Şimdi Ara

Lisede Sevgili Yapma Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
3
Favori
13.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bok var anasını satayım sevgili sevgili sevgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Köfte

quote:

Orijinalden alıntı: LetMeKissYou

Evet arkadaşlar ve abiler 3 ay sonra liseye başlıyacağım. Engellemek isteyen hiç durmasın.

Evet şimdi arkadaşlar abiler,
    1-Lisede sevgilimiz olduğu zaman büyük sınıftan kişiler gelip sevgilimize takılınca kendimizi onun önüne atıp dayak yememiz mi gerekiyor?
    2-Orda herkez azıyormuş söylentilere göre gerçekten öyle mi?(Kızlarda dahil)

Üst dönemler elinden geldiğince devrecilik yapmaya çalışsa da yanında sevgilin varken bir şey yapmazlar. Bizim okulda öyleydi en azından. Hatta gelip yanınızda sevgiliniz varken rahat olun bi şey yapmayız demişlerdi.

İnşallah dediğiniz gibi olur. Yani o an o kadar rezil olmayı kaldıramam abi.

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • Benim 9 da 3 sevgilim olmuştu anadolu öğretmen lisesinde okudum kiz coktu bana 2-3 kiz teklif etti cikma teklifi yakisikliysan 10. Siniflar bile peşinde olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben lise başlayınca sen daha 5 yaşındaymışsın şimdi forumda bu ceninlere yorum atıp bunlara uyummu sağlamış oluyoruz bi zahmet engelleyin forumda doldunuz artık ben engellemeyle yetişememde
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SkipDom60

lise türü ne olum eml ise ordaki kızlardan hayır gelmez

Lise 370 puanlık bir Anadolu lisesi

ben sahsen okulda ismi duyulmusları tercih etmem sessiz sakinleri tercih ederim hepde tercih etmişimdir

• quote:

Arkadaşlar tip bu, dalga geçmesseniz sevinirim.
    Lisede Sevgili Yapma Hakkında

Bu tiple günde 100 arkadaşlık isteği alırsın knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Arkadaşlar tip bu, dalga geçmesseniz sevinirim.

yüzünün fotosunu atsan daha iyi bak olay şöyle ya çok güzel gözlerin olacak tabi tip de kötü olmyacak (benim gibi millet gözlerime hasta :D) yada saçlara filan çok iyi şekil vericeksin ancak öyle

• quote:

Buda yüzümün. Geçen formda atmıştım, şuan tekrar korka korka atıyorum. Arz ederim
    Edit: Burada top oynamıştık terlemiştim de saçlarım dağınık.

saçlara filan şekil yap sevgili bulursun rahat ol

• biz lisedeyken de ünide kızlar teklif ediyormuş muhabbeti vardı kesinlikle doğru hergün başka kızlayım

1. yi yapman lazım elbette baya dayak yiyebilirsin bunun için
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler İnşallah liseyi dayak yemeden atlatabilirim. Ortaokulda bile gelip sataşanlar vardı, bazıları tehdit ediyor işte şununla çıkma, konuşma felan lisede de olur da dayak olmasın yani biz insanlar konuşarak anlaşabiliriz.

Edit: Smile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B81DB4D44 -- 15 Haziran 2014; 19:00:22 >
  • Daha yaşın küçük bu işler 11 de olmaya başlar git derslerine çalış lise sandığın gibi bir yer değil.

• bu kafayla yaşatmazlar seni o lisede. hiç bişey olduğu yok ,sevgili yapma rahatsın yaparsan başına iş alırsın,tecrübeyle sabit. aynı sınıftaysanız hele sakın yapma

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

lise sandığın gibi bir yer değil.
  • sen bu zekayla ilkokula geç bence
  • Ulan bizim zamanımızda daha internet keşfedilmemişti ki böyle bi soru soralım nette peh peh gençliğe bak

Sınıfa ilk girdiğinde gördüğüne selam ver yeter :D Zaten hepsi yavru kedi gibi ilk pisi pisi diyene koşuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müptela12345

Meslek lisesindeyim 1600 kişilik okulda 1 kız yok. son senem kurtuluyom şu lanet yerden. olum kız görcen lan daha ne, bizim okulun önünden dişi köpek geçse herkesin ağzının suyu akar. yakında birbirimize hallencez diye korkuyom

Bizim bir arkadaş vardı onun okulda öyle sadece erkekler. Dersaneden bir arkadaştı bu. Çocuğun yanına yaklaşımca birden tırsıyordu. Bilmiyorum o okulun halini. Çok berbat diyolar. Bu arkadaş anlatıyor işte. Bilerek dayak yiyen çocuklar var diyor. Ciddi dövüyorlarmış hemde.
    Edit: bahsettiğim arkadaşla fazla samimi değildik. Erkeklerden uzak duruyordu zaten. :) kız görünce ağzının suyu akıyor. Ciddiyim. Yolda kız görünce kendine bir süre gelemiyordu. Çocuğun psikoloji bozulmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kötü Polis -- 15 Haziran 2014; 20:05:26 >
  • lisenin kısaltması AAL mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.