Ya arkadaslar lise 4.siniftayim simdiye kadar kimyayi catpat yapiyodum ama bu senenin konusu ne kadar zor yav. Ezberliyim diyorum ezberlenmiyo integral falan bunun yaninda cok cok basit
nasil halletcez bu organik kimyayi ya deli olcam
lise 1 de bile var organik kimya gerisini sen düşün
En kolay kimya konusudur. Yoruma işleme hiç gerek yok. Ezberliceksin testte gördüğün yere tık tık koyucaksın.
Tonla ilgi alanı ve gerçek kimya olunca mesele kolay
Eğer adam gibi öğrenirsen işlemli olmayan soruları 20 saniye sürer.
Sırf organik sorusu içeren kitaplar var, onlardan 2 tanesini bitir, arada da unutmamak için yaprak test çöz, soru kaçırırsan bende bişey bilmiyorum
Bizim müfredatın Lise 1 Kimya konuları arkadaşım.Yeni müfredatın konu anlatımlı Kimya kitabını al Lise 1 çalış.
Güvender konu anlatımlı Organik Kimya kitabını dene istersen. Bende alkanlardan sonra problem yaşıyordum fakat biraz toparladım gibi dersanedeki ek hocamla birebir etüt istemiştim. Problemlerde genel formülde yerine koyuyorsun genelde, açık formüllerden yaptığında çok daha basit zaten herşey. Başarılı olabilirsin umarım.
Şu anda Kimya'da gördüğümüz konu "Organik"ler sonuna geldik gerçi .
Konu kolay fakat aşırı derecede ezber gerek
al benden de o kadar. hiçbirşey bilmiyorum bu sene hakkında
organik kimya kimyada gördüğüm en kolay konu
hakkaten kolay konu bende senin görünce biraz tırsmıştım ama hidrokarbonları bitir bi kaç test çöz pekişssin sonra peşinden gelen alkoolerdi galiba yada her neyse ona geçi çalış sorularını çöz konuları pekiştirmeden ötekine geçme..
Çok zevkli bir derstir.Nasıl zorlandın anlayamadım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme