Şimdi Ara

link2sd 2.BÖLÜM BULUNAMADI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
8.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba telefonum rootlu.Minitool programı ile kartı resimli anlatımdan 2 ye böldüm.Sonra link2sd yi marketten indirdim açtım ve 2.bölüm bulunamadı uyarı geldi sizce neden?LÜTFEN YARDIM!!

• ben ext3 açtığımda aynı hatayı vermişti sonra sildim ext4 yaptım düzeldi
  • Nasıl siliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mini tool programı ile Ext-4 yapabilirsin. Yanlış bilmiyorsam kernelinin de init.d desteklemesi gerekiyor galiba.
  • Kardeş anlamadım biraz acarmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: 123ata123kan

Kardeş anlamadım biraz acarmisin

minitooldan yapılıyor ext4
    nasıl yapcam dersen ext3 yaptığın gibi bu sefer ext4 seç 4kb cluster size yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 7 Şubat 2013; 7:09:08 >
  • ilk önce ext2 yi geri almam gerekmiyormu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar markette anternatiff sd karta atma uygulamaları varmı sd kartı bölmeden
  • arkadaşlar app2sd gibi programlarla yükledim sanırım install manager de sd kartta yüklediklerim gözüküyor şimdi telefondan kaldırsam sd karttan kullanabilecekmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123ata123kan

arkadaşlar app2sd gibi programlarla yükledim sanırım install manager de sd kartta yüklediklerim gözüküyor şimdi telefondan kaldırsam sd karttan kullanabilecekmiyim?

sd karttanda silinir

• hmm o zamn bölmek gerekiyor dimi kartı bide sd kartı dahili hafıza gibi göstermek gerekiyor sanırım
  • Minitool a ne gerek var recovery moddan bölün gitsin. Orda istenilen formatta bölünüyor ben ext3 yada fat32 olarak bölüyorum genelde.

• kardeş recovery moddan nasıl bölünüyor link anlatım vb. paylaşırsan çok mutlu olurum:)
  • arkadaşlar benimde link2sd yi açtığımda bölüm sormuyor.
    ext2 ext3 falan seçme menüsü çıkmıyor
  • Recovery moddan yaparsak eğer hafıza kartındaki her şey silinir mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.