Şimdi Ara

2 yıllık lise 'Mezun' gss borcu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Liseden mezun olalı iki yıl oluyor malum devlette böyle olunca gss nizi iptal ediyor. Böyle bir şeyden haberim yoktu ben 25 yaşına kadar diye biliyordum sigortam olmadığı halde ameliyat oldum hastane dönüşü ilaç almaya giderken sgk hata verdi ilaçları para ile almak zorunda kaldım.

Sizinde liseden mezun olalı 2 sene oluyor ve sgklı bir işte çalışmıyorsanız bir an önce sgk ya gidip borç yapılandırması yapmanız gerekiyor. sigortasız ameliyat olayım filan demeyin düdüklerler benim haberim yoktu eczanede öğrendim. Üniye başlasam bile arada ki farkı ödemem gerekiyormuş.

Bende fakirlik belgesi çıkardım bunla da olmuyormuş yeşil kart çıkması gerekiyormuş onun içinde eviniz olmayacak ailenin toplam geliri 1400 liranın altında olacak. açlıktan sürünüceksiniz anca o zaman veriyorlarmış. Bizim ev olduğu için gelir tespiti yapmadılar bile.

Aman deyim yanlışlıkla hastaneye filan gidersiniz sigortasız şekilde başınız yanmasın. Sigortanın aylık 61 lira gibi bir ücreti var.

He bu arada zorunlu sigorta her şekil düdüklicekler yani.

• abartısız sözylüyorum, çalışırken de çalışmadığım zamanda hep özel hastaneye gidiyorum. devlet hastanesine heralde en son 4-5 sene önce gitmişimdir. Ama kullanmadığım hizmet için benden para istiyorlar. ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 12 Temmuz 2018; 16:23:27 >
  • sorma hocam benim okulla ilişiğim geçen ay kesildi bugün kıl dönmesi yüzünden hastaneye gittim meğer sigorta düşmüş yeni öğreniyorum gss de asla vermem borçta yok zaten hiç çıkmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 12 Temmuz 2018; 16:37:41 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 yaş üstü işsiz GSS borcu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.