Şimdi Ara

Lineamı? Doblomu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni araç almayı düşünüyorum konfor dayanıklılık yakıt bakımından iki araç arasında kaldım 2011 model yeni kasa doblomu yokda 2010 model linea mi ikisinede fiyatların artmasına rağmen mecburiyetten almak zorundayım fiyatlar düşebilir mi gelecek ay o da belli değil neyse konuyu uzatmadan sorayim Lineami ? Doblomu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatlar bu saatten sonra dusmez.doblo 1.3 sehirici 24km ortlamayla 7.5yakiyor minimum.uzun yolda 90sabitle 5.1 .haberin olsun.

Aile kalabaliksa doblo yoksa linea

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • İhtiyaçlarınız önemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Türk Telekom 20 TL yükleme 15 TL'ye !!!

20 TL'ye 40 TL Opet // Shell Yakıt Kodu satışı...
  • Aile için kullanacağım ikisi de uygun görünüyor doblonun dış tasarımı daha çok hoş lineanin arka tasarımı itici geliyor bana

Fiat Albea Alınırmı
    14 yıl önce açıldı
    fıat doblo
    10 yıl önce açıldı
    DACİA LOGAN MCV
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Linea daha oturaklı güzel araba bagajı geniş

• Merhaba hocam , 2,5 yıllık 2013 1.3 Doblo kullanıcısıyım.Lineayada binmişliğim ticari taksilerden dolayı var ama sürmedim.Vereceğim yakıt değerleri İstanbul içindir.Dobloyla şehir içi 7-7,5 lt yle gezersin.Lineayla 6-6,5 lt lerle.Kışın motor geç ısınacağından 1 lt daha ekleyebilirsin.İkiside 1.3 olduğu için parça fiyatları uygundur.Parça sıkıntısı yaşamazsın.Doblo kamyonet ruhsatlı olursa her yıl muayene , trafik sigortasının otomobile göre fazla çıkması ,İstanbul'daysan FSM yi kullanma ,MTV de sınıfının 6 yılda bir düşmesi (otomobillerde 3 yolda bir düşer.) hız limitlerinin otomobile göre bir tık düşmesi gib durumlar var.Boyum 1.85 .Doblo fazlasıyla geniştir.Lineanın arkası basık geliyor bana.Dobloya binersen otomobiller basık gelir , binemezsin.(Bana öyle oluyor.Taksi olarak bindiğim ,arkadaş veya akrabalarda olan araçlardan Clio 4 ,laguna, i20 , dacia sandero ,dacia logan sw , hyundai accent blue , egea ,cruze , symbol , ix20 gibi araçlarda önde veya arkada , bazısına kısa mesafe bazısına uzun mesafe bindim.Doblonun ferahlığını aradım.Resmen boğulacak gibi oluyorum öndede arkadada.)Ben olsam doblo alırdım.Sorun varsa yazabilirsin.Cevaplarım.

Doblo için şu sitedende bilgi alabilirsin:http://www.teamdoblo.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms2947 -- 19 Kasım 2017; 0:26:31 >

• ms2947 M kullanıcısına yanıt
    Bende istanbulda oturuyorum ben bekar gencim devir ekonomi devri doblonun dış tasarımımı severim zaten motorları apayni takılırlar doblolar da hız sınırı sıkıntılı ama doblonun yeni kasa torpidosu da çok güzel kafam çok karışık hocam bilemedim

Bekar tek başınaysan otomobil daha iyi olur senin için.Ben bekarım ama ailemleyim.4 kişiyiz.Babama işinden dolayı doblo lazım olabiliyor.Yük taşıyor.Dobloyla evin halılarını yıkamaya götürdüğümde oldu.Hastaneye hasta götürdüğümde oldu.Akrabaları bayramda gezdirdiğimizde oldu.Arkaya 4 kişi , yolcu koltuğuna 2 kişi yola çıktığımda oldu.Eve aldığım tv yi taşıdğımda oldu.Her şekilde araç aileye ve esnafa hitap ediyor.Farklı alanlarda kullandığımız oluyor senin anlayacağın. Eğer tek yaşıyorsan hb de araştırabilirsin.Punto , clio 3 ,corsa , i20 de sana gitap edebilir.Karar senin tabii ki.Çok arada kalırsan araba pazarına git.Hangi yakadasın bilmiyorum ama avrupa yakası için rami'de , halkalı'da oto pazarı var.Anadolu'da kartal'da , altunizade tarafında var diye biliyorum.Yanlışsam bilenler yazsın.Oto pazarında aklında yatan araçların sahiplerine danış.Onlar anlatır zaten artısını eksisini araçların.

• Kangoo

KAYSERİ
  • Doblo daha çok yakar.Linea uygun.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.