Şimdi Ara

Linksys WAG54GP2 Modem Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beyler modemin sorunu şu modemin power ışığı yeşil açıldığında bir süre yeşil yanıp sönüyor sonra kırmızı olup bütün ışıklar yanıyor sonra tekrar yeşil yanıp sönmeye başlıyor.Sizcce sorun nedir?Delirmek üzereyim bağlantıyı kesinlikle sağlayamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sercangumus

Selamlar

Beyler modemin sorunu şu modemin power ışığı yeşil açıldığında bir süre yeşil yanıp sönüyor sonra kırmızı olup bütün ışıklar yanıyor sonra tekrar yeşil yanıp sönmeye başlıyor.Sizcce sorun nedir?Delirmek üzereyim bağlantıyı kesinlikle sağlayamıyorum.

oncelikle ethernet uzerinden baglan ve bilgisayarinda ethernet bagli goruluyor mu onu kontrol et, ip alabiliyor mu ona da bak.
    sonrasinda web arayuzune erismeye calis, erisilmiyorsa firmware ucmus olabilir, linksyslerde recovery ozelligi var diye hatirliyorum, sitesinden guncel firmware indirip procedure uygun olarak guncelleme yapmayi deneyebilirsin. bir olasilik da uzerinde reset dugmesi varsa ona basili tutup ( ya da acilista basip beklemek gerekebilir, dokumanlarinda yazar factory reset nasil yapilir diye) o moda gecirip tekrar ayar yapmayi deneyebilirsin.

• Kardeşim dediğin gibi ethernet üzerinden web arayüzüne erişmeye çalıştım fakat ip alamadan sanki modem kendini yeniden başlatıyor.Recovery konusunu bilmiyorum onu denemeyi düşünüyorum fakat modeme nasıl bağlanamadan firmware atabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercangumus -- 10 Eylül 2010; 12:35:00 >
  • Modeminize reset atmayı deneiniz mi? Buna benzer br linksys sorununu bir arkadaşın modemine kafa binbeşyüzken wireless üzerinden FW update yaptıktan sonra yaşamıştım. Garantiden değiştirdin sonra da.
  • Denedim fakat aynı sorun devam ediyor bu recovery olayını araştırıyorum fakat nasıl yapılacağını bulamadım
  • http://www.wi-fiplanet.com/tutorials/article.php/10724_3618616_2/Bricked-Or-How-to-Resurrect-a-Dead-Linksys-WRT54G.htm
    burada anlatilmis recovery ozelligi, linksys modemlerin Ipsi 1982.168.1.1 sanirim
    pc ye ya da ethernetle baglandiginiz laptop'a 192.168.1.2 (netmask 255.255.255.0 def-gateway 192.168.1.1 ) verin.
    sonrasinda
    ping 192.168.1.1 -t
    yazarak ping atip atamadiginiza bakin. surekli ping atabiliyorsaniz isler duzeltilebilir demektir.
    sonrasinda o sayfada belirtildigi gibi yeni firmware indirip upgrade yapin... ping hic atilamiyorsa baska cozumlere bakacagiz artik.

• Ping atılmıyor dostum makina kendini sürekli yeniden başlatıyor bu yüzden ip'yi elle versende bi süre sonra bağlantı kopuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airties 5440 Wireless Sorunu!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı sorun var.. nasıl çözeceğiz...
  • Merhaba

Bu modemin ana sayfasından (linksys.com) en güncel versiyonu (2.01.06) indirip modeme yükledim. Sonrasında modem sürekli olarak kendini hard reset moduna getirdi. Her 15/20 saniyede bir kapatip aciyor.

Nasil bir sitedir ki, koydugu firmware modeml kullanılamaz hale etiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.