Şimdi Ara

Lise öğrencilerinin yapabileceği işler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • stajıma daha 1 sene var. ailevi gelirim az dershane için para biriktirmek istiyorum fakat hiç birikimim yok. ders programlarım şu şekilde;

Pazartesi
    Sabah: 8:30 Çıkış: 14:50
    Salı
    Sabah: 8:30 Çıkış: 17:00
    Çarşamba
    Perşembe
    Cuma
    Sabah: 8:30 Çıkış: 17:00

İstanbul/Kartal/Pendik
    Çevrelerinde bir iş bulabilme ihtimalim var mıdır? Çalışanlar varsa önerebilecekleri iş yerleri vs.
    Haftasonu full mesaisi olan iş yerleri var mıdır?
    Meslek Lisesi
    Web Programlama öğrencisiyim.

Yardımı dokunacak arkadaşları şimdiden teşekkür ederim.

• up. yardımcı olabilecek kimse yok mu
  • İyi günler,

Ben de sizin gibi lise öğrencisiyim.Ben imzamda da yazdığı gibi çeviri yapıyorum.Eğer yabancı dilden yana sıkıntınız yoksa siz de yapabilirsiniz.

Fakat konunuzu gördükten sonra uzun süre düşünmeme rağmen bir fikir gelmedi aklıma.

Hayırlı akşamlar,
    Emre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

İyi günler,

Ben de sizin gibi lise öğrencisiyim.Ben imzamda da yazdığı gibi çeviri yapıyorum.Eğer yabancı dilden yana sıkıntınız yoksa siz de yapabilirsiniz.

Fakat konunuzu gördükten sonra uzun süre düşünmeme rağmen bir fikir gelmedi aklıma.

Hayırlı akşamlar,
    Emre.

İngilizcem iyi. Mükemmellik derecesinde değil tabii ki bir kaç makale çevirilerim, şiir çevirilerim var ama bu işi yapabilecek kadar yeteri bilgiye sahip değilim.
    Yorumun için teşekkür ederim, düşünmen yeterli
  • Hangi meslek lisesi nerde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SirLethe

quote:

İyi günler,

Hayırlı akşamlar,
    Emre.

İngilizcem iyi. Mükemmellik derecesinde değil tabii ki bir kaç makale çevirilerim, şiir çevirilerim var ama bu işi yapabilecek kadar yeteri bilgiye sahip değilim.
    Yorumun için teşekkür ederim, düşünmen yeterli

Ben teşekkür ederim.

Lise son öğrencisi olduğum için (sınav vs.) 2 senedir yaptığım iş(ler)e kısa bir ara vermek zorunda kaldım.Sınavdan sonra tekrar döneceğim.

Bakalım kısmet,inşallah siz de istediğiniz işi bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Hangi meslek lisesi nerde?

Kartal'da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lise mezunu ne iş yapabilir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kartal meslekmi :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Kartal meslekmi :D

Evet, nerden bildin ve neden sordun merak ettim
  • Orda okudum atalar meslekte lanet okul.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Web programlamanın meslek lisesi olduğunu ilk defa duyuyorum.Vay be meslek liseleride gelişiyor demekki.
    Konuya gelirsek , part time çalışmak zorundasın.18 yaşından da küçüksün.Mecburen burger king , mcdonalds gibi yerler part time çalışan yerlere bakman lazım.
  • quote:

İyi günler,

Hayırlı akşamlar,
    Emre.

nerede yapıyorsun çeviri ve örnek bi metin yollasana pm'den bi bakayım bende yapabilir miyim
  • takipteyim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • web programlamadan kasıtn nedir ? php ise r10.net gibi sitelerde cok rahat iş bulabilirsin. bende lisede bilişim bölümüydüm ilk başta lise 3de phpbb forum sitelri kurup para kazanmaya başlamıştım. ardından wordprees tema düzenleme kurulum türkceleştirme yapmıştım. haftada yaklaşık 10 tane yapıyordum aylık 30-40 arası yaklaşık 600-700 tl gelirim oluyodu bu para ile kendime centos server aldım ve server yönetmeyi denedim önce kendi sitelerimi sonra arkadaşların lisedeki hocalarımda duıydu onlarda iş geitrdi. şuan 100 yakın siteyi host ediyorum. düzenli bir gelirim var diye ardından tamane sevdiğim bir iş yapmak istedim ve tarih bölümüne kayıt oldum ozman mantıklı gelmişti şuan sacma geliyor. üniversite 1dede selcuklu devletiyle ilgili site actım. 3-4 tanede otel tantım sitelerim var adsenseden aylık güzel paralar geliyor. demek istediğim eğer kendine güveniyorsan beynini kulllanarak cok güzel paralar kazanabilirsin ayrıca eğer web tasarım istersen tek seferlik ücretsiz 1 yıllık host sağlayabilirim sana. cpanel fazla bir özelliği olmasada işini görür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delikurt55 -- 21 Kasım 2013; 0:21:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WhenIFeelIt

quote:

İyi günler,

Hayırlı akşamlar,
    Emre.

nerede yapıyorsun çeviri ve örnek bi metin yollasana pm'den bi bakayım bende yapabilir miyim

Bir kaç bilgisayar oyunu firmasında yapıyorum.Maalesef örnek yollayamıyorum sözleşmemiz gereği.

• quote:

Orijinalden alıntı: delikurt55

web programlamadan kasıtn nedir ? php ise r10.net gibi sitelerde cok rahat iş bulabilirsin. bende lisede bilişim bölümüydüm ilk başta lise 3de phpbb forum sitelri kurup para kazanmaya başlamıştım. ardından wordprees tema düzenleme kurulum türkceleştirme yapmıştım. haftada yaklaşık 10 tane yapıyordum aylık 30-40 arası yaklaşık 600-700 tl gelirim oluyodu bu para ile kendime centos server aldım ve server yönetmeyi denedim önce kendi sitelerimi sonra arkadaşların lisedeki hocalarımda duıydu onlarda iş geitrdi. şuan 100 yakın siteyi host ediyorum. düzenli bir gelirim var diye ardından tamane sevdiğim bir iş yapmak istedim ve tarih bölümüne kayıt oldum ozman mantıklı gelmişti şuan sacma geliyor. üniversite 1dede selcuklu devletiyle ilgili site actım. 3-4 tanede otel tantım sitelerim var adsenseden aylık güzel paralar geliyor. demek istediğim eğer kendine güveniyorsan beynini kulllanarak cok güzel paralar kazanabilirsin ayrıca eğer web tasarım istersen tek seferlik ücretsiz 1 yıllık host sağlayabilirim sana. cpanel fazla bir özelliği olmasada işini görür

özel mesaj attım hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.