Şimdi Ara

Lisans mezunu Önlisan kpss ye girebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar,önlisans bilgisayar mezunuyum aynı zamanda lisansdan da mezun olmak üzereyim ama lisans dan mezun olup lisansa başvuru yapmasam önlisans olarak 2014 de başvuru yapıp kpss ye girebilirmiyim ?



  • Devlette en son eline aldigin diploma gecerlidir.Kisacasi bildigim kadariyla lisans diplomani eline aldigin gunden onlisans sansin biter.Yani kpss lisansa basvurman gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr.Mete

    Devlette en son eline aldigin diploma gecerlidir.Kisacasi bildigim kadariyla lisans diplomani eline aldigin gunden onlisans sansin biter.Yani kpss lisansa basvurman gerekiyor.

    Hocam peki diyelim ben haaziran ayının 10 un da önlisans kpss ye başvuru yaptım ayın 11 in de de lisans dan mezun oldum başvuru tarihi sırasında önlisans mezunu olduğum için yani lisansdan tam olarak mezun olup elime dediginiz gibi lisans diploması almadığım için önlisansa başvuru yapabilirmiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla kardesim zannedersem forumda(DH mi yoksa baskasimi hatirlamiyorum dogrusu) biri vardi oyle yapan mezun olmadan onlisansla yerlesmisti ve simdide soylediyine gore lisans diplomasiylada gorevde yukselmemi ne oyle bi seyler yapacagindan bahsediyordu.Yani anliycagin mezun olmadan onlisansla kapagi atarsan sorun olmaz gibisinden biseylere cikiyor bu durum.
  • Giremezsin ( Kesin bilgi )
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ArkandayIM

    Giremezsin ( Kesin bilgi )

    Hocam teşekkür ederim ama hangisi kesin bilgi ilk mesajim kesin onu anladım peki 2. Mesajimi anladınız mi ¿ yani diyelim ayın 10 u itibariyle önlisans basvurusu yaptım ve ayın 11 i itibariyle de lisans dan mezun oldum bu şekilde önlisans a girebilirmıyım sonuç ta önlisans a başvuru tarihi lisans dan mezun olduktan önce ¿

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezuniyet belgesinde sonuçta lisans olarak görüneceğin için öyle bir şey olacağını sanmıyorum ama kesin bir bilgim yok bu konuda kardeşim.
  • http://www.egitimsaglik.com/2013/10/lisans-mezunlar-kpssye-on-lisans.html?m=1

    Bunu b8r incelersen 2013 tarihli danistay karari.
    Girebiliyorsun her diplomanla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.