Yüzbaşı
27 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhabalar 3 teyp arasında kararsız kaldım daha doğrusu çok fazla özellik var ve ürünler birbirine benziyor.

1dın, iPhone destekli (tercihen), bluetooth, ve usb olarak düşünüyorum cd olsa da olur olmasa da. 3000tl gibi bir bütçe ile sizin tercihiniz öneriniz ne olurdu? Farklı model önerilerine de açığım.

Aracımda 4 kapı hoparlörü ve ön kapılarda twitter mevcut. İlerleyen dönemde arka kapılara da twitter ve koltuk altı subwoofer ekleme ihtimalim var. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Pioneer DEH-S4250BT

Pioneer MVH-S325BT

Pioneer MVH-S320BT

Merhabalar 3 teyp arasında kararsız kaldım daha doğrusu çok fazla özellik var ve ürünler birbirine benziyor.

1dın, iPhone destekli (tercihen), bluetooth, ve usb olarak düşünüyorum cd olsa da olur olmasa da. 3000tl gibi bir bütçe ile sizin tercihiniz öneriniz ne olurdu? Farklı model önerilerine de açığım.

Aracımda 4 kapı hoparlörü ve ön kapılarda twitter mevcut. İlerleyen dönemde arka kapılara da twitter ve koltuk altı subwoofer ekleme ihtimalim var. Tavsiyeleriniz için şimdiden çok teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

Pioneer DEH-S4250BT

Pioneer MVH-S325BT

Pioneer MVH-S320BT

İyi günler iyi forumlar evimizde buderus kombi kullanıyoruz.1 ay önce bakımı yapıldı ve servisin önerdiği gibi su basıncı 1.5-2 bar arasında duruyor. Evde 7 petek ve bir adet havlu pan var. Problemimiz son petek ve havlu panın ısınmaması. Petek havalarını bugün kabaca aldım çok vaktim olmadığı için. Son petekten ve havlu-pandan hava çıktı. Özellikle havlupandan gelen su hiç sıcak değildi. Hava alma işleminde giriş vanasını mı kapatmalıyım çıkış vanasını mı?

Reglaj için ilk iki (kombiye en yakın) peteğin alt vanasını tamamen kapatsam bir problem olur mu ? Geri kalanını kademeli olarak açmayı düşünüyorum

İyi günler. Monster Tulpar T7 v.20.1 cihazımda 2 adet M.2 SSD PCIe 3.0 x4 ve bir adet sata portu var.
Şu anda sata portuna Sandisk Ultra II 480 GB SSD takılı ve M.2 portlarından bir tanesinde ise 512GB SAMSUNG PM981 M.2 SSD PCIe 3.0 x4 (Okuma: 3000 MB/s - Yazma: 1800 MB/s) takılı.
Alan sıkıntısı çektiğim için sisteme bir adet daha m.2 ssd eklemeyi düşünüyorum. Kafamda birkaç seçenek var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. İyi Forumlar...

1) Mevcut m2 ssd yanına 512GB SAMSUNG PM981a M.2 SSD PCIe 3.0 x4 (Okuma: 3500 MB/s - Yazma: 2900 MB/s) takarak raid 0 ile kullanabilir miyim kullanabilirsem şuan takılı diskim performans düşürür diye tahmin ediyorum.

2)Mevcut m2 ssd yi değiştirip 2 adet 512 Samsung PM981a raid0 takmak ve performansı bir kademe daha arttırmak.

3)Tek 1tb m2 ssd kullanmak.

Sizlerden gelecek farklı ssd önerilerine de açığım. Samsung'un SM serileri öneriliyor ama bulamadım pek.
Merhabalar evimde kullandığım bilgisayarım genelde açık vaziyette duruyor boş çalışmasın diyerek 6 ay önce falan Z cash kazdırmaya başlamıştım ama yaklaşık haftada bir payout alıyordum zorluklardan dolayı ve zec piyasa durumundan sonra kazmaya ara verdim. R7 260x oc. versiyon ile kazabileceğim akmasa da damlar dediğiniz bir coin var mı ?
Amacım kendi kazdığım paralarla riske girmeden az buçuk borsa ve mining mantığını öğrenmek. Ticari büyük bir beklentim yok. Boş zamanlarımı değerlendirip çerez parası çıkartsam yeter benim için. Saygılar iyi günler...
Fotoğraflar ekte satıcı daha çok fotoğraf istedi gönderdim yarı fiyat teklifi sundu reddettim. Tam iyade istiyorum çünkü. Aldığım geri vites ledi hem yeri aydınlatmıyor hemde az yanıyor bahsedilen gibi bir ürün değil anlayacağınız ne yapmam lazım başka kanıt vs. İçin

Öncelikle herkese selamlar kendi telefonum serviste olduğu için geçici olarak note 3 kullanıyorum. (Android5) itunes müzik arşivimi bir şekilde cihaza geçirdim (8-9Gb) ama bu şarkılar alfebetik olarak sıralı iPhone'da olduğu gibi sanatçıya yada albüme göre sıralanmış. Hem bunları sıralayıp daha kolay görüntüleyecek hemde aynı müzikten iki tane varsa bunları temizleyecek bi program öneriniz var mı?
Öncelikle selamlar herkese. AliExpress gibi sitelerden alınıp Türkiye'ye girince bir anda kaybolan kargolar için dürüst bir PTT çalışanı bilgi verse de şikayet ederken en son buradaymış vs. kendimizi savunsak. Milletin malına göz diken şahısları da ortaya döksek. Çünkü telefonla arayınca bir bilgi alamıyoruz. Bir arkadaş bi abimiz çoksa da sistemden bakıp cevaplasa bizi çok büyük yardıma geçer. Saygılar...
Öncelikle merhabalar Astra G aracımın üzerindeki orjinal ses sistemiyle oynamak istiyorum. Yazı uzun olacak kusura bakmayın çünkü kuzenim 500 küsür lira para bayılıp dizdiği sete nazaran benim sistemi daha çok beğeniyor. Artık track cd ye 12-13 parça yazıp devamlı cd değişme zorunluluğu üstüne CD'lerin çizilmesi derdi yetmez gibi birde arka sağ hoparlörüm cızırtı yapıyor. Önleri iptal edince arkalardan gelen ses gerçekten rezalet derecede boğuk. Lakin öndeki hoparlörler gayet detaylı ve Basslı bir ses veriyor aynaları vs. titretiyor ancak yüksek seslere çıktıkça detaylar azalıyor. Önceliğim arka hoparlörleri önler gibi bass vuran detayları iyi aktaran bir hoparlör ile değiştirerek ve arkadaki boş tweeter yuvalarını doldurarak sesi çok açmadan önlerde detay kaybı olmadan sistem dizmek ve artık track cd den ve fm transmitter'dan kurtulmak. Bu bana kısa vadede maliyet olarak geri dönecek uzun vadede önleri de değişebilirim.
Ancak bu ses sistemi konusunda çok terim var mid - 2/3 yollu - coax. vs.
Kuzenim yakın Zaman'da 4 hoparlörünü ve teybini değiştirdi pioneer taktırmış bütün sistemi sistemi yapan Ada'mın önerisi ile. Kuzenimin aracına bindiğimde ise tizler o kadar çok ki kulak tırmalıyor adeta buna karşılık bendeki o bas hissinin neredeyse yarısı var. Dengeli bir sistem istiyorum kutu bas falan kullanmadan bütçeyi çok delmeden önerilerinizi bekliyorum. Not: Sistemi tek seferde dizmeyeceğim ileride kaliteyi arttırmak için amfi vs ilave edilebilir mi.
Teypte çıkış gücü iyi olmalı ilk başta amfi kullanmayacağım için mümkünse Bluetooth, usb,aux, iPhone uyumlu modeller tercih sebebi
Öncelikle merhaba
Aşağıda bulunan sistemimdeki işlemciyi Core 2 Quad q8200 @ 2.33 ghz ile değiştirdim. Soğutucu fanı temizledim , termal macunumu yeniledim bilgisayarı çalıştırdım. Bios ayarlarını yaptıktan sonra güç ledinin hızlı hızlı yanıp söndüğünü gördüm şu an sistem çalışıyor ama led işi canımı sıktı. Foxconn'un sitesinden son sürüm bios yazılımını da attım sizce ne yapmalıyım. Custom bir bios vs. var mıdır ?

Saygılar
Foxconn G41mx-k 2.0
İntel Pentium Dual Core E5300 2.60Ghz Oc. @3.1Ghz
2*2Kingston Ddr 2 800 mhz
Sapphire Readon R7260x OC. 2GB Gddr5
Psu 450w Frisby
Hakkında
Meslek: MIS Student
İlgi Alanları: Bilgisayar,Araba,Cep Telefonu
Forum İmzası:
Hakkımda:
< Bu ileti◦DH Premium kullanılarak atıldı. >
Astra Classic 2 1.6 Twinport 103 Bg 147 Tork Spor paket
Düzde yavaş,rampada savaş; Ralliciyiz biz,arkadaş...

Steam ID: CXY07
Origin ID: CXY07
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Opel
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Türk Telekom
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Steam
Steam
Ses Sistemi
Creative
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Clash of Clans
CXY07
İşlemci
Intel
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 585
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 14.131 (Bu ay: 116)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.