse 10. sınıflardan arkadşın olduğu sürece dayak yemezsin.

2. şık için aynen doğru kızların kendi aralarındaki konusmalarını biliyorum bitane kız kardeşim gibidir anlatıyo bana ne konusuyolarsa erkeklerden daha beterler hocam merak etme

Çok sağ olun, dediklerini aynen yapmaya çalışacağım. 10. sınıftan arkadaş şart gerçekten.

• naberl adlı kişi banlı olduğu için pm yoluyla bana ulaştı kendisine çok teşekkür ediyorum.

Yazdıkları:
    Bak kardeş sana bikaç şey söyleyeyim bu lise konusu hakkında.Konuya yazamıyorum banlıyım
    9.sınıfta bu işe pek bulaşma bence
    Zira benimde içinde olduğum 10.sınıf grubu atlıyacak kızlara bu yüzden çıksanda ağzını burnunu kırarlar
    Yok ben gözü karayım diyor isen en fazla 2.haftaya kapıcaksın kızı
    Ayrıca tüyo veriyim ilk gün gidiyorsun çok erken değil kızların arkası/önüne oturuyosun.Yanına değil dikkat
    Bir şekilde sohbete dahil olup kızları yanına çekiyorsun(kızlar güzel olmalı).Sonrasını ilerletirsin kendin veya sonra yazarım.

Bu durumda arkadaşlar 9. sınıfta önce ortamı hazırlıyorum gerekirse üst sınıflardan arkadaş ediniyorum. Sonra sınıf yükseldikce işleri bağlıyorum.
  • Ulan gece gece iyi güldürdünüz bu konuyla beni hiç moralim yoktu ama sayenizde iyi güldüm

• KILL HIM WITH SPEAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar tip bu, dalga geçmesseniz sevinirim.
    Lisede Sevgili Yapma Hakkında

Arkadaşlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

quote:

Arkadaşlar ?

Tamam abi, deriz sıkıntı yok da, yav abi benim büyük arkadaşlarım olamaz mı? Bunun ne önemi var, abi, arkadaş. Nolur bu kadar ayrıntıya girmeyin.

• Bu çocuk mu kız peşinde yaw

SS koymuş utanmadan bir de

• Lisede sen sen ol okuldan sevgili yapma bir halt yok lisede git dershane vs. değişik çevreden ayarla. Bir sürü ergen değişik gevşek tipin içinde rahat edemezsin. Şahsen ben öyle yaptım pişman değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CXY07

Lisede sen sen ol okuldan sevgili yapma bir halt yok lisede git dershane vs. değişik çevreden ayarla. Bir sürü ergen değişik gevşek tipin içinde rahat edemezsin. Şahsen ben öyle yaptım pişman değilim.

Aslında gerçekten çok haklısınız. Fakat tanımadığım kızların yanına gidince sapık gibi bakıyorlar, yani aynı sınıfta değiliz tanışmama ne gerek var gibi. Eski tecrübelerimden; sevgili yapıyoruz ama sınıfta çok az kişi biliyor dışarıda falan buluşuyoruz o şekilde sınıfta ki cıvık ergenlerden kurtulmuş oluyoruz.
  • PyhahahanB

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bende öyle düşünüyordum. Ama arkadaşlarım bana bunları söylediler. Bende mecburen bir konu açtım, ve de yanlış anlamayın kızlar beni çok severler onlarla iyi analaşacağıma eminim ama bir abla vardı; bana dedi ki: Sen liseye gidince birsürü kız senin peşinden koşar, göreceksin. Mesela ay sen çok tatlısın dicekler, işte faceden mesaj atacaklar arkadaşlık isteği felan yollayacaklar dedi. Bende sormak istedim sonuç bu.

Bildiğin çocuk la bu.

Edit : Valla çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbak -- 15 Haziran 2014; 22:50:48 >

• quote:

• Olum deli misiniz la üst dönemler sıkıntı çıkarır mı kıl mı yün mü. Üst dönemlerdenim. Sizi ipleyeceğimiz bile yok istediğiniz gibi davranın hatta 10-11-12 ler 9 ları takmıyor bile bildiğin okul işte öyle amerikan lise filmleri gibi sanma kızlara falan da girmeyeceksin hocalar sana girecek sen folloş olmamaya bak harbiden zor çünkü otur çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wish I Had an Angel

Olum deli misiniz la üst dönemler sıkıntı çıkarır mı kıl mı yün mü. Üst dönemlerdenim. Sizi ipleyeceğimiz bile yok istediğiniz gibi davranın hatta 10-11-12 ler 9 ları takmıyor bile bildiğin okul işte öyle amerikan lise filmleri gibi sanma kızlara falan da girmeyeceksin hocalar sana girecek sen folloş olmamaya bak harbiden zor çünkü otur çalış

abi konuları sıfırdan tekrar başlıyorsunuz diyorlar, nasıl zor oluyor anlamış değilim.

Zaten konudakilerin yarısı benle dalga geçiyor.
  • Geçmiş olsun, taşlıcaklar seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Salus

Geçmiş olsun, taşlıcaklar seni

Taşlasınlar abi, zaten taşlıyorlar. Bu forumda gezecek isen yaşını beli etmeyeceksin yoksa böyle taşlarlar işte.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wish I Had an Angel

Olum deli misiniz la üst dönemler sıkıntı çıkarır mı kıl mı yün mü. Üst dönemlerdenim. Sizi ipleyeceğimiz bile yok istediğiniz gibi davranın hatta 10-11-12 ler 9 ları takmıyor bile bildiğin okul işte öyle amerikan lise filmleri gibi sanma kızlara falan da girmeyeceksin hocalar sana girecek sen folloş olmamaya bak harbiden zor çünkü otur çalış

abi konuları sıfırdan tekrar başlıyorsunuz diyorlar, nasıl zor oluyor anlamış değilim.

Zaten konudakilerin yarısı benle dalga geçiyor.

Dalga geçilecek şeyler söylemezsen kimse dalga geçmez dostum. Kız azdırmak da nedir

Yazını yaşa şimdi boşver dersleri. Yazılılar girmeye başlayınca anlarsın zorluğunu. Buraya kadar ders dinleyerek gelmişsindir büyük ihtimal ama artık her gün tekrar etmezsen unut düzgün bir ortalamayı. Ama sınıfı ingilizce matematik edebiyat falan 65 tutarsan kesin geçersin kalma korkun olmasın kolay artık.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.