Şimdi Ara

LİSE DEYİM ÜNİVERSİTE TERCİHİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Ben 9. sınıfa gidiyorum İstanbul Bakırköy İHL'de okuyorum. Üniversite olarak Siyasi bilimler ve uluslararası ilişkiler istiyorum. İlk dönem teşekkür aldım. Şunu merak ediyorum ben İstanbul'da okumak istemiyorum zaten bıktım buradan Angaralıyım Angara da istediğim bölüme gitmek istiyorum. Sizce tam burslu kazanabilmek için nasıl çalışmam ve ne sıklıkla çalışmam gerekiyor ? Bölüm hakkında bilgisi olanlar var ise yardımcı olurlarsa sevinirim. Malum İmam hatipdeyim ve buradaki dersler diğer düz anadolu ve meslek okullarına göre daha zor gerçekten zor. Daha fazla çalışmam gerekiyor bu yüzden. Okulun kursları var onlara kesinlikle gidiyorum. Asosyalin tekiyimdir. Çok fazla bilgisayarda oturuyorum gerçekten boş beleş oturuyorum hiç bir şey yaptığım yok. Kendimden de biraz bahsettim belki kendinizde beni görürsünüz ve aynı yollardan geçip bana tavsiye verebilirsiniz diye düşündüm. Hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhl de mi dersler zor? Bakırköy ihl de 2 sene öncesinde 1.5 ay misafir oldum proje için, kapasiten normal ise yani çok afedersin düşünemez durumda değil isen takdir yaparsın tek yapman gereken günlük bir saat de olsa tekrar yapman kardeşim, iyi olman için söylüyorum yanlış anlama, iyi bir üni okumak çok keyifli derece yapmak da aynı şekilde hem aileye hem de kendine verilen büyük bir onur, bunu yaşaman için şimdiden çalış ama branş derslerini de aksatma, Arapça dil var dimi sizde, onu da bir nebze güzelce öğren ki ileride ülkeler arası ilişki ne olur bilinmez tabi öncelik ingilizce ve bir tane daha batı dili diyebilirim, insan beyni çalıştıkça genişler, lamarck ın da dediği gibi kullanılan uzun gelişir ( ironi var tabi burda :D)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Meslek Lisesi Tercih (4 Yıllık)
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.