Lise 3’de dersane sınıfımdan bi kızla çıkmıştım kız hiç manitacılık işlerine girmemişti işte olmuyor en iyisi bitirelim yazmıştı bi akşam oke yazdım 3 5 gün sonra yanıma gelip konuşalım dedi tekrar başlayalım dedi yok eyw dedim ağlamaya başladı işte o kızın okuldaki arkadaşlarından biri lise sonda bizim okula nakil geldi arkadaş olduk onla bi gün okul çıkışı yine grupça cafede otururken o kızdan bahsettim aa o sen miydin dedi, senin için garip biri ama olursa olur diyodu dedi sonra başka bi gün avm’ye gittik bu kızın 2 kız arkadaşı geldi “maraz alinin sağ kolu, ilaydayla çıkmış bahsediyodu da ya ilayda, bu sağ kol o sağ kol” dedi bizim kız o kızlar da nasıl ya sen daha iyisini bulurdun dedi — sizce lisede beğenilen bi tipmiş miyim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lisede çıktığım kızı öteki kızlar bana yakıştıramamışlardı
-
-
Yalvarırım bana yardım edin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan adam lise 3'de bi kızla çıkmış
Ben 22 yaşına basıcam Temmuzda sanırım hiç olmuycak benim, olsa zaten yatıcam kalkıcam Allah'a dua edicem.
quote:
Orijinalden alıntı: Looksmaxer
Bu mesaj silindi.Ne biliyim lan yolda görsem tanıyamam kaç sene geçmiş
ama benden 1 sene sonra sevgilisi vardı baya çıktılar çocuk bizim dersanedeydi
üniversite 1.sınıfken o ilk konuda bahsettiğim avm’de gördüm yanında 3 erkek vardı
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D67828229Ulan adam lise 3'de bi kızla çıkmış
Ben 22 yaşına basıcam Temmuzda sanırım hiç olmuycak benim, olsa zaten yatıcam kalkıcam Allah'a dua edicem.
Lise 2’de de çıktım
Demek alıcın var işte tipin iyi bilader boşuna buradakilerin seni övmesini bekleme dısarıdaki insanların davranışlarından haraketlerinden anlarsın nasıl bir tip oldugunu(;
quote:
Orijinalden alıntı: Ferid4444444
Demek alıcın var işte tipin iyi bilader boşuna buradakilerin seni övmesini bekleme dısarıdaki insanların davranışlarından haraketlerinden anlarsın nasıl bir tip oldugunu(;Bana hayatımda gördüğüm en tipsiz adamsın derler genelde.
Troll oldugunu biliyorum ama yazayım gene bak kardeşim çirkin olan adama hemde aşırı çirkin adama bırak kızın çıkmayı laf bile atmaz ama diyosun kendin çıkan kızlar oldu diye demekki tipsiz degilsin burdakiler zaten ben kötüyüm herkes kötü olsun diyo bana soracak olursan çok yakışıklı da degilsin çok tipsizde degilsin ortalama hatta ortalama bir tık üstüsün
"tekrar başlayalım dedi
yok eyw dedim"
maraz ali hayatında 2 dakikalığına da olsa alfa olur
-
İts start Marazalimaxx
la olum ne okudum akşam akşam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806"tekrar başlayalım dedi
yok eyw dedim"
maraz ali hayatında 2 dakikalığına da olsa alfa olur
Aslında hayır dememin nedeni farklıydı ama söylemek istemiyorum
sen kaybolmuşsun tip falan hikaye
-
quote:
Orijinalden alıntı: iyi birisiydimsen kaybolmuşsun tip falan hikaye
Yalvarırım bana yardım et
quote:
Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ koluAslında hayır dememin nedeni farklıydı ama söylemek istemiyorum
Alıntıları Gösterpmden yaz knk söz kimseye demem
-
-
İyiymiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"tekrar başlayalım dedi yok eyw dedim" maraz ali hayatında 2 dakikalığına da olsa alfa olur |
Benzer içerikler
- 963 whatsapp
- azgınlık nasıl geçer
- gözlük çerçevesi değiştirme
- çanta üzerindeki baskı nasıl çıkar
- göze cam kırığı kaçması belirtileri
- türk çay emojisi
- para sayma makinesi bim
- kasım indirimleri ne zaman
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X