Şimdi Ara

Lise mezunu askerliğini yapmış birisi için hangi iş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
6.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lise mezunuyum ne iş yapabilirim ..
    lise mezunuyum sadece .. ..
    ne yapabilirim hangi kursa gidersem iyi birşeyler yapabilirim
    kurs ama devletin olması şartı ile . para yok
    mesleğim de yok askerden önce ortacılık falan da yaptım .
    yani ortacılıkla olmuyor . broşür dde dağıttım falan filan hep boş işlerle uğraştım .
    Artık yaş geldi 25 e bi baltaya sap olamadık .. ülkenin durumuda malum tabi iş bulmak zor
    hangi sektörde iş bulma şansım daha yüksektir ..
    daha satış danışmanlığıda yaptım ama olmuyor inanın ki olmuyor .
    geleceği yok ne ev kurabilirim nede geçindirebilirim. bu şekilde.
    geleceği olan iş bulma şansımın daha yüksek olduğu ne iş yapabilirim
    bu aralarda konfeksiyonda çalışıyorum ama olmuyor işte gelecek olmuyor .
    yalnız bilgisayardanda anlıyorum oda şöyle teknik olarak .
    donanımsal alan da eşşin dostun pc sine de bakıyorum yapıyorum falan filan
    ama iş bulamıyorum o alandada askerden önce bir arada teknik serviste çalışmıştım ama orada kapanmış
    yani sizce ne yaparsam geleceği olan bir meslek sahibi olurum .

• kesinlikle en iyi seçenek tabiki yapabilirseniz uzman çavuşluk parası iyi güneydoğuda 4 yıl kadar kalırsınız 3500 lira civarı tüm tazminatlarla maaşınız olur sonra batıya tayin olursuz tabi böyle bir milli şuur içerisinde yetiştirildiyseniz
  • UP
  • satış danışmanlığndan zamanla mağaza müdürlüğüne kadar yolun var, niye bunu yaapmak istemediğini anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

satış danışmanlığndan zamanla mağaza müdürlüğüne kadar yolun var, niye bunu yaapmak istemediğini anlayamadım

öyle kolay kolay ıolmuyor o dediğiniz müdürlük .. birde satış danışmanlığının hafta sonu yok .. o çok kötü ağır geliyor insan baya aslında ot gibi bi hayatın oluyor .. 0 sosyal aktivite .

bu yüzden yani .
  • Kendini geliştirebileceğin bir iş olmalı.Dil öğrenip turizmde calısabilirsin.Lokantada aşçı yardımcısı olup aşçıya kadar çıkabilirsin v.b
  • başka alternatifler varmı arkadaşlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • upp upp
  • Dil öğrenip turizmde çalış gerçekten iyi para kazanırsın bunun dışında asgari ücret için köle olucaksın yapacak birşey yok
  • git uzman ol kardeşim bu saçma düzende iyi para kazanırsın..
  • Can kurtaranlık sertifikası al 400 liraya. Gel Kemer'e, Kaş'a aylık 2500 maaşla başla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

satış danışmanlığndan zamanla mağaza müdürlüğüne kadar yolun var, niye bunu yaapmak istemediğini anlayamadım

öyle kolay kolay ıolmuyor o dediğiniz müdürlük .. birde satış danışmanlığının hafta sonu yok .. o çok kötü ağır geliyor insan baya aslında ot gibi bi hayatın oluyor .. 0 sosyal aktivite .

bu yüzden yani .

belki fabrikada çalışmak olabilir. h.sonu tatildir. ustabaşı veya üretim sorumlusu gibi mevkilere gelebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: pareostolojik

kesinlikle en iyi seçenek tabiki yapabilirseniz uzman çavuşluk parası iyi güneydoğuda 4 yıl kadar kalırsınız 3500 lira civarı tüm tazminatlarla maaşınız olur sonra batıya tayin olursuz tabi böyle bir milli şuur içerisinde yetiştirildiyseniz

• Giyim sektöründe sağlam firmalara yönel, işi iyi öğren 1 yılda personel şefi, 2.yılda müdür yar. sınavı, 3. yıl başarılı olursan müdür yardımcısı...
    Zaten sağlam biryerde çalışırsan primle çok rahat 2500 zorlarsın.
    Stajer olarak bile 420 lira alıyorum bir mağazada, kendi gözlemlediğim ve öğrendiklerimi aktardım iyi geceler...
    Veya ehliyetin varsa yükseltip src'sini cartını curtunu alıp lojistik şirketlerinin kapılarını çal, işkur'un kurslarını takip et.
  • Ehliyetiniz varsa tip ve kültür bakımındanda iyiyseniz şirketlerin satış danışmanları oluyor reprezant gibi. aylık 1500 ile başlarsınız.
  • ne yaparsan yap ama aöf de bir lisans programı okumayı kesinlikle yapmalısın bence.
    ne olursa olsun hayatın boyunca sadece lise mezunu biri olarak kalmamalısın, ne mezunusun diye soranlara, üniversite bitirdiğini söyleyebilmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Can kurtaranlık sertifikası al 400 liraya. Gel Kemer'e, Kaş'a aylık 2500 maaşla başla.

bu nasıl oluyor ?
  • Çeşitli bilgisayar kursları mevcut, adobe programları kursu, muhasebecilik kursu, programlama kursu v.b kurslar var bunlardan birine girer iseniz serfitika veriyorlar bir nebzede olsa iş bulma olanağın yükselir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4JM3R

quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

Can kurtaranlık sertifikası al 400 liraya. Gel Kemer'e, Kaş'a aylık 2500 maaşla başla.

bu nasıl oluyor ?

Sertifikayı alıyorsun, tipinde biraz iyiyse eğer sahil kesimlerindeki büyük otellerden birine yüzme bilmeyipte denize giren kişileri gözetliyorsun akşama kadar. Yani devamlı gözün kulağın denizde.
  • uppp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.