Şimdi Ara

lineage 2 off server ::D (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
732
Cevap
0
Favori
15.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • i am fitiking ya valla bekle bekle fıtık oldum
  • sauron SA olayı nasıl ??????? gm shop ta crystaller mi satılcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrAwesome -- 11 Ekim 2006; 22:03:49 >
  • yaw açın artık be, sabah kalkıyom heycanlı heycanlı oturuyom bilgisayarın basına bakiyorum kapalı deliriyom, okuldan geliyom telaşlı telaşlı açıyorum bilgisayarı daha gelmemiş uffsiz açın serveru söz top200 e koycam serveru hatta birinci yapcam:P gezginci abi saolsun ACTOOL programi saolsun
  • bizde en azz sizin kadar istiyoruzzzzzzzzz..... sabir lutfeeeeeeennnnnnnn....
  • bugün perşembe daha server den tık yoq ama site de yoq nolcak yaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuD4cRis

bizde en azz sizin kadar istiyoruzzzzzzzzz..... sabir lutfeeeeeeennnnnnnn....

Bekleiyoruz hep birlikte. Server için sanırım ödeme yapılmış para yı çektilermi? eğer çekmişler ise onlar tarih belirtmmişlerdir yada sorun varsa bunu email ile açıklamış olmaları lazım. Eğer hiç bi gelişme tepki vermiyorlarsa para yı geri çekebilirsiniz. Başka bir yeredn alabilirsiniz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: XApAcHeX

bugün perşembe daha server den tık yoq ama site de yoq nolcak yaaaa

Ole Hemen Server Acildaysi Herkez acardi.
  • Yaa arkadaşlar. Biz cidden az kaldı az kaldı diyerek sizi de soğutuyoruz oyundan. Ben size bildiklerimi söyleyim. 4GB ram e sahip bir sunucuyu kısa zamanda bulmakta zorlanıyoruz. Paramız hazır. Server hazır. Ama 100mbit bağlantı+türkiye avrupa lokasyonlarında 4GB lık xeon işlemcili serverlar hemen ele geçmiyo. Adam 15 gün sonra açarsanız 1000mbit bağlantı veririm diyo. Amerikadaymış ama. Owner ın çevresi geniş ve server arıyo. İnşallah bulur da bu pazar gününe kadar kurarım server ı. Perşembeye kadar anca açarız. Yani max budur. Kabul ediyorum diğer gm arkadaşlarla birlikte hata yaptık, şu gün açılcak bu gün açılcak, yarın şu bu dedik ama bize de gelişmeler öyle geliyodu. Sanki serverı hayrına veriyolarmış gibi umursamadan uzatıyolar tarihi, yok şu oldu yok bu oldu. Tam vercekler bi bakıyoz donanımda eksiklikler var ve adam yükseltemeyiz diyo. Başta konuşup anlaştığımız donanımı kabul etmiyo. Biz de haliyle başka firmalar arıyoruz. Şu an açıktayız anlayacağınız.

Kurulum bitince duyursaydık keşke. Bir hafta test derdik, bir hafta sonra açardık. Perşembe dedim ama o da kesin değil. Olmaya da bilir. Benim dersanem var. Öss ye hazırlanıyorum. Müdür beni çekti kenara neden çözmüyosun verilen ödevleri dedi. Ben de durumu anlattım. Ciddiyetini anlattım durumun. Ve Bu pazartesiye kadar zaman kopardım. Bu pazartesiye kadar kurulumu bitirmem lazım. Akşamları birer saat gircem sonra da. Pazara bitmezse bi hafta daha sarkar. İyice cıvıdı bu server işi ama talihsizlikler üst üste geldi. Yapılcak bişey yok beklemekten başka.

• quote:

Orjinalden alıntı: gezginci01

quote:

Bekleiyoruz hep birlikte. Server için sanırım ödeme yapılmış para yı çektilermi? eğer çekmişler ise onlar tarih belirtmmişlerdir yada sorun varsa bunu email ile açıklamış olmaları lazım. Eğer hiç bi gelişme tepki vermiyorlarsa para yı geri çekebilirsiniz. Başka bir yeredn alabilirsiniz :)

aynen para odendi sorun sunucunu gelmesi bir tarih verilmistir kesin ama nem
    m bilgim yok cunku abimi gormedim. :d

• quote:

quote:

quote:

Sorun yok cidden o kadar da takmayın siz rahat olun bir oyun için kendinizi bu kadar zora sokmayın hiç bir şeyi insanın gerçek hayatından daha önemli değildir.
    Biz hep buralardayız. Benim Bazı sabırsız arkadaşlarımı kafanıza takmayın Siz sukunetle çalışmanıza devam edin.

Sizide bu çabanızdan dolayı kutluyorum. Siz ve sizin gibi türkler için çabalayan insanları takdir etmek gerekiyor.

Yeniden Kolay Gelsin size.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun yok cidden o kadar da takmayın siz rahat olun bir oyun için kendinizi bu kadar zora sokmayın hiç bir şeyi insanın gerçek hayatından daha önemli değildir.
    Biz hep buralardayız. Benim Bazı sabırsız arkadaşlarımı kafanıza takmayın Siz sukunetle çalışmanıza devam edin.

Sizide bu çabanızdan dolayı kutluyorum. Siz ve sizin gibi türkler için çabalayan insanları takdir etmek gerekiyor.

Yeniden Kolay Gelsin size.

anlayisin icin cok tesekkurler

• bı iste yılan hikayesine dondu
  • ole oldu ama bizim elimizde olan bir seymi ????
  • Anladiğim ve tecrübelerime dayanarak ßu serverin açılmasi çokk rahat 2hafta daha sürer..ßenden söylemesi..hadi ii akşamlar!!!!SİZLER BEKLEMEYE DEWAM....
  • iki hafta surmeyecek .... heme sen ne kadar tecrubelisinki ? hem anlaysaydin serverin hazır oldugnu tek problemin sunucu oldugunu onunda bugun yarin elimize gececegini anlardin. sunucu elimize gecince server dosyalarini sunucuya aktarip acicaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LuD4cRis -- 13 Ekim 2006; 19:22:32 >
  • 2 hafta daha mı hönk üff daha çhok var yani
  • iki hafta daha surecegini sanmiyorum..
  • eeee nolcak ya böle mw ye mi girsek ya
  • ne mw si acilir elbet sabredin :)
  • Sitemiz nerdeyse tmmlandı. Server dosyaları bitti herşey hazır ve mükemmel bi tek sunucu kaldı onuda en yakın zamanda elimize alcaz. Bu haftayı geçmez yani anlıyacağınız. Sunucunun parası ödendi zaten bide bi sponsorumuz var iş halloldu bitti. Bi tek dosyaları servera atmak kaldı. O da fazla bir işlem değil yani. Sorun bakalım kaç tane serverın sponsoru var???
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.