Şimdi Ara

lise 1 başlıyacağım heycanlıyım :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
8
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yürüyenmerdiven

quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Annen baban seneye de giyersin diye bir büyük boy ceket, pantolon falan aldıracak sakın alma. Okul hayatımı yediler Yok hadi büyüsem neyse de fazla da büyümüyordum ki. Hep bol pantolon, gömlek, ceket giyerdim. Lise 1'de aldığım gömleği mezun olana kadar giydim düşünün artık

okullarda serbest kıyafet uygulaması var hocam

Harbi o iş noldu? Uygulanmadan kaldırıldı dendi bir ara, kesin bir şey yok değil mi henüz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Teal'c

quote:

quote:

Annen baban seneye de giyersin diye bir büyük boy ceket, pantolon falan aldıracak sakın alma. Okul hayatımı yediler Yok hadi büyüsem neyse de fazla da büyümüyordum ki. Hep bol pantolon, gömlek, ceket giyerdim. Lise 1'de aldığım gömleği mezun olana kadar giydim düşünün artık

Harbi o iş noldu? Uygulanmadan kaldırıldı dendi bir ara, kesin bir şey yok değil mi henüz?

valla bu sene son senemdi ikinci dönem başladık sivil gitmeye ben senin adaletine dünya biz mezun olduk millet serbest kıyafete geçti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teal'c

quote:

quote:

valla bu sene son senemdi ikinci dönem başladık sivil gitmeye ben senin adaletine dünya biz mezun olduk millet serbest kıyafete geçti

Üni zaten serbest ne takıyorsun ya.

• Ne lisesi

• 2sinden birini dene
  • fazla dikkat çekme, cool takıl, gözlem yap, zaten ilk gün tanışma faslı olur, ilk hafta iyice gözlem yap kafa dengi olanları belirle onlarla arkadaşlık kur, ama çok da geç kalma gruplaşma olduktan sonra aralarına girmen daha zor olur
  • 4 sene önce aynı başlığı açmıştım burada, hey gidi
  • Ben de Lise 3'e geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabotaj Bayramı

simdi 99 lularda liseliyim dicek demi la

Evet problemmi var ABİ ? en fazla 3 yaş büyüksündür 99 lulardan .

• Koşarak sınıfa gir ve duvara kafa at. En kötü ölürsün ama sınıfta kimse seni unutmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: purpleandbeyond

lisede sıkıntı olmuyor zaten herkes ailesiyle gelmiş okulun bahçesinde bekliyor.Bizim okulda herkesi sırayla çağırıp sınıflara götürmüşlerdi.Asıl sıkıntı üniversitenin ilk günü

noluyor ilk gun universitede

• Terket burayi

• İlk gün çok öne çıkmana gerek yok sessiz sakin takıl sonraki 2-3 gün biraz gözlem yap kimlerle takılabilirsin kim kafa dengi bunlara bak sonra ilk iki hafta ortamını yapmaya çalış birde ilk sene kendi dönemindeki diğer sınıflarla da tanış ordan da arkadaşlar bul ilk sene kendi dönemindekilerden çok kişi tanırsan daha çok ortamın olur hemde ileride bölümlere ayrılırken sınıflar değişirse daha rahat edersin

• kardeşim sen bu akıl almaya çalıştığın abilerine bakma onların beyin yaşı senden de küçük.en ön sıralara otur.yeri geldimi fırlamalığını yap ama yeri geldimi de dersini çalış.lise 1 konuları çok önemli derslerini çok iyi çalış ki SONRA BİZİM GİBİ HANGİ ÜNİVERSİTEYE GİRİCEM? derdi çekme.şu an üniversiteye hazırlananların %70i keşke lisede daha çok çalışsaydım diyor.önündeki 4 yılı iyi geçir.bak sana hep ders çalış demiyorum,manita avla takıl et.ama ders zamanı ders unutma sakın.ben o dengeyi kuramadım 3 yıldır üni sınavlarına giriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bir TESLA hayranı -- 7 Temmuz 2013; 15:47:25 >
  • Okulun ilk günü tüm lise bizi alkışlamıştı aklıma geldi şimdi bütün moralimizin içine etmişlerdi.Her sene bizde aynı şeyi yapmıştık tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: becker58

Allahınızı severseniz düzgün cevap verin

ilk sene kalırsın sonraki senedesigaraya başlarsın sonra gel beni bul iş yapıcazseninle.
  • 2000 üstü doğumlular benim için 0.Doğum tarihi dediğin 1980 1990'lı şeyler olacak.Öncesi zaten bitti bitecek,öteside sigara markası gibi,2001 doğumluyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klavuz Karga -- 7 Temmuz 2013; 15:53:11 >
  • 14 yaşındayım her şeyin farkındayım

• quote:

Orijinalden alıntı: becker58

slm ben bu sene liseye başlıyorum ama okulun ilk günü ne yapacağımı bilmiyorum yardım eder misiniz? :)

Lise hiç hayal ettiğin gibi değil ben sana şimdiden söyleyeyim.Direk kızların teklif etmesini falan bekliyorsan hiç umutlanma.Lise 1'de herkes çocuk gibi olur.Büyük sınıflardan mal damgası yersiniz büyük ihtimal.Sınıfta güzel kız varsa onlarda büyük sınıflara yavşar.Yakışıklı veya popüler değilsen Lise 1'de doğru düzgün bir kızla çıkamazsın.Sakın sessiz kalma sınıfta mal damgası yersin.Sırf Lise 1'de asosyal olduğum yalnız takıldığım için şu anki arkadaşlarımın hepsi gerizekalı , sana önerim havalı tiplerle arkadaş olman.Güzel bir parfümün olsun , iyi giyin , ilk gün biraz cool takıl büyük ihtimal ilk günden çok konuşan , mal mal espriler yapan tipler olacaktır.Onlardan uzak dur.

• gelsin 1`ler 2`ler annenle babanı şok etmeler xd
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.