Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heh apache eline saglik beni cok iyi anlattin
  • apaçhi sen hangi köyden bahsediyon ya her girdiğimde başkasının silahlariyla başkasinin silahlariyla sen kimsin olm....nerden gördün beni başkasının silahlariyla hee bu arada sen bizim cafeye gelen çocuk musun ???akıllı ol bi daha benim hakkımda yorum yapma..
  • mcbadboys olm sen ne yuzsuz insansin senle kimse konusmak istemio konusma gelme bu topic e diyo sen daha laf anlamadin yaziyon yuh kiniyom seni
  • bu mix in serveri felan diil dimi ? olum başka türk serveri yok mu ya :D baştan beri ısınamadım bide tc kimlik no istiolardı allam ya :D
  • bu mix serveri felan diiill
  • benim yazdigim son yazlıar silinmis.
  • ne yazdın ki?????????????
  • badboymudur nedir varya ona yazmıstım silinmis :D solemeyem tekrar :D
  • lud bi soru soru sorduk allah icin cvp verceN
  • Ne o ßenim yoklupumda yine ßeni mi çekiştiriyonuz...aa olmadi şimdi
  • McBaDBoYs yaww kardeşim susun bi dalaşmayın off canımı sıktınız kafamın tasını attırmayın doğrarım hepinizi. Saçma saçma şeyler atıyosun ortaya kawga ortamını oluşturuyosun. Susda adam olduğunu anlayalım.
  • Soad Kafala Su MadBadboyz u ya bende aklini alacam bunun..hangi serverda oynasak eziom zaten
  • eminshop arkdasim uzgunum ama sorunun yanıtını bilmiyorum . ayrica soad kardesime katılıyorum badboys susta adamsan adam oldugunu gorelim..
  • yinede saol
  • ne kadar kaldi serwerin acilmasina evde canim sıkıldı
  • Bende osruyorum ne kadar kaldi acilmasina
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharkBLaCk

Soad Kafala Su MadBadboyz u ya bende aklini alacam bunun..hangi serverda oynasak eziom zaten

oo apo ne iş olm..ne kadar ezik olduğunu söyletme bana nese kardeşim naber yaa görüşemiyoz
  • hee..ßide beni anarken akıllı olun başlatmayın şimdi burda adam akıllı eğleniyoz..KONUŞTURTMAYIN BENİ ALAYINIZI TANIYORUM ZATEN AÇ BUÇUK ONA GÖRE
  • Beni de mi tanıoyosun. Sen miydin benim sosyeteye gelip sorduğum kişi? Adam çağırdı beni gel sosyeteye dedi, aradım sordum ortada yok

Benzettim nick i de.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.