Şimdi Ara

lise mezuniyetine katılmamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
6.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençler sizce katılmasam ne kaybederim hiç canım istemiyor gitmekte yarın öğleden sonra katılmak istesem kıyafeti alırım gelirimde sizce katılmasak ne kaybederiz yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 10 Haziran 2015; 21:44:15 >

• bence git 4 seneni geçirdiğin arkadaşlarınla vedalaş yoksa pişman olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Git sonucta 1 kere mezun olacaksin liseden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de katılmadım bir eksikliğini de hissetmedim.

• 2-3

• poorman kullanıcısına yanıt
    şahsen bazılarınıda görmek istemiyorum bir kaç arkadaş var doğru.
  • Hiçbir şey kaybetmezsin onun yerine yakın arkadaşlarınla bir gün ayarla birlikte takılın.Bizim de geçen sene mezuniyete gelmeyenler oldu hiçbir şey kaybetmediler, ha alkol alırım deli gibi eğlenmek istiyorum diyorsan git.Ben bunları yapmadığım için pişman değilim aksine internette saçma sapan videolarım paylaşılmadığı için memnunum :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayatında bir kez yaşayacağın bir şey sonucta gitmekle de bişey kaybetmezsin git bence gormek istemediklerin her ortamda olacaktır kimseden kacmana gerek yok

• Mezuniyete git,gitmezsen çok şey kaybedersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlliedSL

Mezuniyete git,gitmezsen çok şey kaybedersin.
    Hiçbir şey kaybetmezsin, emin ol. Üniversite olsa yine git derim ama lise için gerek yok. Ben de gitmemiştim, hiç pişman da olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatros34

Hiçbir şey kaybetmezsin, emin ol. Üniversite olsa yine git derim ama lise için gerek yok. Ben de gitmemiştim, hiç pişman da olmadım.

Alıntıları Göster
    ortamına göre değişir önceki okulumda bitirsem liseyi bende gitmezdim şimdikine koşarak gidiCEKTİM (İPTAL EDİLDİ ÇÜNKÜ KATILIM AZDI)

bizimkinin iptal edilme sebebi katılım olmaması çok gelmeyen oluyormuş demek.

Kendi arkadaşlarımla aramızda bişiler yapcaz sende öyle yap hiç yoksa sevdiklerin olur yanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Albatros34

Alıntıları Göster
    Ben katılmadım hiçbirşey de kaybettiğimi düşünmüyorum. Zaten 4 sene boyunca affedersiniz ama sadece 10-11 tane 12. sınıf olan lisenin en mal sınıfında okumuşum 1 günde ayrı kalayım ölürmüyüm?

Liseye dair iyi anım yok mamasını satayım.

Arkadaş 4 sene boyunca sınıfça toplanılıp(sınıftan kastım çoğunluğun katıldığı bir faaliyet) 1 keremi bir faaliyet yapılmaz sinemaya gidilmez kafeye biryere gidip oturulmaz birşey yapılmaz hep biri yamuk yapar g.tünü kaldıramaz birşey olur okul zamanıda böyle haftasonları da böyleydi. Ayriyetten kızlarla birşey yapma olasılığı gibi birşey yok. Sınıf haremlik selamlık gibiydi. Sadece 4-5 kişilik bir erkek tayfası vardı bi onlar kafaydı ki halende görüşüyorum onlarla çünkü cidden iyi insanlar hal hatır soran adam gibi adamlar. Gerisi 1 kere arayıp sormadı zaten aramasınlarda mümkünse aklıma geldikçe kötü oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W O M B A T -- 10 Haziran 2015; 22:16:00 >

• katıl ve sarhoş ol diyorum kesinlikle pişman olmazsın

• gitme. hiç gereği yok. pişman olunacak bir şey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: W O M B A T

Ben katılmadım hiçbirşey de kaybettiğimi düşünmüyorum. Zaten 4 sene boyunca affedersiniz ama sadece 10-11 tane 12. sınıf olan lisenin en mal sınıfında okumuşum 1 günde ayrı kalayım ölürmüyüm?

Liseye dair iyi anım yok mamasını satayım.

Arkadaş 4 sene boyunca sınıfça toplanılıp(sınıftan kastım çoğunluğun katıldığı bir faaliyet) 1 keremi bir faaliyet yapılmaz sinemaya gidilmez kafeye biryere gidip oturulmaz birşey yapılmaz hep biri yamuk yapar g.tünü kaldıramaz birşey olur okul zamanıda böyle haftasonları da böyleydi. Ayriyetten kızlarla birşey yapma olasılığı gibi birşey yok. Sınıf haremlik selamlık gibiydi. Sadece 4-5 kişilik bir erkek tayfası vardı bi onlar kafaydı ki halende görüşüyorum onlarla çünkü cidden iyi insanlar hal hatır soran adam gibi adamlar. Gerisi 1 kere arayıp sormadı zaten aramasınlarda mümkünse aklıma geldikçe kötü oluyorum

Alıntıları Göster
    Mezuniyet sonrası kız eve çağırdı bence git

• gitmedim pişman değilim ha neden en iyi arkadaşımda gitmemişti o olsaydı giderdim

• Ben gitmemiştim. Gitmediğim için de mutluyum. Yani gitmesen hiçbir şey kaybetmezsin. Bir de biz de sonra kep töreni yapmışlardı ben ona da katılmamıştım. Sanki Tıp'tan mezun oluyoruz alt tarafı Anadolu Ticaret Meslek Lisesi bitmişti anasını satayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabir -- 10 Haziran 2015; 22:19:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabir

Ben gitmemiştim. Gitmediğim için de mutluyum. Yani gitmesen hiçbir şey kaybetmezsin. Bir de biz de sonra kep töreni yapmışlardı ben ona da katılmamıştım. Sanki Tıp'tan mezun oluyoruz alt tarafı Anadolu Ticaret Meslek Lisesi bitmişti anasını satayım.
    aşırı zeka eksikiği vardı benim sınıfımda katılmadım 1 gün daha o geri zekalı gelişmemişlerle para verseler geçirmezdim pişman değilim

not: yeni mezunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobertKnepperLoL

aşırı zeka eksikiği vardı benim sınıfımda katılmadım 1 gün daha o geri zekalı gelişmemişlerle para verseler geçirmezdim pişman değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Glory

quote:

Orijinalden alıntı: RobertKnepperLoL

Alıntıları Göster
    Ben katılmadım.Katılsaydım daha kötü olacaktı muhtemelen.İlkokula da katılmadım.Üniversiteye de katılmayacağım İnşAllah yaşarsam o zamana kadar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.