Şimdi Ara

Lise 4. Sınıflar ? Dertler Biter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir sözelciyim.Tarih türkce cografya ve felsefe derslerim gerçekten iyi ancak matematikten 0 ım dershane sınavında matematikten 3 net yaptım diye babam az daha ateş ediyodu resmen ya.Okuldan kalıp geçiceğimiz belli deil okuldaki hocalar hiç rahat bırakmıyo ki dershaneye çalışalım bi de üstüne peder taş kokuyo.Ben bu işin böyle olacağını biliyodum okuldaki hocalar rahat bırakmıcak sorada dershaneye calısamıcam.ne yapmak lazım

• önce bahane öretmeyi bırakmak lazım...
  • Rehber Hocanla Konuş..
  • 3 gün staj 2 gün okul + dershane ( okuldan sonra etüt ) hafta sonuda dershane. Kafayı yiycem. Allah'tan sayısal 1' im 2 olsa delirirdim herhalde
  • okul daki hocalar gıcık nabim bi mantık sınavına gircez 100 tane soru veriyo 10 tanesi sana cıkcak diyo gelde ezberle şimdi bir de cevapları veriyo onun istediği gibi yazcaksın var mı böyle bişi ya sora nie dershaneye calısmıosn
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderAndBlood

3 gün staj 2 gün okul + dershane ( okuldan sonra etüt ) hafta sonuda dershane. Kafayı yiycem. Allah'tan sayısal 1' im 2 olsa delirirdim herhalde

Okurken bile içim burkuldu.bende sayısal lise 2 fakat 3. sınıfta tm olucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaRo55

Rehber Hocanla Konuş..

bencede durumunu anlat dersle ilgili ve ailevi olarak 2 yönlüde anlat ve ailenle konuşmasını isteyebilirsin durumunu güzel anlattıktan sonra birşey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 ayda Yks sözel biter mi?
    3 yıl önce açıldı
    11.sınıf tyt ne zaman bitmeli
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben Eşit Ağırlıkcıyım ama benimde matematik sıfır sen yine iyisin bir mat 1 yapsan yetiyor onuda yaparsın dershane de geliştirirsin bence
  • Biz bu kadar uğraşıp okuyoruz bir yerlere gelmek için inşallah üniversiteden sonra iş hayatına atılmak istediğimizde iş bulabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratSel1m

Ben Eşit Ağırlıkcıyım ama benimde matematik sıfır sen yine iyisin bir mat 1 yapsan yetiyor onuda yaparsın dershane de geliştirirsin bence

Sayısalım iyi benim. Çalışması filan sorun değil matematik testi çözmek hoşuma gidiyor fakat 1 buçuk senedir öğlen 10-11 civarı kalkıyordum ( Geçen sene okulda öğlenciydim dershaneye gitmiyordum ) ama bu sene haftanın 7 günü saat 06:45 de uyanmak zorundayım
  • Anadolu Meslek Lisesiyim. Ne sayısal gördüm adam gibi ne sözel..

3 gün staj + 2 gün okul(yok gibi birşey) + 2 gün dershane.. Ben napym ?
  • Matematikde ben zor birşey göremiyorum. Hele ki mat 1 de? Mantığı en kolay ders. Yazdıkların ise hep birbiri ile alakalı. Sen çalışırsan kimse sana köpürmez..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuratSel1m

Ben Eşit Ağırlıkcıyım ama benimde matematik sıfır sen yine iyisin bir mat 1 yapsan yetiyor onuda yaparsın dershane de geliştirirsin bence

Sayısalım iyi benim. Çalışması filan sorun değil matematik testi çözmek hoşuma gidiyor fakat 1 buçuk senedir öğlen 10-11 civarı kalkıyordum ( Geçen sene okulda öğlenciydim dershaneye gitmiyordum ) ama bu sene haftanın 7 günü saat 06:45 de uyanmak zorundayım

o zaman en geç 11de yatman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Anadolu Meslek Lisesiyim. Ne sayısal gördüm adam gibi ne sözel..

3 gün staj + 2 gün okul(yok gibi birşey) + 2 gün dershane.. Ben napym ?

Ben haftada 4 gün dershaneye gidiyorum. Bende Ticaret Meslek Lisesi öğrencisiyim. Geçen sene matematik fizik kimya geometri görmedik. Bende staja gidiyorum ayriyetten 2 gün okul çıkışlarında etüte hafta sonuda dershaneye gidiyorum. Senin Bölümün nedir ? Bölüm içimi okuycaksın üniversitede ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderAndBlood -- 24 Ekim 2009; 21:58:04 >
  • Bahane üretmekten başka bir şey yapmamışsın. Kimsenin durumu senden farklı değil.

Yapabileceğin tek şey oturup adam gibi derslerine çalışmak.
    Burada vakit harcaman bile saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Bahane üretmekten başka bir şey yapmamışsın. Kimsenin durumu senden farklı değil.

Ben ders çalışıyorum ders konusunda sorunum olmadığını baştada belirtmiştim. Sayısal 1 olmanın rahatlığı var üzerimde. Ben sadece sabah erken uyanmaya alışamadığımdan yakınıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLabarna

okul daki hocalar gıcık nabim bi mantık sınavına gircez 100 tane soru veriyo 10 tanesi sana cıkcak diyo gelde ezberle şimdi bir de cevapları veriyo onun istediği gibi yazcaksın var mı böyle bişi ya sora nie dershaneye calısmıosn

Oha bundan kolay ne var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Bahane üretmekten başka bir şey yapmamışsın. Kimsenin durumu senden farklı değil.

Ben ders çalışıyorum ders konusunda sorunum olmadığını baştada belirtmiştim. Sayısal 1 olmanın rahatlığı var üzerimde. Ben sadece sabah erken uyanmaya alışamadığımdan yakınıyorum

Üniversiteye gidip 1. öğretim olsanda erken kalkıcan takma kafana

Ayrıca konuyu açan senin fake'n değilse yorumum sana değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 24 Ekim 2009; 22:09:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.