Şimdi Ara

Lise mezunu astsubay yada subay olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın bir hata yaptıysam affola...
    Arkadaşlar ben lise mezunuyum üniversiteyi 1 yıl okuyup bıraktım yani üniversite terk bugün askerlik şubesine gidip muayene oldum ve ağustosta askere gideceğimi söylediler.
    1993'e 3 lerle gideceğim askere ama ben 1991 doğumluyum ve mayısta 22 yaşına gireceğim
    Sizlere sorum şudur : 15 ay askerliğimi yaptıktan sonra yada yaparken askerde astsubay yada subay olma imkanım var mıdır ?
    Olumlu yada olumsuz cevaplarınız için şimdiden hepinize teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barut_00 -- 28 Mart 2013; 17:02:20 >

• myo veya fakülte mezunu olmadığın için astsubaylık ve subaylığa başvuramazsın ancak uzman çavuşluk sınavlarına katılabilirsin keşke okusaydın ama söyle bir seçenekte var eğer sözleşmeli er olarak kalırsan 3 yıl sonra uzman veya astsubaylığa geçiş olabiliyormuş trt 1'deki savaşta barışta türk ordusu prog. duymuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

myo veya fakülte mezunu olmadığın için astsubaylık ve subaylığa başvuramazsın ancak uzman çavuşluk sınavlarına katılabilirsin keşke okusaydın ama söyle bir seçenekte var eğer sözleşmeli er olarak kalırsan 3 yıl sonra uzman veya astsubaylığa geçiş olabiliyormuş trt 1'deki savaşta barışta türk ordusu prog. duymuştum

Ben 2 yıllık terkim. ama askerlik belgemde 2 yıllık mezunu gözüküyorum? Neden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koc28 -- 31 Mart 2013; 19:28:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koc28

quote:

myo veya fakülte mezunu olmadığın için astsubaylık ve subaylığa başvuramazsın ancak uzman çavuşluk sınavlarına katılabilirsin keşke okusaydın ama söyle bir seçenekte var eğer sözleşmeli er olarak kalırsan 3 yıl sonra uzman veya astsubaylığa geçiş olabiliyormuş trt 1'deki savaşta barışta türk ordusu prog. duymuştum

arkadaşım yanlış bilgi düzelttirmen lazım her ne kadar 1. yılını okumuşsanda böyle bir şeye başvurman halinde diplomanı istiyorlar
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşım yanlış bilgi düzelttirmen lazım her ne kadar 1. yılını okumuşsanda böyle bir şeye başvurman halinde diplomanı istiyorlar

zaten ben lise diplomamla gitmiştim askerlik şubesine. diplomanın arkasında(orjinalinin) yazıyodu terk olduğum. Sorumluluk bende mi olur?? Zaten subaylık vs.başvurmayı düşünmüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koc28 -- 31 Mart 2013; 20:29:05 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten ben lise diplomamla gitmiştim askerlik şubesine. diplomanın arkasında(orjinalinin) yazıyodu terk olduğum. Sorumluluk bende mi olur?? Zaten subaylık vs.başvurmayı düşünmüyorum

tabiki sorumluluk sende olur ama yinede üst kademene bu durumu bildirki ileride sorun yaşama

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben lise mezunuyum kpss gireceğim ama pek ümit yok sizce askerliği yapmalı miyim yoksa meslek mezunuyum 2yillifima gidip DGS falan mı yapmalıyım makine/kalıp mezunuyum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.