Şimdi Ara

lise yıllık mevzusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zormuş bu insanlara yazacak bir şeyim yok resmen bulamıyorum. Onlar da bulamamış olacak ki hep klişe yazılar resmen insanların benle ilgili hatırlanacağı anıları yok :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lise Yıllığı

Lise Yıllığı Nedir?

Lise yıllığı, bir lise sınıfının mezuniyetini anmak için oluşturulan bir hatıra kitabıdır. Yılın önemli olaylarını, öğrencilerin portrelerini ve diğer anıları içerir. Yıllıklar öğrencilere lise deneyimlerini hatırlamaları ve arkadaşlıkları ve başarıları kutlamaları için bir fırsat sunar.

Lise Yıllığında Ne Bulunur?

Tipik bir lise yıllığı aşağıdakileri içerir:

• Öğrencilerin portreleri ve biyografileri
    • Öğretmenlerin ve idarecilerin fotoğrafları ve mesajları
    • Okul kulüpleri ve spor takımları hakkında bilgiler
    • Mezuniyet töreni ve diğer etkinliklerin fotoğrafları
    • Öğrencilerin arkadaşlarına ve sınıf arkadaşlarına yazdıkları ayrılma mesajları

Lise Arkadaşına Yıllık Yazıları

Yıllıkta arkadaşlara yazılan yazılar tipik olarak şunları içerir:

• Arkadaşlığın önemi hakkında duygusal mesajlar
    • Ortak anıların ve deneyimlerin anılması
    • Gelecek için iyi dilekler ve destek mesajları

Lise Yıllığına Ne Yazılır?

Yıllık yazıları yazarken şu ipuçlarını göz önünde bulundurmalısın:

• Kısa ve özlü tut.
    • Kişisel ve samimi olun.
    • Gramere ve yazımına dikkat et.
    • Başkalarına karşı saygılı ol.
    • Yıllıkta kalıcı bir hatıra bırakma fırsatını değerlendir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • nasıl yani?
    biraz daha açıklar mısın?
    anlamadım tam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amerigo

nasıl yani?
    anlamadım tam.

Kardeş pek insanlarla samimi olamadım beraber çok şey yasayamadık. Öylesine geçen 4 sene sonunda hiç güzel macera olmamış. Herkes yıllık için "iyi arkadaşsın umarım mutlu olursun hayatta başarılar bla bla " geçiştirdi herkes.

• quote:

nasıl yani?
    anlamadım tam.

Çünkü lisede kimse öyle çok birbirini sevmez ama yıllıklarda canciğer olurlar ve hep klişe şeyler yazılır bu yüzden

• Almak zorunda değilsindir sanırım, ben almamıştım. Ama boş olduğu için değil 2 sayfalık sınır 3 4 sayfaya çıktığı için, silip kısaltmayla uğraşmaktansa direk almamıştım
  • Kendi düşüncelerini yaz.Lise arkadaşlarının %80 nini birdaha görmeyeceksin zaten o yüzden yalandan güzel şeyler yazmak yerine dürüst olup kendi düşüncelerini yaz kendi düşüncelerini yansıtmayan insanlar bu dünyadaki (bana göre) en antipatik insanlardır
  • oha lan meslek lisesinde böyle birşey yapsak herkes küfür yazar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

quote:

nasıl yani?
    anlamadım tam.

Kardeş pek insanlarla samimi olamadım beraber çok şey yasayamadık. Öylesine geçen 4 sene sonunda hiç güzel macera olmamış. Herkes yıllık için "iyi arkadaşsın umarım mutlu olursun hayatta başarılar bla bla " geçiştirdi herkes.

bende de öyle oldu ama.
    bu dünyanın sonu değil ki birader?
    şimdi, beni seven çok insan var. Eskilere muhtaç mıyım?
    değilim. eski mahalleye uğradım bir ara, saçları ve arabamı görenlerin salyaları AKMADI ama içlerinde ki o kahroluşu sezdim.

• Herkese yazma abi ben aşağı yukarı 35 kişiye yazdım, bana da aynı kişiler yazdı hemen hemen. Zaten alan kişi sayısı 90-100. Bunların 5'i kardeşim gibi, 15'i ağır kankam, geri kalan 15 kişi de kankanın bir tık altı, samimi arkadaş. Arkadaşa bile bi şey yazmadım yani. Yoksa kim uğraşacak abi?

• ben de almadım çünkü hiçbişey yazacak bişey bulamadım.. kimse de bana birşey getirmedi.. 4 5 yakın arkadaş yazdı ama almayacağım dedim aldım o yazıları saklıyorm o kadar....

elden bişey gelmez..

biz dışlanmışlarız.. bizi aralarına almazlar. biz onların kurallarına uymayanlarız.. onların kuralları belli, onlara uy, onlarla takıl , değişik işeyler düşünme ve onların sohbetinden keyif al..

yok arkadaş yok. yapmacık mı sahte mi gerçek mi bilemem ama, 4 yıl boyunca hiçbiri beni böyle gruplarına almadı. 4 5 arkadaş vardık zaten onlarda benim gibi asosyellerdi. belki sorun bizdeydi belki diğerlerinde onu bilemem.

tek bildiğim şey.. hiç kimsenin beni liseden hatırlamayacağı gerçeği.

ne yapmam gerekirdi. herkes bi şekilde kaynaştı. ben niye böyleyim. asla bulamıyorum çözümünü
  • Mezun olalı üç yıl oldu.Şirket halen yıllıkları basacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

ben de almadım çünkü hiçbişey yazacak bişey bulamadım.. kimse de bana birşey getirmedi.. 4 5 yakın arkadaş yazdı ama almayacağım dedim aldım o yazıları saklıyorm o kadar....

elden bişey gelmez..

biz dışlanmışlarız.. bizi aralarına almazlar. biz onların kurallarına uymayanlarız.. onların kuralları belli, onlara uy, onlarla takıl , değişik işeyler düşünme ve onların sohbetinden keyif al..

yok arkadaş yok. yapmacık mı sahte mi gerçek mi bilemem ama, 4 yıl boyunca hiçbiri beni böyle gruplarına almadı. 4 5 arkadaş vardık zaten onlarda benim gibi asosyellerdi. belki sorun bizdeydi belki diğerlerinde onu bilemem.

ne yapmam gerekirdi. herkes bi şekilde kaynaştı. ben niye böyleyim. asla bulamıyorum çözümünü

+1

Ayrıca almak zorunda değilsin sanırsam ben almadım pişman değilim..

• Yıllık mıllık boş hikaye çıkartmamıştım ben
  • Centrifugal kullanıcısına yanıt
    iyi de para hee...

bu arada.. ben mezuniyet törenine bile katılmadım. herkes ne kadar kaynaşıktı. muhteşem bir dönem geçti bizim liseden. ben ve 4 arkadaşım dışarda kaldım.

5 arkadaş olarak o 3 arkadaş yine oradaydılar. ben diğer arkadaş gittik izledik yine de :D

arkadaş gizlice içeri girdi. biraz assassin creed falan seviyor :D

ben de dışardaki demirliklerden izledim.

evet. bu kadar rezilim işte ne yaparsınız
  • quote:

ben de almadım çünkü hiçbişey yazacak bişey bulamadım.. kimse de bana birşey getirmedi.. 4 5 yakın arkadaş yazdı ama almayacağım dedim aldım o yazıları saklıyorm o kadar....

elden bişey gelmez..

Senin hikaye de çok karamsar hocam

• adnansetek kullanıcısına yanıt
    hikaye değil bunlar gerçekler.

hikaye olsa benim burda işim ne ? 180 kişi var o lisede 180.. koskoca üniversitede de durum farklı değil.

yok işte beni çağıran arkadaş. ben yüzsüzlük yapmaya da alışık değilim. hadi beni de çağırın diye 2 3 kere söyledim nazikçe reddedildim. 4 kere kıza açıldım onlar da reddettiler.

benim ailevi sıkıntılar yüzünden bakışlarda konuşmam da bile full eziklik var. kimse bana yaklaşmak istemiyor nlara uygun olmadığımı anlıyorlar..
  • Evet iyi para ama vermediğim için sıkıntı yok

Dediklerinizi ben de yaşadım hatta ben töreni uzaktan bile izlemedim tören haziran başındaydı mayıs başında okulu bıraktım devamsızlık sürem dolunca
  • quote:

hikaye değil bunlar gerçekler.

hikaye olsa benim burda işim ne ? 180 kişi var o lisede 180.. koskoca üniversitede de durum farklı değil.

yok işte beni çağıran arkadaş. ben yüzsüzlük yapmaya da alışık değilim. hadi beni de çağırın diye 2 3 kere söyledim nazikçe reddedildim. 4 kere kıza açıldım onlar da reddettiler.

benim ailevi sıkıntılar yüzünden bakışlarda konuşmam da bile full eziklik var. kimse bana yaklaşmak istemiyor nlara uygun olmadığımı anlıyorlar..

Hocam beni yanlış anladın hikaye kelimesini yalan anlamında kullanmadım yoksa masal derdim. Açıkçası üzüldüm ama elden birsey gelmiyor. Şöyle bir bakıp "ben böyleyim " deyip kabullenmeye başlıyorsun :(

• Ne yazılabilir ki bana da lazım olcak o büyük ihtimalle
  • Ya boşver toplasan bes tanesi dısında diğerlerini hatırlamıcaksın görmiceksin değmez sıkıntı yapmaya sen uniyi bekle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.