Şimdi Ara

lise 3 e geçtim ama ...(yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lise 3 geçtim bu sene ancak ne olcak bi türlü bilmiyorum hedefim mimarlık en kötü ihtimalle yıldız tekniğe girmem gerek ancak sınav sistemini lise 3 girmkeme rağmen hala çöze bilmişi değilim yıldız teknık için biri bana desinki şu bölümden şu kadar net yapman gerek diye . bide not ortalamasının önemi yüksek mi ?
    9. sınıf ortalamam 63,69
    10. sınıf ortalamam 58,05
    9.sınıfta zayoıfım yok tu 10 .sınıfta vardı var olan zayıf larımı kurtatdım ancak not ortalama düşük kalıyo galiba

• Sınavda eklenen okul puanı okul başarısına göre verilir. Eğer bu notlarla okulun orta başarısındaysan ona göre puan alırsın. Merak etme çok düşük gelmez

• Hey aynı yaştayız

• 9. sınıfta ortalamam 69 mat:2 fizik-kimya biy:5-4-5
    10.sınıfta ortalamam 66 2 tane 1 2 tanede 2 var mat:1 fizik-kimya-biy:4-4-4
    benimde okul puanım düşük gelicek galiba
    ayrıca bu iki senede topla 3 saat ders çalışmışımdır en fazla
  • ya bende adam akıllı ders çalışmadım da yavaş yavaş 3.5 atmaya başladı 3. sınıf ta çalışacam(umarım) ki bişeyler yapmak gerek zaten bu saaten sonra direkt sınavlara yönelik çalışacam ama gerçekten şu ygs lys olayıunı tam bilmiyorum nasıl etkiliyor ygs nin puanu kaç net yapmam grek en kotu ıhtımalle yıldız teknik için
  • Madem en kötü Yıldız Teknik diyorsun lise 3-4 okul puanların 80 puandan aşağı olmasın bu senin diploma puanını yükseltir.

Her gün çalış sakın ara verme ipin ucunu bırakırsan bi daha toparlayamazsın. Mesela bir işin mi çıktı gitmeden veya gelmeden bi 20 dk. yarım saat çalış ondan sonra dershane hikayedir sen konu açıklarını kapatmaya bak unutma sorular tüm konularsan geliyor sadece bildiklerine yoğunlaşma son olarak lise sonda öğrenci öğretmen çatışması yaşanacak kimi öğrenciler hocam lys çalışalım diyecek öğretmenler konu işleyelim diyecek ortaya hic bir sey çıkmayacak bu yüzden lise 4' gecerken o konulara çalis ve okula fazla gitme evde mesela sabah 9 kalk 9.30 filan ders calismaya basla 12.00' a kadar sonra cık gez gel öglen 3'te akşam yemeğine çalis 5 saat filan eger boyle duzeni 2012 temmuzdan 2013 hazirana kadar surdurursen 450'den asagi puan yapmazsin ve gelecrk okul puaniyla 520 puan filan olur.

Not yeni lys'den gectim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metafeller

Hey aynı yaştayız

+1 benim de 9.sınıf :88 10.sınıf :83 ...onuncu sınıf daha zordu ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalimahmet -- 22 Ağustos 2011; 5:36:03 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

Madem en kötü Yıldız Teknik diyorsun lise 3-4 okul puanların 80 puandan aşağı olmasın bu senin diploma puanını yükseltir.

Her gün çalış sakın ara verme ipin ucunu bırakırsan bi daha toparlayamazsın. Mesela bir işin mi çıktı gitmeden veya gelmeden bi 20 dk. yarım saat çalış ondan sonra dershane hikayedir sen konu açıklarını kapatmaya bak unutma sorular tüm konularsan geliyor sadece bildiklerine yoğunlaşma son olarak lise sonda öğrenci öğretmen çatışması yaşanacak kimi öğrenciler hocam lys çalışalım diyecek öğretmenler konu işleyelim diyecek ortaya hic bir sey çıkmayacak bu yüzden lise 4' gecerken o konulara çalis ve okula fazla gitme evde mesela sabah 9 kalk 9.30 filan ders calismaya basla 12.00' a kadar sonra cık gez gel öglen 3'te akşam yemeğine çalis 5 saat filan eger boyle duzeni 2012 temmuzdan 2013 hazirana kadar surdurursen 450'den asagi puan yapmazsin ve gelecrk okul puaniyla 520 puan filan olur.

Not yeni lys'den gectim.

SAOL KARDEŞ BLGİLERİN İÇİN BİDE SIVAN SİSTEMİNDEN BAHSEDERMİSNİN GERÇEKTE N HİÇ BİLMİYORUM MESALA YGS PUANLARI NEKADAR ETKİ EDİYOR LYS DE MİAMRLIK İÇİN NELER YAPMAM GEREK

not= casplock açık kalmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.