Şimdi Ara

Lise 1'e geçtim. Spor Salonuna gitmeyi düşünüyorum.SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese. Lise1'e geçtim.4.sınıftan beri basketbol oynuyorum ancak vücudumun yeterince iyi olduğunu düşünmüyorum. ( Estetik olsun,sağlık olsun. ) Olmayan vücudum bu. Bu kış spor salonuna yazılsam vücudum kolay toparlanabilecek durumda mı,yoksa beni uğraştırır mı?

Edit:178*67 boy/kilo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anaxarete -- 12 Haziran 2017; 21:35:14 >

• Up
  • Kolay diye birşey yok,sağlam sıkı çalışma ve beslenmeyle 6 ayda farkı hissedersin,şekillenmeler 1-2 yılını alır.

O resimlerde gördüğün fitness modeller gibi olmak 4-6 yıl arası bir zamanını alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Kolay diye birşey yok,sağlam sıkı çalışma ve beslenmeyle 6 ayda farkı hissedersin,şekillenmeler 1-2 yılını alır.

O resimlerde gördüğün fitness modeller gibi olmak 4-6 yıl arası bir zamanını alır.

Fitness model gibi vücut istemiyorum yahu. Biraz estetik dursun,sağlam olsun yeter benim için. Her şeyin hafifinden
  • Bir up daha
  • Git kardeşim git ama aman diyeyim devletin spor salonuna gitme parayı verirsin yüzüne bile bakmazlar parayı bas kaliteli özel bir yere git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VampireHunter

Git kardeşim git ama aman diyeyim devletin spor salonuna gitme parayı verirsin yüzüne bile bakmazlar parayı bas kaliteli özel bir yere git.

Yaşadığım yerde devletin spor salonu mu varmış Dövlet bize bahmiy burda. Gitmeyi düşündüğüm yer ayda 90 lira istiyor sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş şimdi bazıları ağırlık kaldırmak boyun uzamasını durdurur falan diyor.Bende bu yüzden vazgeçmiştim.En iyisi doktora git daha ne kadar uzayacağını söyler.Eğer derse en fazla 2-3 cm uzarsın derse git ama sen daha uzarsın derse gitme.Dayımdan biliyorum 15 yaşında gitmiş 15 yaşında boyu 182 imiş şuanda boyu hala 182.Hem vücudun kötü değil ki.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erryan4456 -- 7 Mayıs 2020; 23:45:13 >
  • oneyya şimdiden yağlan mış buarada yaşın kaç başın kaç oranı buranı açıyorsun sen sincap
  • quote:

Orijinalden alıntı: congil1

kendi zorno resminimi paylaştın kardeş o bu değilde sen lise sendromuna girmiişsin lan liseyi ne sanıyonuz anlamıyomki disneyde gördüğünüz high school musical filmine filan benzemez liseye gidip hayvan gibi çalışmazsan lise sana zehir olur yani lise 4 sene boyunca hayvan gibi çalışmak zorunda olduğun ortaokuldan bile berbat biyerdir asıl rahatlık ve özgürlük güzel bir üniversite kazanmakta ozaman istediğini yaparsın şimdilik tabiki sporunu yap ama dikkatini dağıtıcak şeylerdende uzak durmaya çalış vucüt çalışmak içinde yaşın erken

Abi liseyle alakası yok yahu annem hasta kemoterapi alıyor kafa dağıtıcı bir şeylere ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anaxarete

quote:

kendi zorno resminimi paylaştın kardeş o bu değilde sen lise sendromuna girmiişsin lan liseyi ne sanıyonuz anlamıyomki disneyde gördüğünüz high school musical filmine filan benzemez liseye gidip hayvan gibi çalışmazsan lise sana zehir olur yani lise 4 sene boyunca hayvan gibi çalışmak zorunda olduğun ortaokuldan bile berbat biyerdir asıl rahatlık ve özgürlük güzel bir üniversite kazanmakta ozaman istediğini yaparsın şimdilik tabiki sporunu yap ama dikkatini dağıtıcak şeylerdende uzak durmaya çalış vucüt çalışmak içinde yaşın erken

Abi liseyle alakası yok yahu annem hasta kemoterapi alıyor kafa dağıtıcı bir şeylere ihtiyacım var.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erryan4456 -- 7 Mayıs 2020; 23:46:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Care Less

quote:

geçmiş olsun kardeşim ya üzüldüm bak şimdi. Ha bu arada lla kafa dağıtıcı bişey yapmak istiyorsan şimdilik spor değilde bir gitar al güzel bir tane bir gitar kursuna yazıl ordakilerle filanda kaynaşırsın kafa dağıtmak için en iyisidir gitar...

Gitara çok küçük yaşta başlamıştım. (2. sınıf sanırım.) 4 yıl falan çaldım ama sıkılıp bıraktım sarmıyor kısacası. Basketbola zaten devam ediyorum da aklıma ilk bu geldi sporu sevdiğim için. Teşekkürler yine de.

• ben gidiyorum gide 2 ay oldu göğüsler baya gelişti kolarda iyi durumda karında baya sert ama biraz kilolu oldumdan dışardan belli olmuyor sana tavsiye eğer boy uzaman durmadıysa gitme çünkü boyunun uzamasını durduruyo ve eğer filmlerdeki gibi bir vücudun hayalini kuruyosan en az 6 ay oda sıkı çalışma ve diyetle yoksa 3 ayda baklava filan bekleme
  • Benimde boy 1.85 bende gitmeyi düşünüyorum daha nereye kadar uziyicaz zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetyy öz

ben gidiyorum gide 2 ay oldu göğüsler baya gelişti kolarda iyi durumda karında baya sert ama biraz kilolu oldumdan dışardan belli olmuyor sana tavsiye eğer boy uzaman durmadıysa gitme çünkü boyunun uzamasını durduruyo ve eğer filmlerdeki gibi bir vücudun hayalini kuruyosan en az 6 ay oda sıkı çalışma ve diyetle yoksa 3 ayda baklava filan bekleme

Boy uzamam durmamış 179 olmuşum bugün farkettim
  • Gencler kolay is degil soyleyeyim size beslenme ,uyku duzeni en onemli oyle salona gidip 1 ay dumbell kaldiririm vucudum sekillenir birakirim diyorsaniz hic baslamayin,bizim salona cok kisi basliyor bakiyor 2 ayda vucutda gelisme yok birakiyorlar ,sabir cok onemli.6 aya vucut yapilmaz ayrica sadece fit gorunumun olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IJessicaAlbaI -- 26 Ağustos 2013; 16:28:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

Gencler kolay is degil soyleyeyim size beslenme ,uyku duzeni en onemli oyle salona gidip 1 ay dumbell kaldiririm vucudum sekillenir birakirim diyorsaniz hic baslamayin,bizim salona cok kisi basliyor bakiyor 2 ayda vucutda gelisme yok birakiyorlar ,sabir cok onemli.6 aya vucut yapilmaz ayrica sadece fit gorunumun olur.

Fit görünmek istiyorum kaçıncıya söyleyeceğim bilmiyorum zaten öyle oo baklavalarım patlasın göğüs kaslarım kapak gibi olsun falan istemiyorum. Sadece şekilli karın,şekilli göğüs olsun yeter.

• quote:

He canım he. Üniversitede istediğini yaparmışsın. Lisede eşek gibi çalışman gerekirmiş de üniversitede gerekmezmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Care Less

quote:

Orijinalden alıntı: IJessicaAlbaI

Gencler kolay is degil soyleyeyim size beslenme ,uyku duzeni en onemli oyle salona gidip 1 ay dumbell kaldiririm vucudum sekillenir birakirim diyorsaniz hic baslamayin,bizim salona cok kisi basliyor bakiyor 2 ayda vucutda gelisme yok birakiyorlar ,sabir cok onemli.6 aya vucut yapilmaz ayrica sadece fit gorunumun olur.

Fit görünmek istiyorum kaçıncıya söyleyeceğim bilmiyorum zaten öyle oo baklavalarım patlasın göğüs kaslarım kapak gibi olsun falan istemiyorum. Sadece şekilli karın,şekilli göğüs olsun yeter.

Yok yukarda 6 aya fimlerdeki gibi olursun demisler o yuzden soyledim. Profesyonel bir salona basla beslenmene uykuna dikkat et ,istedigin vucuda ulasirsin kilon falan iyi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.