Şimdi Ara

Lise hayatım ve pişmanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşük puanlı bi anadoulu lisesinde başladı lise hayatım eskiden düz lise olan bi lise ortaokul hayattım çok kaliteli olmasa da yine iyiydi.Ben insanları sonunda ortaokuldan kurtuldum gerçek dostluğu bulacağım diye fazla gözümde büyüttüm herhalde fazla yüz verdim ve fazla saygı duydum ve ezildim karakterim gereği ses çıkaramadım.İnsanlara iyi davrandıkça ezilip durdum onların maşası oldum resmen çünkü endokrin ve gastroentoroloji'ye göründüm uzun ve zayıfım asla kilo alamıyorum.Bide halsizlik hastalığım varmış tedavisi yok.Arkadaşım dostum beni koruyacak kimsem yok.Kavgaya hiç uygun değilim kız gibi vücudum var.Hayattan soğudum...Çünkü kavga ettikçe daha çok dayak yiyordum bunun farkındayım ve dayak yedikçe daha fazla ezildim.Sonra okulum değişti obesif ve minör depresyonum var her şeyi kafaya takıyorum.ufak laf dalaşında yine kavga çıktı ve bu okulda da ezildim.11.sınıfım bialay konu eksiğim var derslerim berbat içimde okula dair hiç bir olumlu istek yok.Seneye ygs,lys var ve derslerden çok uzağım hiç arkadaşım yok evden okula okuldan eve kızların önünde küçük düştüm çoğu defa anneme dedim 9'da beni açık liseye al dşye ama asla izin vermiyor.Okuldan kaça kaça devamsızlığım da sonda lanet olsun pazartesi okul var

• çok güzel
  • Ben 10 sene önce liseyi bitirip kurtuldum bir daha o günleri yaşamak istemem şimdiki aklım olsa kesinlikle açık lise okurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayJupiter

/>

dövüş öğrensem nolacak aga 2 merdivende nefesim kesiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X kare

Ben 10 sene önce liseyi bitirip kurtuldum bir daha o günleri yaşamak istemem şimdiki aklım olsa kesinlikle açık lise okurdum.

size ne yaptılar ağabey
  • Bana pek birşey yapmadılarda özel okuldu 3 senem heba oldu bir tonda para verdik hiçbirşey öğrenmedim.sadece okula gidip geldim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lise hayatından imüdünü kes bence çünkü sen bi kere onu almışssın bilinç altına.Burada anneme dedim beni almadı açık liseye bak ne oldu filan ne yapsak düzelmeye bilir.

Benim sana tavsiyem gitti yani boşver eikligini,kızların önüne küçüklügü,kavga edememeyi.Sen derslerine çalışırsan güzel de bi yer kazanısan üniversitde hayatın degişir orada öyle kavga filan olmaz ve arkadaşları mutlaka olur.Derslerine bakmaya başla güzel bi yer kazan vehayatını mutlu devam ettir ama bu durumda çalışmaz isen olucak şey senin şuanki durumun tüm hayat gider. Eger yardım etmemi istersen pm atarsan özelden konuşabiliriz.Dedigim gibi boşver herşeyi evi ders çalışmak için kullan ve güzel üniversitede hayata tekrar baglan.
  • İnsanları takmamayı öğrendiğinde büyüyeceksin joe.

• Hocam ya ne olursa olsun arkanı dayayabileceğin, onlar için ölümü göze alabileceğin dostlara sahip olacaksın.Ya da hiç kimseyle konuşmayıp belirli hobiler edinip kendini geliştireceksin.İkisini bir arada da yapabilirsin.Sana kalmış her şey.

• Ulan şu forumda bi tane psikolojik hastaliği olmayan düzgün bi adam yok mu be?

• halsizlik hastaligi derken ? Bende de gilbert sendromu var hocam. Yapacak bisi yok böyle yasamayi ogrenmeliyiz

• Boşver be reyis olunca ne oluyor sanki geçen rehberlikçinin yanındayız 5 kişi bi olay var bende sorumluları disipline gitsin biz niye ceremesini çekiyoruz filan yükseldim biri o gereksizlik yapanların kankası benimde arkadaşımdı gitmiş yetiştirmiş,benimde kankam bildiklerim 2 dkda sırtımızdan vurdu damgası vurdular. Kaldım sap gibi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden-

Hocam ya ne olursa olsun arkanı dayayabileceğin, onlar için ölümü göze alabileceğin dostlara sahip olacaksın.Ya da hiç kimseyle konuşmayıp belirli hobiler edinip kendini geliştireceksin.İkisini bir arada da yapabilirsin.Sana kalmış her şey.

1. cümlene gerçekten inanıyor musun ?
  • kalmış bi senen dişini sık zaten son sene herkes birtaraflarını kurtarma derdine düşecek kimse kimseyi görmeyecek 1 ay sonra okul bitiyo sayılır senin durumun yine iyi lan ben 9. sınıfta öyle bi sınıfa denk geldim ki sınıf 50 kişi 45 kişi derste it gibi uluyodu bende ortama girince o yıl da bana girdi millet 6 yıl tıp okur ben 5 yıldır liseden çıkamadım ite kopuğa uyduğum için
  • anladığım kadarıyla fiziksel limitlerini görmezden gelecek derecede kavgaya yatkınlık var bu da birçok kaybedilmiş kavgaya neden olmuş ve özgüvenin kırılmış. sana tavsiyem üstün gelme ihtimalin düşükse kavgadan kaçın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden-

Hocam ya ne olursa olsun arkanı dayayabileceğin, onlar için ölümü göze alabileceğin dostlara sahip olacaksın.Ya da hiç kimseyle konuşmayıp belirli hobiler edinip kendini geliştireceksin.İkisini bir arada da yapabilirsin.Sana kalmış her şey.

1. cümlene gerçekten inanıyor musun ?

İstisnai durumlar dışında arkamı dayayabileceğim ne olursa olsun savunabileceğim dostlarım var.Yani inanıyorum.

• İnsandan insana değişiyor demekki. Benim liseyi bitireli bir yıl oldu. Lise zamanlarına gideceksin deseler düşünmeden kabul ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

anladığım kadarıyla fiziksel limitlerini görmezden gelecek derecede kavgaya yatkınlık var bu da birçok kaybedilmiş kavgaya neden olmuş ve özgüvenin kırılmış. sana tavsiyem üstün gelme ihtimalin düşükse kavgadan kaçın.

kaçındığım için bu haldeyim kaçınmasamda eziliyorum.
  • Güzel kardeşim derslerin tam olarak nasıldır bilmem ancak senin başına gelenlerin başkasının başına gelmesini isteyeceğini hiç zannetmiyorum. Ve buradan sana en büyük tavsiye git çalış çabala ve öğretmen ol bundan sonra da kendi başına gelenlerin bâşka hiç kimsenin başına gelmemesi için gücün yettiğince uğraş ve Rabb'im büyük ona dua et ve ümidini asla kesme çünkü Allah'ın gücü her şeye hakkıyla yeter.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.