www.zinderud.com adresinde lise 2 geometri ve matematik konu anlatımları var videolu. bu sitede fizik bölümü de var fakat benim aradığım konunun videosu yok,eğer bildiğiniz bu şekilde konu anlatan siteler varsa paylaşırsanız çok iyi olur. çünkü kitaptan çalışmaktan çok daha faydalı ve anlaşılır oluyo.
herkese iyi forumlar.
www.ekolhoca.com
ekolhoca.com u tek geçerim. Soru çözüğmleri vs de var.
dersizle.com da var ama ekolhoca nın %10 u bile etmez
çook sağolun, çok büyük bir iyilik yaptınız.
artık çalışmaya başlayabilirim,tekrar teşekkürler.
bu ekolhoca çok iyiymiş ama benim aradığım konunun(dinamik) 2. videosu çalışmıyo. :S
başka bildiğiniz bu tip siteler var mı ? ne şanssızım ya birsürü site var hiçbirinde bu konu sorunsuz şekilde çalışmıyo.
yukarı
Uğur dershanelerinin bir sitesi vardı,belki işine yarar
cepix çok sağol ama aradığım konu orda da yok. :( ne biçim konuymuş bu dinamik.
güncel
la geometide bişiş yokki daha :):)
fizikte de bişi yok
quote:
Orjinalden alıntı: ZamansizKar
fizikte de bişi yok
nasıl yok ? :)
kolay anlamında mı söyledin? bence zor ya.
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
quote:
fizikte de bişi yok
yav ne ki ya
c^2+b^2=a^2/2+2Va^2
bunu ezberliyemusun
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aimar
quote:
fizikte de bişi yok
yav ne ki ya
c^2+b^2=a^2/2+2Va^2
bunu ezberliyemusun
o zaman sana bi geometri sorusu sorim mi ? :) mesela açıortay bağıntılarından?
kasmayın bu kadar çalışana kolay çalışmayana zor benim içinde geometri çok kolay fizik zor gerçi benim fizik dersim yok çok şükür
Arkadaşım boşver sen fizik falan uğraşma. Yazılıda yüksek not almaya bak sadece. Sonrada Tm yi seç. Geometriye matematiğe iyi çalış ama şimdiden. Tm yi seçip hukuğa attın mı kapağı hayatın kurtulur. Bütün insanların sana bakış açısı değişir.
quote:
Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.
kasmayın bu kadar çalışana kolay çalışmayana zor benim içinde geometri çok kolay fizik zor gerçi benim fizik dersim yok çok şükür
kasmicam da sınıfta kalmama ramak kaldı, sınıfta kaldığımı düşünmek bile istemiyorum kabus. bi çözüm bulmalıyım başladım çalışmaya ama kısa sürede toparlamak da zor oluyo.
Her mat yazılısı öncesi ekol hocaya bakıyorum 4 senedir aynı gene 1 alıyorum
ya hukuk okumak istemiyorum ki mimar olmak istiyorum. hem tm sınıfımız çok küçük 7 kişilik oraya geçsem dersler inanılmaz sıkıcı olur rahat edemem kopya çekilmez vsvs..
ilgilendiğin için ve video için çok sağol,yarın bakarım artık yarım yamalak çalıştm bugün vicdanım rahat.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme