Şimdi Ara

Lisede Sayısal Dersleri Çok mu Zor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
38.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler daha seçmedik sayısal sözel eşit ağırlıkmı istediğim meslekler genelde Sayısal da var ama okulda kime sorsam çok zor diyolar kalırsın diyolar biyoloji den korkuyorum sadece hiç sevmiyorum çünkü o kadar zormu gerçektende ?

DÜZ LİSEDE OKUYORUM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Léonardo -- 21 Eylül 2010; 21:00:30 >

• up..
  • 10.sınıfta zorlanabilirsin.Zordur ama 11. sınıfta 4 işlem çözmek gibi oluyor konular çok kolaylaşıyor
  • çok zordur knk ya
  • Akıl sağlığın yerinde olduktan sonra zor yok
  • Evet zor ama şuanki sistemde kazanma şansı en yüksek alan sayısal.Mesela bi sözel sözelden başka ders görmez ve tek tip sınava yani TS sınavına girer ama bi sayısalcı arada sosyal de çalışarak aradaki farkı rahatça kapatabilir.Türkçe zaten görüyoruz.Tek eksik tarih ve coğrafya.Kısacası amacın üniversite ise çalışıcam kasıcam kendimi diyorsan sayısal şuan en güvenilir kapı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

Evet zor ama şuanki sistemde kazanma şansı en yüksek alan sayısal.Mesela bi sözel sözelden başka ders görmez ve tek tip sınava yani TS sınavına girer ama bi sayısalcı arada sosyal de çalışarak aradaki farkı rahatça kapatabilir.Türkçe zaten görüyoruz.Tek eksik tarih ve coğrafya.Kısacası amacın üniversite ise çalışıcam kasıcam kendimi diyorsan sayısal şuan en güvenilir kapı.

Hocam zaten baktım da bütün güzel meslekler sayısalda Sözelde sadece Öğretmenlik var bende öğretmen olmak istemiyorum ama okulda herkes sayısal çok zor kalırsın kesin dediler bende korktum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tıp dersleri pek keyifli değil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Upp beyler kalırmıyım dedikleri kadar zor mu?
  • valla bende geçtim sayısala. anadoluda okuyorum. daha yeni geçtiğim için zor mu bilemem ama çalışırsan yapılmıcak şey yok...
  • Eve gidip tekrar yapmazdım.Takviye ders almazdım.Sınavlara hep 1 gün önceden çalışırdım ama her yıl teşekkür alırdım.

Öğretmenler iyiyse ve dersi derste anlıyorsan hiçbir zor tarafı yok.Yalnız sınav dönemleri acayip sıkıntı basar çünkü o kadar birikmiş konuyu üst üste çalışmak tam bir eziyet.
  • bana geçen konuda 96 lı diyen adam da liseli çıktı ya
    demekki akıl yaşı düşükmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

Eve gidip tekrar yapmazdım.Takviye ders almazdım.Sınavlara hep 1 gün önceden çalışırdım ama her yıl teşekkür alırdım.

Öğretmenler iyiyse ve dersi derste anlıyorsan hiçbir zor tarafı yok.Yalnız sınav dönemleri acayip sıkıntı basar çünkü o kadar birikmiş konuyu üst üste çalışmak tam bir eziyet.

bu sıkıntıyı yaşamamak için tekrar yapmak gerek sanırım

• quote:

Eve gidip tekrar yapmazdım.Takviye ders almazdım.Sınavlara hep 1 gün önceden çalışırdım ama her yıl teşekkür alırdım.

aynen hocam bende sınavlardan önce çalışırım hep ama dersi derste dinlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tam_Türk

10.sınıfta zorlanabilirsin.Zordur ama 11. sınıfta 4 işlem çözmek gibi oluyor konular çok kolaylaşıyor

Asıl 11 zor 11de karmaşık sayılar falan filan var.Hiç görmediği şeyler nasıl kolay olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testy -- 21 Eylül 2010; 21:43:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

quote:

aynen hocam bende sınavlardan önce çalışırım hep ama dersi derste dinlerim

bende şu ana kadar hiçbir sınava 2 gün çalışmamışımdır, hep son gün. ama geçen sene cezasını çektim, mat ve geo zayıf geldi. fizik kimya ve biyolojiye güvenerek sayısal seçtim, hayırlısı... sayısal seçiceksen, düzenli şekilde çalışman gerektiğini unutma. düzenliden kastım; örneğin mat yazılın varsa 4-5 gün önceden hafif hafif çalışmaya başlıcaksın.

• Sayısalına güvenmiyorsan sakın geçme.Lise 2 de sayısala koydular deniyeyim dedim bende burnumdan geldi yıl sonu teşekkür aldım ama biyerlerim terledi.Eşit ağırlık seç bana kalırsa.
  • Tm'de bile 10.sınıfta kalmıştım
  • Beyler alanlar kalktı diyorlar
  • EA da düzgün bi meslek yokki güzel meslekler hep sayısal da ondada herkes zor diyor evdekiler sayısal diyor ne yapıcam bilmiyorum
  • Korkulacak birşey yok.Liseye düzgün gelmiş bir öğrenci rahatlıkla lise konularını halleder.
    Sadece 10. sınıf matematiği ve fiziğinde biraz bocalayabilirsin.Zamanla oturur herşey çalışmana bağlı.11. sınıf kolay.12 deyim.Bitince bilgi veririm

Not:Düz lisedeyim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.