Şimdi Ara

LINKSYS WAG120N 150MBPS KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
3
Favori
35.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu modemden almayı planlıyorum ama adam akıllı bir inceleme yorum fln bulamadim yeni bir model galiba bi bilgisi olan varmı acaba iyimidir kötümüdür birde fiyatı çok yüksek olmayan kaliteli bir modem öneriniz varsa onada açıgım

http://www.vatanbilgisayar.com/linksys-wag120n-wag120n-150mbps-kablosuz-n-4-port-adsl2%20-modem/productDetails.aspx?I_ID=41438

• Bende modem alıcam ama uygun modemi seçemedim henüz...
  • ben de bu modemden düşünüyorum. kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa yardımcı olmuş olurlar.
  • siparişi verdik hadi bakalım hayırlısı...
  • hayırlı olsun kullandıktan sonra fikirlerinizi yazarsanız sevinirim ben daha alamadım 1-2 haftaya artık alıcam inşallah şuan kullandıgım modem son günlerine geldi gibi çünkü
  • fiyatı çok uygun WAG160N var bende 2 yıldır kullanıyorum linksys en iyi modemdir zaten iin rahat olsun
  • bu modemin detaylı incelemesini bulamadım malesef :(. kullanan arkadaşlar tavsiye edermi nasıl bi modem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 gündür kullanıyorum. gerçekten çok güzel modem. benim pc, dbox500+ ethernetten cep telefonu ve bir pc wifiden bağlı. canavar gibi çalışıyor. günlük 15-20 saat açık kalıyor. 2 bina mesafedeki yerden bile cep telefonu ile nete girebiliyorum. çok şaşırdım buna.

yalnız network magic programı için lisans anahtarı gelmedi. güzel programa benziyor. şu an wpa2 ile kullanıyorum. kısa zaman sonra mac filtresini de ekleyeceğim.
  • Bu arada web de yeni yazılımı çıktı,

http://www.linksysbycisco.com/EU/en/support/WAG120N/download

Annex A olani indiriyorsunuz. Modemin arayüzünden yönetim=>ürün bilgisi yükseltme den yazılımı yenileyebilirsiniz

yeni yazılımın farkları ekte, bazı ufak buglar giderilmiş, en önemli özelliği WAG120N’in 1. Ethernet portunun WAN portu olarak kullanılabilmesi, diğer bir deyişle, eğer ADSL i bırakıp, Uydunet e geçmeye kara verirseniz, router cihazı almadan WAG120N i kullanmaya devam edebilirsiniz.....

Firmware Version: 1.00.11
    Release Date: November 05, 2009

- Windows 7 logo approved
    - Added Ethernet router mode: LAN port 1 can be configured as WAN
    - Added Brazil Portuguese language support
    - Resolved GUI language display issue when assign some language ID that DUT do not support, GUI should show English language
    - Fixed MAC clone address display format that DUT accept invalid MAC clone address MAC format of XX:XX:XX:XX:XX:XX or blank
    - Fixed UPnP module cases failed with Microsoft UPnP certification test tool
    - Fixed time is off by 1 hour in GMT-8
    - Fixed Vista PC can not configure DUT by WPS

• MErhaba arkadaşlar.

Bende bu modemden almayı düşünüyorum ama ufak kopma problemleri yaşanıyormuş sanırım

http://forums.linksysbycisco.com/linksys/board/message?board.id=DSL&thread.id=10018

bir forum sitesinde daha okumuştum. wireless bağlantısı arada kopuyormuş. bu tür problem yaşayan oldumu acaba?

birde 160n modeli var. 300mbps hız var . arada 50 lira gibi bir fark var sanırım. bu modemden kullanan var mı acaba? hız farkını çok merak ediyorum.
  • Ben de bunu almayı düşünüyorum ama Airties 6271 ile bunun arasında kaldım. tavsiyelerinizi beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariaven

Ben de bunu almayı düşünüyorum ama Airties 6271 ile bunun arasında kaldım. tavsiyelerinizi beklerim.

kendi evimden hem kendim hem de arka binadaki abimle interneti ortak kullanmak için bu modemi aldım kurdum kendim 5 net çekim gücünde kullanırken arka binadaki abimin laptopu 2-3 çizgi çekti ve sürekli olarak interneti koptu. Aradaki duvar sayısı da 2-3 falan var. Ürünü ankara ankamalldaki electro worldden 139 tl ye almıştım. Dün gittim teknik özellik olarak daha iyi ve fiyatı( 109 tl ) daha uygun olan TP-LINK W8960 n modemi aldım ve kurdum. Arka binadaki abimin laptopun çekim gücü 4 ve 5 arasında gidip geliyo. İnternet hiç kopmadı. Tplink 300mbps ve 2 adet antenin her biri 3dbi. Hem teknik olarak daha iyi hem fiyatı uygun. Hem de kullanıp bizzat gördüm ki tp link çok daha iyi çekiyor. Karar senin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pratik Adam -- 26 Ocak 2010; 22:15:14 >

• bende bu modemden almayı planlıyordum ama kopma şikayetlerinin fazla olması beni düşündürüyor.
  • Bugun TP LINK 8960n modemimiwww.alarmkamerakur.com 'dan aldım . kurulumda biraz problem yaşadım ama şuan problemsiz çalışıyor. Eski modemim edimax idi. modem ile aramda 3 kat var. Şuan daha iyi bir çekim var. Eskiden bukadar mesafeden bağlantı problemi yaşıyordum. Şuanda bağlantı hızım gayet iyi.

Tavsiye ederim kullanacak arkadaşlara. Linksis i tercih etmeme sebebim ise fiyatı arada 40 lira fark var.
  • arkadaşlar rica etsem TP LINK 8960n kullanan arkadaşlara modemi arkasındaki dügmeden kapatınca adaptöründen ses geliyormu gündüz duyulmuyor ama gece rahatsız ediyor bende bu modemden aldım ses geliyor bozuk diye gidip aynısıyla degiştirdim ve bundada oluyor ses arkadaşlar sizdede oluyormu yazarsanız sevinirim sizde olmuyorsa gidip geri vericem
  • Arkadaşlar bende bugün aldım bimeksten 119 liraya, bu fiyata alınabilcek fiyat/performans oranı en iyi buydu o yüzden bunu seçtim. inş pişman olmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecellen

MErhaba arkadaşlar.

Bende bu modemden almayı düşünüyorum ama ufak kopma problemleri yaşanıyormuş sanırım

http://forums.linksysbycisco.com/linksys/board/message?board.id=DSL&thread.id=10018

bir forum sitesinde daha okumuştum. wireless bağlantısı arada kopuyormuş. bu tür problem yaşayan oldumu acaba?

birde 160n modeli var. 300mbps hız var . arada 50 lira gibi bir fark var sanırım. bu modemden kullanan var mı acaba? hız farkını çok merak ediyorum.

burda 2 tane yazılım mevcut sızın ustte yönlendırdıgınızden yenı olan versıyon mevcut yenı olanı yukleyelımmı yoksa 1.olanımı
    Firmware
    01/12/2010

Ver.1.00.11 (Annex B)

Download 3.51 MB

(Firmware)

Release Notes

Firmware
    11/05/2009

Ver.1.00.11 (ETSI) Annex A

Download 3.51 MB

(Firmware)

Release Notes

yukleyen ve sorunsuz kullanan hangı tarıhlı yukseltmeyı yukledı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: merih_onder@yahoo.co

Bu arada web de yeni yazılımı çıktı,

http://www.linksysbycisco.com/EU/en/support/WAG120N/download

Annex A olani indiriyorsunuz. Modemin arayüzünden yönetim=>ürün bilgisi yükseltme den yazılımı yenileyebilirsiniz

yeni yazılımın farkları ekte, bazı ufak buglar giderilmiş, en önemli özelliği WAG120N’in 1. Ethernet portunun WAN portu olarak kullanılabilmesi, diğer bir deyişle, eğer ADSL i bırakıp, Uydunet e geçmeye kara verirseniz, router cihazı almadan WAG120N i kullanmaya devam edebilirsiniz.....

- Resolved GUI language display issue when assign some language ID that DUT do not support, GUI should show English language
    - Fixed MAC clone address display format that DUT accept invalid MAC clone address MAC format of XX:XX:XX:XX:XX:XX or blank

Firmware
    01/12/2010

Ver.1.00.11 (Annex B)

Download 3.51 MB

(Firmware)

Release Notes

Firmware
    11/05/2009

Ver.1.00.11 (ETSI) Annex A

Download 3.51 MB

(Firmware)

Release Notes

Cisco Consumer Business Group

Product: WAG120N Annex B
    Classification: Firmware Release History

Last Firmware Version: 1.00.08

Language: Multi-Language

Note: For Annex B model only (E1)

Firmware Version: 1.00.08
    Release Date: August 7, 2009

- Initial release

hangısını yukleyelım?

• 1.00.11 Etsi annex-a

yi yuklemeniz gerekir....
  • Bende bu üründen aldım ancak ürünün sinyal gücü çok zayıf. Modemin bulunduğu odanın kapısından çıktığım anda sinyal seviyesi düşmeye başlıyor. Arada hiçbir duvar vs. gibi bir engel bulunmamasına rağmen 5-6 metre uzaklıkta sinyal 2 kademe olarak gözüküyor. Yeni yazılımıda yükledim fakat sorun ortadan kalkmadı sanırım cihazda bir problem var..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.