Şimdi Ara

lisede kimsenin takmadığı bir insandım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 yillik lise hayatimda sinifta kimsenin kankasi degildim.sinifta olsa da olur olmasa da olur tipindeki insan bendim.herkesle iyi gecinmeye calistim.herkesle yakinlasmaya calistim ama hep arka planda kaldim.her zaman iyi insan olmaya calistim.ama karsiligini hic alamadim.bu dunya oyle bir yer ki herkesin agzi lafa gelince durustlukten adamliktan bahseder ama hayat arabasi olana tipi iyi olana adildir.iyiligin karsiligini alamazsiniz.herkes sozde igrenc agizlariyla der ki adam kalmadi piyasada kizlar der ki iyi erkek ariyorum ama iyi erkekler adam gibi insalar karsilarina cikti mi onlari takmazlar.adam olmayana kotu olana parasi olana bakar hayat.ben bu dunyadan hic bisi alamayacaksam neden burdayim ya ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: desertrose25

    kesinlikle katılıyorum genelde iyiler hep kaybeder güçlüler kötüler kazanıt güçsüzler ezilir şimdiye kadar hep bunu gördüm örneğin ben nefret ediyorum bu dünyadanda insanlarındanda

    madem iyi adamlar takilmayacak neden her laflarinda adamliktan bahsediyorlar? Hatta oyle bir zaman gelirki durust oldugunuz icin iyi oldugunuz icin sizinle dalga gecerler.birisi eger iyi standartlara sahipse o kotude olsa onemi kalmaz cunku onun sahip oldugu onemli seyler vardir.bu dunya maddiyat dunyasi olmus artik karakterin iyiymis durustmussun adammisin bunlarin bir onemi yok nelere sahipsin onu soyle bana...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güçlü olucaksın lafı gediğine sokmayı bileceksin biri sataştımı kodun mu oturtacaksın ama edebinden ve efendiliğinden hiç bir zaman taviz vermeyeceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıcıysan adamlar napsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DrOetker

    Sıkıcıysan adamlar napsın

    Sıkıcı bir insan degilim cogunun en komik arkadasiyim ama espriler para etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konular düzenli olarak açılıyor ve evet haklısınız hocam da bunu duymak için mi açıyorsunuz konuyu. Evet haklısın senin benim gibiler ha bire kaybeder doğru. Yarın gez şu forumu gene böyle konu göreceksin mesela. Artık böyle düşünüp içine kapanmaktansa bir şeyler yapın. Kendinizi değiştirin. Tek taviz vermeyeceğiniz yan adamlığınız, efendiliğiniz olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biri şuanki hayatımı tanımlamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LetnaErt

    Bu konular düzenli olarak açılıyor ve evet haklısınız hocam da bunu duymak için mi açıyorsunuz konuyu. Evet haklısın senin benim gibiler ha bire kaybeder doğru. Yarın gez şu forumu gene böyle konu göreceksin mesela. Artık böyle düşünüp içine kapanmaktansa bir şeyler yapın. Kendinizi değiştirin. Tek taviz vermeyeceğiniz yan adamlığınız, efendiliğiniz olsun.

    Ben kendimi degistirence insanlar da degisecek mi ? Bugun beni takmayan insanlar yarin bana deger verseler bugunu unutur muyum ben ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bane

    Güçlü olucaksın lafı gediğine sokmayı bileceksin biri sataştımı kodun mu oturtacaksın ama edebinden ve efendiliğinden hiç bir zaman taviz vermeyeceksin

    Eleman dogru soyluyor lakin yok oyle biri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insanlar ikiyüzlüdür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutlu olmak için kimseye ihtiyacın yok arkadaşa ihtiyacın yok tek başınada mutlu olabilirisin, etrafındakileri takma umursama o zaman onlar sana yakınlasmak istiyo insanlar garip valla
  • Sen başarıyı yakaladığında istersen kininle hareket eder seni takmamalarının intikamını alırsın, istersen de önemsemez yoluna bakarsın. Unutup unutmamak senin bileceğin iş ve senin elinde. Yani tipin yoksa ve tek sorunun buysa bilgi yönünden zengin biri ol. Evet tip önemlidir ilk izlenim için ama her şey değil. Mesela David Beckham ile oturup sohbet edilmeyeceğini savunan onlarca kişi var. Yani her şey sadece tip değil. Paran yoksa parayı elbet kazanırsın. Ama sen aa ben şanssız doğmuşum şu yok bu yok dersen hiçbir şey olmaz. Unutma başarılı gençlerin çoğu kırsal kesimlerden fakir gençler. Adam senin benim yaşlarımdayken bizim hayatımızın yarısına bile sahip değil ama bunu kendine dert etmiyor. Çalışıp elde edeceğim diyor ve ediyor. Yani yıkıcı olma hocam yapıcı ol. Ayrıca hep olumsuz davranma kendine. Ya da boşver. Ben şunları yazdığım halde bende senin gibiyim Ama gerçekler bunlar.




  • Aynı ben fakat çok iyilik yaptığım söylenemez bu acımasız hayat için sende acımasız ve kurnaz olacaksın
  • Anladığım kadarıyla hala kimse seni takmıyor

    Bende öyle sayılmama rağmen takmıyorum çünkü insanın kendini alıştırdıktan sonra arkadaşlara pek ihtiyacı kalmıyor. Mesela yılbaşında 5-6 arkadaş eğlendik bunlar içki, sigara içiyor ben içmiyorum. Bir tanesi sarhoş oldu etrafı mahvetti resmen rezillik, konuşmak istesen konuşacağın konular lol'den, futboldan ileri gitmiyor ama ne yalan söyleyeyim sarhoş arkadaşla bayağı bir eğlendik.

    Ciddi işler için bu tarz arkadaşlara pek güvenmiyorum. Gerçi onların gözünde ben amaçsız ve umursamaz birisiyim ama hedeflerimi konuşmayı pek sevmiyorum. Hayatta ilerlemek istiyorsan arkadaşlarına değil kendine güven yada sen benim hayatım zevk üzerinede kurulu diyebilirsin tercih senin.

    Seni takmalarını istiyorsan
    + Olgun görün
    + Az ama öz konuş
    + Gereksiz konulara yer verme
    + Herkesin dediğini yapma
    + Gereken yerde ağırlığını koy
    + Bir faaliyette aktif görev ol bu bile seni amacı olan biri olarak gösterir
    + Her şeye gülme, güleceğin yeri bil
    + İnsanları puanlandır gereksiz gördüğüne gereğinden fazla değer verme

    Tabi bunların en büyük eksisi kendi kişiliğini değiştirmek olacak aslında bu cinsiyet değiştirmenin ruhsal versiyonu gibi memnun kalacaksan deneyebilirsin.




  • Sen iyiliğinden taviz sahsen bendede aynı durum vardı sene basında, ben hiç taviz vermediğim için onlar bana karşı değişmeye başladılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nedir arkadaş tüm forum iyi adam benim diyor ama içten içe kötü adam olmak istiyor. Kötü adamı övüyor derdinizi anlamıyorum kim size iyi adam olun diyor. ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r10 u bırak çık dışarı takıl, ordan 3-5 kuruş kazanmaya uğraşacağına liseni bitir önce.
    tipsizsen birşey diyemem ama, geçmiş olsun diyebilirim sadece.
  • Bu işler böyledir dostum dışarısı kendini çok iyi pazarlayan içi boş mahluklarla dolu.Sen efendiliğini dürüstlüğünü sakın ola kaybetme seni değerli kılan bu özellikler.Karakterini geliştirmeye bak kendine sürekli birşeyler kat.Biliyormusun dostum bak insanların haline adamla oturup bir hayat üstüne insanın amacı üstüne konuşamazsın.Çünkü adam bir et parçasından başka bişey değil insan olmanın sıfatlarını taşımıyor onun için hayat karı-kız,marka kıyafetler,cebinde ki telefon,işi adamın kapasitesi o kadar.Kendinle gurur duy dostum asla kibirli olma fakat kendini takdir etmeyi de ihmal etme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.