Şimdi Ara

Linksys wag54gp2 <<<genel konu>>> (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
282
Cevap
3
Favori
29.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aydogdu1453

modem çalışıyor fakat her 2 dak bir hard reset atıyor dsl ışıgı geç yanıyo modem arayüzüne sıkıntılı giriş yapılıyo hocam acil yardıma ihtiyacım var

arkadaşlar modemden memnunum derken yaşadığım sorun üsttekinin aynısı firmware güncellerken oldu deli olacam lütfen yardım arkadaşım sen nasıl çözdün sorunu şuan başka bir ağdan bağlanıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: aydogdu1453

hocam pm attım sorun hallaolur umarım

modem sorununuzun aynısını yaşıyorum lütfen yardım nasıl çözdünüz
  • arkadaşlar yalwarırım şu sorunu çözen arkadaşlar yardımcı olsunlar
  • Bu kadar mesaj atmana gerek yok bir mesaj atarsan modem hakkında bilgili olan arkadaşlar girdiklerinde o mesajı görüp yardımcı olurlar.

Soruna gelecek olursak korkma hallederiz.
    Sen şimdi frimware sürümünü buraya yaz ben sana yardımcı olayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onr4249

Bu kadar mesaj atmana gerek yok bir mesaj atarsan modem hakkında bilgili olan arkadaşlar girdiklerinde o mesajı görüp yardımcı olurlar.

Soruna gelecek olursak korkma hallederiz.
    Sen şimdi frimware sürümünü buraya yaz ben sana yardımcı olayım.

2.02.06 bu görünüyor şuanda 2dkda bir reset atıyor güncellemeden sonra linksysi aradım dönüş yapacaz dediler dönmediler şimdi tekrar aradım arkadaşlar firmware yollayamıyorlarmış telekutu korumasından dolayı çok saçma ya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYDzhoPPHRBZO -- 20 Temmuz 2009; 12:19:31 >

• Elinde başka frimware var mı?Sen kendin mi güncelleme yaptın?

Elinde Firmware Version: 2.02.02 var ise bunu kur.
  • hayır hocam o versiyon yok bende hiçbir yerde yok malesef adamlarda vermiyor o sürümü yetkileri yokmuş telekutu kırılmasından dolayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ettu

quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

modemi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, artık modemin çok yüksek sıcaklıklardan etkilendiği kanısına vardım
    modemi kesinlikle çevresinde üstünde hava akımını kısıtlayacak bir yere koymayın ve sürekli açma kapama tuşu var diye açıp kapatmayın, zaten bilgisayar bağlantısı olmayınca interneti kendisi kesiyor, uzun süre kullanmayacaksanız kapatabilirsiniz
    modemden genel olarak çok memnunum, parasına göre mükemmel bir modem

Evet modemin iyi ısındığı bir gerçek ama bu kitlenmesine internetin kopmasına hiçbir şekilde engel değil. Zaten modemin altı ve üstü ızgara ile kaplı. Modemde ısınmayı en aza indirmek için pratik bir çözüm buldum.
    Bu harici ızgara mutfaklarda sıcak bir tencereyi tavayı üstüne koymaya yarıyor. Herkesin evinde vardır.

Bazen netten çıkınca modemi On/Off tuşundan kapatırım. Bazen de günlerce açık bırakırım. Bilgisayar kapalı dahi olsa asla bir kopma sorunu yok. Yani interneti kendisi kesiyor diye birşey olay da yok.

Linksys wag54gp2  <<<genel konu>>>

Linksys wag54gp2  <<<genel konu>>>

@Ettu çözüm fena değil bende duvara asmayı düşünüyorum ama yakında taşınacağımızdan duvara boş yere delik açmak istemiyorum o yüzden masanın üzerinde duruyor pek hava aldığıda söylenmez Aldığımdan beri açık 7/24 hiç kapatmıyorum bu güne hatta senin mesajımı okuyana kadar hiçbir sorun yoktu senin fotolara baktıktan sonra kopma oldu.Büyük bir ihtimal benim modem senin modemi kıskandı.

Modem ısınmıyor diyemeyiz ama ısındığında performansda düşüş olduğunu da söylememiz doğru olmaz aylardır canavar gibi çalışıyor bozulsaydı benimki çoktan bozolurdu.

• Modemde bu aralar hat kesilmeleri oluyor. Sanırım sıcaklardan dolayı çok ısınıyor.

Çalışır haldeyken bir anda internet ışığı sönüyor, DSL ışığı yanıp sönüyor. Kapatıp açınca düzeliyor.

Bu kullanmayınca otomatik interneti kapatma olayı doğru mu yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenShoot

Modemde bu aralar hat kesilmeleri oluyor. Sanırım sıcaklardan dolayı çok ısınıyor.

Çalışır haldeyken bir anda internet ışığı sönüyor, DSL ışığı yanıp sönüyor. Kapatıp açınca düzeliyor.

Bu kullanmayınca otomatik interneti kapatma olayı doğru mu yahu

Kullanılmadığında neti kpama diye birşey yok ben bu modemi voip içinde kullanıyorum ahizeyi kaldırdığımda direkt arıyabiliyorum.İnterneti kesme diye birşey olsa telefonla görüşme yapmak için ahizeyi kaldırmam gerekirdi.

• Acaba hatlardan kaynaklanıyor olabilir mi? Bugün 3. kez kesildi hat
  • Kesintiler ne sıklıkla oluyor?
  • Belirli bir sıklığı yok. Bazen 3-4 gün sorun yok bazen bugün olduğu gibi 2-3 kez kesiliyor. Hatlardan büyük ihtimalle.

Bir de yeni farkettim modemin alt kısmında da hava delikleri var. İki tarafı da çok ısınmış. Dikey konumda kullanacağım bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldenShoot -- 21 Temmuz 2009; 23:55:59 >
  • hiç kesinti olmuyor modemde bi sorun yaşadım onr4249 arkadaşın yardımıyla çözdük
  • ya arkadaşlar bişeyi merak ediyorum şimdi benim bağlantı hızım 1mbit torrentle dosyA çekince hızım 110-120kb/s arası gidip gelir ama direk bi siteden dosya indirdiğimde yada rapidsharedan (premium ile ) bu hız ortalama 60 kb oluyor modemi aldığım günden beri böyle 80.portu açtım anca bi değişme gözleyemedm
  • sayın arkadaşlar benim bu marka modemim çok garip davranmaya başladı. alındığı günden beri benden 2 oda,1 koridor uzaklıktaki mesefadeki odadan arada kalın duvarlar ve ciddi bir mesafe olmasına rağmen çok net çekiyordu. fakat şu an odamdan internete giremiyorum. sadece modemin olduğu odada internet çekiyor. o da tam çekmiyor. dibine girmek lazım tam çekmesi için. problem nedir sizce? antene mi birşey oldu? durup dururken böyle bozulması ne kadar normaldir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ck1991

ya arkadaşlar bişeyi merak ediyorum şimdi benim bağlantı hızım 1mbit torrentle dosyA çekince hızım 110-120kb/s arası gidip gelir ama direk bi siteden dosya indirdiğimde yada****dan (premium ile ) bu hız ortalama 60 kb oluyor modemi aldığım günden beri böyle 80.portu açtım anca bi değişme gözleyemedm

Son moemde değil gibi yani torrentden o kadar hızlı çekebiliyorsan modemlik birşey yok demektir.Belki modemde torrette port açtıysan ona öncelik veriyordur o yüzden bçyle oluyordur.Rapidden dosya çeker iken de downlod programı kullanıyorsan belki sınırlama koymuştur program onada bi bak.

Torrentden şu anda üç tane dosya çekiyorum biri 71 mb , biri 4.37 gb , biri de 8.70 gb seed eden yok kıvranıyorum ama kopma v.s yok şimdilik.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalenhourna

sayın arkadaşlar benim bu marka modemim çok garip davranmaya başladı. alındığı günden beri benden 2 oda,1 koridor uzaklıktaki mesefadeki odadan arada kalın duvarlar ve ciddi bir mesafe olmasına rağmen çok net çekiyordu. fakat şu an odamdan internete giremiyorum. sadece modemin olduğu odada internet çekiyor. o da tam çekmiyor. dibine girmek lazım tam çekmesi için. problem nedir sizce? antene mi birşey oldu? durup dururken böyle bozulması ne kadar normaldir?

Frekanslar çakışıyor olabilir modeminizin wireless kanalını değiştirin.

Modeminizin antenini çıkartıp yeniden takın takma esnasında diş atladıysa bu sebep olabilir.

Bu arada modem 6. kez elektrik kesintisine maruz kaldı.Bu sefer bayağı kıvrandı ama yıkılmadı hala ayakta.Tv bile 4-5 saniye kapanmakla açık kalmak arasında kaldı.

Yer:Ankara-Yenimahalle.Başkentte yaşıyoruz ama 12 yıldır elektiriğimiz kesilip duruyor çok yazık.

• quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Orijinalden alıntı: ck1991

ya arkadaşlar bişeyi merak ediyorum şimdi benim bağlantı hızım 1mbit torrentle dosyA çekince hızım 110-120kb/s arası gidip gelir ama direk bi siteden dosya indirdiğimde yada****dan (premium ile ) bu hız ortalama 60 kb oluyor modemi aldığım günden beri böyle 80.portu açtım anca bi değişme gözleyemedm

Son moemde değil gibi yani torrentden o kadar hızlı çekebiliyorsan modemlik birşey yok demektir.Belki modemde torrette port açtıysan ona öncelik veriyordur o yüzden bçyle oluyordur.Rapidden dosya çeker iken de downlod programı kullanıyorsan belki sınırlama koymuştur program onada bi bak.

Torrentden şu anda üç tane dosya çekiyorum biri 71 mb , biri 4.37 gb , biri de 8.70 gb seed eden yok kıvranıyorum ama kopma v.s yok şimdilik.

şuan windows 7ye geçtim 100 ile inmeye başladı http sunuculardan inenlerde

• Arkadaşlar Selam;

bu modemi 1 senedir kullanmaktayım,ilk aldığımda aynı sorunlar bendede var ve adaptörden şüpelendim(teknik destekten fayda göremeyip bayağı bir raştırdıktan sonra,telekutudaki ses perfonması ile çözdüm)kadıköyden iyi bir adaptör aldım denedim kapanıp açılma süreleri değişti,en son hp nin bir printer adaptörüyle denedim yaklaşık 1 senedir sorunsuz kullanıyorum.(orjinal adapötrüyle saçmadır ups'li prizde 5 dakikada bir normal şebekede yarım saatte bir reset atyordu)

Aslında genede problem var fakat farkı 8mbit lik hat kullanıyorum telekomun verdiği dandik modemler internet uçarken linksys in modemi oldukça yavaş kalıyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.