Şimdi Ara

lineami az yakıo megane 2 mi dizelll

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar max 26 bin tl ye kadar arac alıcas ben aslen megane 2 istiyodum ama malum onlarda risk var hem yaz olarak 2006 2007 olucak hem donanım olarak bos versiyonunu alıcas bi tat alamıcas yani bende onun yerine biraz daha genc olsun die hadi 2010 2011 linea alalım dedim hem yası genc hemde servis bakımlı aldıkmı bazılarınında fiat garantisi olmasından dolayı rahat olur düsüncesindeyim yalnız ögrenmek istedigim su izmirin \bergama ilcesinde yasıyorum rahat bi trafikde var sehir icinde bu iki aractan hangisi daha cok yakar? ben bunu ögrenmek istiyorum 1.3 mtjetmi yoksa 1.5dci meganemi bunu acıklarsanız sevinirim ? cunku opel vectra 2.0 tuplu var gaz almaktan artık gna geldi :)

• Türkçeyi doğru kullanıp doğru yazmaya alışırsak iyi olur...YAKIO ? Diye bir kelime yanlış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Türkçeyi doğru kullanıp doğru yazmaya alışırsak iyi olur...YAKIO ? Diye bir kelime yanlış..

kusuruma bakmayın bu günlerde çok çalışıyorum ingilizce üstüne işimden dolayı o yüzden türkçe karakterleri yanlış yazıyorum özür dilerim
  • Yanlış bilmiyorsam dci lar multijetlerden daha az yakıyor. Ancak multijet hem daha dayanıklı hem de bakımı daha kolay ve ucuz.
  • bu konu fiatlineatr forumunda açılmıştı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.