Şimdi Ara

Lise arkadaşlığı vs. Üniversite arkadaşlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite arkadaşlığı mı daha iyi lise arkadaşlığı mı? Hangisinin ne gibi artıları var?

Tenefüslerde sanki tüm sınıf top gibi birbrlerine pislik yapıyolar
    sonra küfür filan ediyolar nebilim berbat bi durum
  • 1. sınıfım o yüzden bunlar sadece tahimini. Ama sanki lise arkadaşlıkları birz daha çocuksu geliyor. Saçma sapan kavgalar falan. Üniye gelince insanlar kültürel siyasal konularda daha fazla konuşuyor. Konferanslar haber veriliyor. Kariyer planları falan... O yönden daha farklı e tabii bir de herkes büyüyor
  • Üniversitede çıkar ön planda olduğu için lisedeki gibi arkadaş bulmak zordur. Ancak üniversitede de kardeşim diyebileceğin insanlar var...
  • Lise Herzaman iyidir.Üniversite braz daha yapay,Geçici vede yalan.2 hafta once cok samimi olan insanları 2 hafta sonra dşman olmus yanyana gelmemk için calısırken görebilirsn.Lise daha temiz daha saf we daha gerçekci.Hala Lisedeki arkadaşlarımla görüşüoken üniversiteden 2 elin parmaklarını geçmez.Pekde Şikayetçi değilim budurumdan aslında
  • valla lise arkadaslarımla hala cok samimiyin en yakın arkadasım lise arkadasım ama 1 tane bile üniersite arkadasım yok nie mi

daha lise 3 üüüüüümmm

• Lise tabi ki hala lise arkadaslarımla görüsürüm.Adam gibi dost diyecegim cıkmadı daha üniversiteden.

kendinizden düsünün liseden üniye gectiginizde ne kadar değişiyosanız herkes de o kadar değişiyo. millet pislik yuvasıyken siz samimiyet abidesi değilsiniz yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurJAM -- 14 Ocak 2009; 20:32:03 >

Ama üniversitede daha bu sene üni. ye başlayan biri olarak, şu ana kadar diyebilirimki çıkarcılık daha ön planda.....
  • Şu hayatta liselerden ve liselilerden nefret ettiğim kadar başka birşeyden etmem. Otobüslerde tramvaylarda şu liselileri görünce bile of ulan derim.Bağıra bağıra konuşmalar kahkahalar artistlikler...

Liselerde ne ararsan var iti kopuğu serserisi abazanı nerde işe yaramaz adam var lisededir.

Tam ergenlik çağına denk geldiğinden durum böyle. Erkekleri kendilerini öyle bir artist sanarki önüne gelene sataşacak kendini herkesi dövebilecek herkese üstünlük kurabilecek zanneder.Hele birde toplu halde gezmesinler. Gömlekler genelde dışarıdadır kravat ikinci üçüncü değme etrafındadır aykırı giyinmek güçlü ve ilgi çekici gösterir padişahımızdan başka büyük yoktur.
    Kızların dibinden ayrılmazlar.

Kızların ise dünyanın kendi etrafında döndüğünü en yoğun olarak hissettikleri dönemdir.Erkekler diplerinden ayrılmazlar.Kızlar erkeklerden beterdir.Ağızlarından erkeklerden fazla küfür çıkar. Ne ahlak kalmıştır ne başka birşey.

Bu yüzden arkadaşlıklarda günlüktür. Görüşmeye devam eden çoktur çünkü zaten çoğu birbirine benzer. Herkes aslında sadece kendisini düşünür en ufak kendisine ters düşen bir harekette canım kardeşim dediği adamı artık tanımaz hale gelir. Ha hiç mi dostluklar çıkmaz adam gibi adamlar yoktur tabiki vardır ama çoğunluk bu anlattığım gibidir.

Üniversiteye biraz daha elenmiş insanlar gelir.Tabiki ulan bu herifin üniversitede ne işi var nasıl kazanabilmiş dediğimiz kişilerde az değil.
    Ama üniversite arkadaşlığı güzeldir hoştur yaşanması gerekir.

• lise 2 deyim...1 yaş büyüğüm onlardan ve bana çok çocuksu geliyolar..bana olgun insanlar gerek..

Ama üniversitede daha sağlam adımlar atmayı bekliorum. Şimdiki dostlarımıda unutacak değilim. Lise3

Orjinalden alıntı: OnurJAM

aynı. insan her yerde insan, arkadas heryerde arkadas.

kendinizden düsünün liseden üniye gectiginizde ne kadar değişiyosanız herkes de o kadar değişiyo. millet pislik yuvasıyken siz samimiyet abidesi değilsiniz yani.

budur yani olay son nokta

Orjinalden alıntı: tolga014

Şuan lisede okuyorum ve durum berbat.
    Bizim okulda toplam 6 tane kız öğrenci var geriside erkek.
    Dolayısıyla bizm sınıftada kız öğrenci yok :D
    Tenefüslerde sanki tüm sınıf top gibi birbrlerine pislik yapıyolar
    sonra küfür filan ediyolar nebilim berbat bi durum

Arkadasa katılmamak elde degil .. Bizde gene kız sayisi neredeyse erkekler kadar olmasına ragmen abazan 3-5 insan toplandımı ilkokul kampını andırıyor sınıfın durumu .. Birde lise oyle bir ortamki belirli kıyafetlerle geliyorsunuz sınırınız belli boyle bir kapanda gibi oldugunuz icin mecbur herkesle konusmak iletisim kurmak zorunda oluyorsunuz sonucta bircok gereksiz insanla muhattap olunca bazı dengesiz davranislarina mahsur kalıyorsunuz .. Yani valla ben tum umudumu universiteye bagladim .. Cunku lisede oyle insanlar varki bir yaptigi ikincisi tutmuyor .. O kadar dengesiz davranıslari varki sanıyorumki daha olgunluk asamasini bitirememelerinden kaynaklanıyor . (12. Sınıf) ..

Birde seyi cok merak ettim .. Neredeyse unili arkadaslarin hepsi arkadaslıklar cıkara dayalı demis .. Ne gibi mesela cok ilgimi cektide .. Birkac ornek verebilirlermi yasadiklari olaylardan ? Tesekkurler ..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.