Şimdi Ara

Lisede Sevgili Yapma Hakkında (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
13.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wish I Had an Angel

quote:

Orijinalden alıntı: LetMeKissYou

quote:

Orijinalden alıntı: Wish I Had an Angel

Olum deli misiniz la üst dönemler sıkıntı çıkarır mı kıl mı yün mü. Üst dönemlerdenim. Sizi ipleyeceğimiz bile yok istediğiniz gibi davranın hatta 10-11-12 ler 9 ları takmıyor bile bildiğin okul işte öyle amerikan lise filmleri gibi sanma kızlara falan da girmeyeceksin hocalar sana girecek sen folloş olmamaya bak harbiden zor çünkü otur çalış

abi konuları sıfırdan tekrar başlıyorsunuz diyorlar, nasıl zor oluyor anlamış değilim.

Zaten konudakilerin yarısı benle dalga geçiyor.

Dalga geçilecek şeyler söylemezsen kimse dalga geçmez dostum. Kız azdırmak da nedir

Yazını yaşa şimdi boşver dersleri. Yazılılar girmeye başlayınca anlarsın zorluğunu. Buraya kadar ders dinleyerek gelmişsindir büyük ihtimal ama artık her gün tekrar etmezsen unut düzgün bir ortalamayı. Ama sınıfı ingilizce matematik edebiyat falan 65 tutarsan kesin geçersin kalma korkun olmasın kolay artık.

Tamamdır, zaten yaz bitince konular açılmaya başlar o zaman bir şeyler kaparız.

• Hep biz suçlu oluyoruz.

- Saçma sapan bi başlıkla konu açıyorsun. Lisede sevgili yapma nedir? Börek çörek mi?
    - "Lisede sevgilimiz olduğu zaman büyük sınıftan kişiler gelip sevgilimize takılınca kendimizi onun önüne atıp dayak yememiz mi gerekiyor? " diye soruyorsun. Burada birileri "hayır bırak kısı s***ler" dese bırakacak mısın? Dayak yeme ama savun. Bunu da mı biz söyleyelim.
    - "Orda herkez azıyormuş söylentilere göre gerçekten öyle mi?(Kızlarda dahil) " Hadi ilk maddeyi geçtim bu neyin kafası peki? Altı üstü bir yaş büyüyorsun, ilk sene zaten ortaokuldan farkı olmayacak çocukluğunuzu bırakamayacaksınız. 9. sınıfa başladı diye kimse bir anda kudurmuyor. Söylentilere göre peh peh...
    - Hele beni gülmekten öldüren " bir abla vardı; bana dedi ki: Sen liseye gidince birsürü kız senin peşinden koşar, göreceksin. Mesela ay sen çok tatlısın dicekler, işte faceden mesaj atacaklar arkadaşlık isteği felan yollayacaklar dedi. Bende sormak istedim sonuç bu." Arkadaş bu nedir?

Hayır anlamadığım bunları görüpte nasıl gülmeyelim dalga geçmeyelim? İki sene sonra bu konuya baktığında ne malmışım diyeceksin.

Bildiğin okul bu. Gidip gelceksin. Amerikan filmlerindeki ortam yok. Normal, ortaokula benzeyen bir yer. Fotoğraf çekildiğinizde onları iyi sakla, ilerleyen senelerde bakıp bakıp güleceksiniz. Ortaokullu haliniz 10'a geçince gidecek yerini cool'luk havaları kaplayacak. Eski bebeler(yani siz) bi b*k oldum diye ortada gezecek. 11'e geçince o da geçecek hafiften ygs stresi, elinde matematik kitabıyla gezmeler başlayacak. Okulun durumuna göre bu olmayabilir, bu havaya girmeyen kişilerde karı kız ya da futbol peşinde koşacak. 12. sınıfta zaten gitmezsiniz okula. Sonra bitiyor.

• Benimde hayallerim vardı. 9 başlarken ilk gün sınıfa bi girdim peygamber sonrasından ekmek çalmışlar sanki kardesim tipleri görmenin lazımdı sene boyunca sınıftan hic bi kizin yüzüne bakamadim 9 da fazla atraksiyon bekleme dusurursun bir iki tane kız yasitlarindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbak

Hep biz suçlu oluyoruz.

- Saçma sapan bi başlıkla konu açıyorsun. Lisede sevgili yapma nedir? Börek çörek mi?
    - "Lisede sevgilimiz olduğu zaman büyük sınıftan kişiler gelip sevgilimize takılınca kendimizi onun önüne atıp dayak yememiz mi gerekiyor? " diye soruyorsun. Burada birileri "hayır bırak kısı s***ler" dese bırakacak mısın? Dayak yeme ama savun. Bunu da mı biz söyleyelim.
    - "Orda herkez azıyormuş söylentilere göre gerçekten öyle mi?(Kızlarda dahil) " Hadi ilk maddeyi geçtim bu neyin kafası peki? Altı üstü bir yaş büyüyorsun, ilk sene zaten ortaokuldan farkı olmayacak çocukluğunuzu bırakamayacaksınız. 9. sınıfa başladı diye kimse bir anda kudurmuyor. Söylentilere göre peh peh...
    - Hele beni gülmekten öldüren " bir abla vardı; bana dedi ki: Sen liseye gidince birsürü kız senin peşinden koşar, göreceksin. Mesela ay sen çok tatlısın dicekler, işte faceden mesaj atacaklar arkadaşlık isteği felan yollayacaklar dedi. Bende sormak istedim sonuç bu." Arkadaş bu nedir?

Hayır anlamadığım bunları görüpte nasıl gülmeyelim dalga geçmeyelim? İki sene sonra bu konuya baktığında ne malmışım diyeceksin.

Bildiğin okul bu. Gidip gelceksin. Amerikan filmlerindeki ortam yok. Normal, ortaokula benzeyen bir yer. Fotoğraf çekildiğinizde onları iyi sakla, ilerleyen senelerde bakıp bakıp güleceksiniz. Ortaokullu haliniz 10'a geçince gidecek yerini cool'luk havaları kaplayacak. Eski bebeler(yani siz) bi b*k oldum diye ortada gezecek. 11'e geçince o da geçecek hafiften ygs stresi, elinde matematik kitabıyla gezmeler başlayacak. Okulun durumuna göre bu olmayabilir, bu havaya girmeyen kişilerde karı kız ya da futbol peşinde koşacak. 12. sınıfta zaten gitmezsiniz okula. Sonra bitiyor.

Abi valla ne desem boş. Dibine kadar haklısın, şuanda bu konuyu açtığıma bu mesajları yazdığıma pişmanım. Şimdiden kendime bu eleştirdiğiniz mesaj hakkında ne malmışım diyorum. Tekrar özürlerimi ileterek. İstediğiniz dalgayı geçin diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bende öyle düşünüyordum. Ama arkadaşlarım bana bunları söylediler. Bende mecburen bir konu açtım, ve de yanlış anlamayın kızlar beni çok severler onlarla iyi analaşacağıma eminim ama bir abla vardı; bana dedi ki: Sen liseye gidince birsürü kız senin peşinden koşar, göreceksin. Mesela ay sen çok tatlısın dicekler, işte faceden mesaj atacaklar arkadaşlık isteği felan yollayacaklar dedi. Bende sormak istedim sonuç bu.

Hiçbir zaman öyle bişey olmayacak o okuldaki tek erkek sen olsan bile kızlar onları yapmaz sana, ablan seninle fena billur geçmiş genco.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arbak

Hep biz suçlu oluyoruz.

Abi valla ne desem boş. Dibine kadar haklısın, şuanda bu konuyu açtığıma bu mesajları yazdığıma pişmanım. Şimdiden kendime bu eleştirdiğiniz mesaj hakkında ne malmışım diyorum. Tekrar özürlerimi ileterek. İstediğiniz dalgayı geçin diyorum.

Konuyu rapor et sildir

• Ulan şaka maka bu 2000liler bile liseye başladı. Bunları görünce Allah'tan lisem bitti çok şükür diyorum.

Sana deneyimli bir abi olarak tavsiye vereceğim şakayı bırakıp . Hey bu günleri'de mi görecektim 4 yıl önce bu konuyu bende açmıştım önceki hesaptan ve şimdi ben tavsiye veriyorum :

- 9. Sınıfta hiç bir şey bekleme. Herkes 9. sınıftayken sınıfa ilk geldiğinde -eğer eskiden tanıdıkları bir arkadaşları yoksa- kimse kimseyle baştan konuşmaz. Sonra yavaş yavaş millet birbirine bakar ve konuşmaya başlar. İlk haftalar birbirinizle resmi konuşursunuz, sonra şakalaşmalar vs. derken uzayıp gider.

- Bu arada 9. Sınıfta kimseyle kavga etmemeye çalış. Kimin ne olduğu belli olmuyor. Ben birini dövmüştüm 9. sınıfta çocuk çıkışta toplamış getirmiş ben henüz kimseyi tanımıyordum sonra Allah'tan aralarından birisi tanıdığım çıkmıştı. Yani önce bir çevreni edin, arkandan kimler kavgaya gelir bi gör.

- Eğer sigara içiyorsan veya 9. sınıfta başlayacaksan sakın okulun tuvaletinde içeyim deme. Ben 9-10. sınıflarda içmiyordum ama 11 ve 12. sınıflarda içmeye başlamıştım ve o yıllarda 9. sınıf veletlerinden az mı sigara toplardım eğer tuvallette de içeceksen bilen, deneyimlilerden yardım alıp öyle iç. Yoksa çok hoca yakalar söyleyim. Yinede inşallah içmezsin.

- Kimsenin arkasına takılma, kimseye kendini kaptırma. Kimsenin gazına gelme ! Eğer gelirsen ilerde çok kötü pişman olursun söyleyim. Kendini yani pek bir şey zannetme bu genelde 10. sınıfta olur bizde geçtik bu yollardan ama birilerinin arkasına takılıp, hayata isyan edersen kötü olur söyleyim.

- Sınıfındaki kızlarla iyi geçin. Güzel veya çirkin ki zaten sınıfından manita yapma gibi bir hataya düşme. Sınıftaki kızlarla neden iyi geçin diye soruyorsan; illa aralarından çalışkan birisi olur kopya verir, sap sap takılmazsın ve en önemlisi iyi manita ayarlarlar. Onlar bizden daha konuşkan ve yan sınıflardan illa bir sürü tanıdıkları oluyor. Yanlarında görürsün bir iki tane istersin hemen bana yap diye ayarlarlar.

- Lisede ki kızlar bizim okulda en azından benim sınıfta azgın değildi. 1-2 tane denk geldi ama aynı sınıftayız olmazdı. Okulda bir kaç tane varmış öyle kız ama onlarda bizle çıkmazdı. Bir kızın azgın olup olmayacağını bilemezsin. Onunla yakın temas kurunca anlarsın dışarıdan usta olmadığın sürece anlaşılmaz. Yani azgın olup olmayacağı tamamen şans.

Her neyse bu kadar. Derslerine iyi çalış diyeceğim ama dinlemeyeceksin bizi bizde bu yollardan çok geçtik. 4 yıl sonra benim gibi olduğunda dönüp arkana baktığında diyeceksin " ben ne malca konular açmışım " diye. Ama zamanla öğreniyorsun ya o da güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThreeArrow -- 16 Haziran 2014; 0:54:52 >

• Adam hesapladı hızını alamadı her çeşit şekilde yazdı. bir roma rakamı kaldı
  • HemDe be biçim aziyorlar.kizlar mast. Yapıyor .Erkeklerde çavuş havada geziyor.

Manyak misin be oğlum. Sen bu kafayla üst sınıflardan cok dayak yersin. Okul orası okul azanlar olsa bile sen derslerine bakacaksin.Okulda aziyim deme mazallah bi kaza çıkar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

bu kafayla yaşatmazlar seni o lisede. hiç bişey olduğu yok ,sevgili yapma rahatsın yaparsan başına iş alırsın,tecrübeyle sabit. aynı sınıftaysanız hele sakın yapma

Dostum ben bu aynı sınıftan sevgili olmazin nedenini hep merak etmişimdir . Nedir bu ?

• Vay Açık Mert Korkusuz liseli seni.
  • "herkez" değil o "herkes".
    Hadi kolay gele.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okulda kendini ezdirmezsen birazda kalibin ve bilek gucun varsa merak etme kimse bise yapmaz kolay kolay ama kendini ezdirirsen her onune gelen kizla konusur asilir tabi ayni zamanda iyi bir liseye gidersen böyle sorunlar az olur gibi

• Sana tavsiyem hiç uğraşma. Hayatını s*kip atarlar. Bu dönemde kılzar sadece kaslı ve parası olana bakar. Ki bulsa bile başka bir kaslı ve zengin biri için bırakır. Ve bu döngü böyle devam eder, eder, eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3_ok

Ulan şaka maka bu 2000liler bile liseye başladı. Bunları görünce Allah'tan lisem bitti çok şükür diyorum.

Sana deneyimli bir abi olarak tavsiye vereceğim şakayı bırakıp . Hey bu günleri'de mi görecektim 4 yıl önce bu konuyu bende açmıştım önceki hesaptan ve şimdi ben tavsiye veriyorum :

- 9. Sınıfta hiç bir şey bekleme. Herkes 9. sınıftayken sınıfa ilk geldiğinde -eğer eskiden tanıdıkları bir arkadaşları yoksa- kimse kimseyle baştan konuşmaz. Sonra yavaş yavaş millet birbirine bakar ve konuşmaya başlar. İlk haftalar birbirinizle resmi konuşursunuz, sonra şakalaşmalar vs. derken uzayıp gider.

- Bu arada 9. Sınıfta kimseyle kavga etmemeye çalış. Kimin ne olduğu belli olmuyor. Ben birini dövmüştüm 9. sınıfta çocuk çıkışta toplamış getirmiş ben henüz kimseyi tanımıyordum sonra Allah'tan aralarından birisi tanıdığım çıkmıştı. Yani önce bir çevreni edin, arkandan kimler kavgaya gelir bi gör.

- Eğer sigara içiyorsan veya 9. sınıfta başlayacaksan sakın okulun tuvaletinde içeyim deme. Ben 9-10. sınıflarda içmiyordum ama 11 ve 12. sınıflarda içmeye başlamıştım ve o yıllarda 9. sınıf veletlerinden az mı sigara toplardım eğer tuvallette de içeceksen bilen, deneyimlilerden yardım alıp öyle iç. Yoksa çok hoca yakalar söyleyim. Yinede inşallah içmezsin.

- Kimsenin arkasına takılma, kimseye kendini kaptırma. Kimsenin gazına gelme ! Eğer gelirsen ilerde çok kötü pişman olursun söyleyim. Kendini yani pek bir şey zannetme bu genelde 10. sınıfta olur bizde geçtik bu yollardan ama birilerinin arkasına takılıp, hayata isyan edersen kötü olur söyleyim.

- Sınıfındaki kızlarla iyi geçin. Güzel veya çirkin ki zaten sınıfından manita yapma gibi bir hataya düşme. Sınıftaki kızlarla neden iyi geçin diye soruyorsan; illa aralarından çalışkan birisi olur kopya verir, sap sap takılmazsın ve en önemlisi iyi manita ayarlarlar. Onlar bizden daha konuşkan ve yan sınıflardan illa bir sürü tanıdıkları oluyor. Yanlarında görürsün bir iki tane istersin hemen bana yap diye ayarlarlar.

- Lisede ki kızlar bizim okulda en azından benim sınıfta azgın değildi. 1-2 tane denk geldi ama aynı sınıftayız olmazdı. Okulda bir kaç tane varmış öyle kız ama onlarda bizle çıkmazdı. Bir kızın azgın olup olmayacağını bilemezsin. Onunla yakın temas kurunca anlarsın dışarıdan usta olmadığın sürece anlaşılmaz. Yani azgın olup olmayacağı tamamen şans.

Her neyse bu kadar. Derslerine iyi çalış diyeceğim ama dinlemeyeceksin bizi bizde bu yollardan çok geçtik. 4 yıl sonra benim gibi olduğunda dönüp arkana baktığında diyeceksin " ben ne malca konular açmışım " diye. Ama zamanla öğreniyorsun ya o da güzel.

Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim, bunları Word belgesine yapıştırıyım sonra bulması zor olur. Teşekkürler

• Hiç unutmam orta sonda 2 tane yan sınıftan çocuk gelip sevgilime laf atmıştı kırmıştım 2 sininde agızlarını o gün ilk kez öpüşmütüm sevgilimle çok güzeldi o günler
  • Yaziyorum kek map taktikleri

1) su an Senin yasadigin herseyi +4 seneyi yasadim ondan çok kafani yorma dinle tavsiyeleri
    2) bulabilirsen sirtini yasliyabilegin bi 11. Sinif bul, 12 degil cunku herkes inekler anadoluysa okulun Ayrica her okulda 12 ler 2. Donem hic yok onlar yokken nasil ziplatirlar seni dusun.
    3) Sen ne olursan ok cikcagin en buyuk kiz 10. Sinif oda ciddi 100.000/1 kisi olur anca çok yakisikli zengin cool falansan okulda Abin falan vardir sozun gecer ya da kiz asil olursa falan, dokuzla cikarsan 11,12 ler iplemez 11lerden arkan olursa 10larda laf edemez onlari zzikleme zaten kiclari 5 karis kalkar comezlik bitince sakin bastan kendini ezdirme 10lara 1 sene once onlar Senin yerindeydi Oyle dusun
    3) kizlarinda her insan gibi abazasi da var normali de ama kizlarin samimi ya da pro degilsen ki pro degilsin anlamayazsin, sevgili olcam derken samimiyetin dozunu kacirip Kanka olma.
    Herkese diklenme sakin ol Teke teke dayak yiceksen cikma.

• Niye Yaz tatiline girdik ki ? Yazın'da okul olsa keşke..
  • kardeş bu kafayla liseye gidersen 9'da ders bakımından kötü şeyler olur
  • Liseyi ne zannediyor bu veletler tipleri 6.siniftaki veletlerden farki yok kiz dusunuyolar akli olan kiz zaten ust siniflarla cikar 9. Sinifta kiz bulma hayalindeyseniz unutun kimse yuzunuze bakmaz ezik ezik takilirsiniz oraya hergun gidip gelceksiniz mukemmel ortamlarmi var zannediyosunuz anca erkek erkege ders kaynatirsiniz okuldan kacarsiniz aci gercek bu 3 ay sonra yasiyacaksin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.