Şimdi Ara

Lincoln ve Song ile Başlamayacağım..!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ''İNSAN BU YAŞTA BİLE..''

    UEFA Kupası 3. tur rövanşında Bayer Leverkusen önüne çıkacak Galatasaray'da teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, bu kez maçta yakaladıkları pozisyonları gole çevirmek istediklerini söylerken maça Lincoln ve Song ile başlamayacağını açıkladı. Feldkamp, Konyaspor maçı hakkında da konuştu.

    20 Şubat 2008, 19:00

    Alman teknik adam karşılaşmanın oynanacağı Bay Arena Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında futbol oynadığı stada gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Anılarım canlandı. Ayrıca Galatasaray yönetimine Konyaspor maçı sonrası 1 gün önce gelme fırsatı yarattıkları için teşekkür ederim. Geçmişteki futbol yaşamımda Konya'daki gibi bir maç görmedim. Demek ki insanın her yaşta öğreneceği bir şey varmış. Son Konya deplasmanında ben de yeni bir şeyler öğrendim. Kötü hava şartlarında oynadık. 5 saatlik bir yolculukla önce Ankara'ya sonra İstanbul'a dönebildik. Bu uzun dönüş yolculuğunu da sıhhatli bir şekilde tamamladık" dedi.

    Leverkusen ile oynadıkları ilk maçın güzel ve katile olduğunu ifade eden Feldkamp, "Orada çokça gol fırsatı bulduk ama değerlendiremedik. Şimdiki dileğim Ali Sami Yen'deki gibi güzel oynamak ama orada değerlendiremediğimiz pozisyonları burada değerlendirmek. Yoğun bir maç döneminden geçiyoruz. Konya maçında Uğur'un sakatlanması ve Mehmet Topal'ın durumunun belirlisizliği yüzünden 22 kişilik kadroyla geldik. Sağlıklı olan her futbolcumuz aramızda. Uğur'un yerine doldurmamız lazım. Ama şu anda kimi oynatacağımı ben de bilmiyorum. Lincoln ve Song'u ise oyunun başında düşünmüyorum" diye konuştu.

    Tecrübeli çalıştırıcı ilk maçta başaralı bir performans sergileyen Bayer Leverkusen kalecisi Adler'in sakatlığıyla ilgili soruya ise "Ben bu konuda konuşmam. Ama rakibimiz bile olsa sakatlığının düzelmesini ve bize karşı oynamasını isterim" cevabını verdi.

    Kendileri için Almanya'daki gurbetçilerin desteğinin de çok önemli olduğuna değinen Feldkamp, "Galatasaray'ı sadece Almanya'da değil Türkiye'nin her yerinde taraftarları büyük bir tutkuyla destekliyor. Ama bizim de bu desteği hak etmemiz lazım. Onlara karşılık vermemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.



    Kalli Song yerine Barış'ı oynatıcak galiba sağ bek'te..



    _____________________________




  • Halbuki Song ya da Emre den biri sağ bek oynayabilir bence. Sabri ve Barış ın sağ bek oynamasından iyidir...
    _____________________________
  • quote:

    Orjinalden alıntı: meriva75

    Halbuki Song ya da Emre den biri sağ bek oynayabilir bence. Sabri ve Barış ın sağ bek oynamasından iyidir...

    Gs' ın en iyi savunması hücumudur.
    _____________________________
  • Lincoln'la başlamasının bi mantığı yok zaten. Ama Song düşünülebilirdi. Bilmiyorum, umarım bi bildiği vardır. Bu arada o kalecinin çok iyi olmasından değil, beceriksizliğimizden kaçırdık golleri. Bi Hakan'ın pozisyonunda iyi çıkardı ama ben Hakan'ın o golü atabileceğine inanmamıştım zaten...
    _____________________________
    everybody loves somebody sometime
    everybody falls in love somehow
  • O Zaman devre arası değiştirme gibi bi düşünceside olmadığı için lincoln en fazla 30dk oynar ve ne kadar başarılı olabilir bilemem...
    _____________________________
  • Lincoln hiç oynamamalı. marazlı ve koşmayan oyunculara ihtiyacımız yok. tırmalaya tırmalaya bu formayı hak etmiş aslanlara ihtiyacımız var. yenmek yenilmek o kadar önemli değil. Kalli işini bilir, en doğru kadroyu en doğru taktikle çıkaracaktır.
    _____________________________
    Hepiniz yüklediğim anlam kadarsınız.
  • lincolnnü brbrede ve yenilgide oynatıcakmış
    _____________________________
    AMD Phenom II 940 X4 (3.2 GHz) 8MB 940p Black Ed--AMD Radeon R7 200 Series (2GB)--Cooler Master 500W Power--OCZ Platinum 4 GB (2*2) 1333 MHz DDR3 Dual Kit CL7--Cooler Master RC-932 Haf ATX Kasa--Gigabyte MA790XT-UD4P/DDR3 S+GL+1394+16*2 938pin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • barış oynar sağbek te joker adam işte
    _____________________________
  • barışa bir türlü ısınamıyorum,song desen top süremeyen bir adam sağ bekte ne işi var,sabriden nefret ediyorum zaten,kim oynasa kötü yaa
    _____________________________
  • daha iyi bir fikriniz varmı songdan bek olurmu sizce ?
    _____________________________
  • bence olaya iyi tarafından bakalım nonda olmayacak dememiş
    sonunda golatan bir forvetimiz oynayacak
    Ümit karan demeyin o golu kaçırdığında gozümde bitti
    _____________________________
  • Kesinlikle Song sağ bekte başlamalı.
    _____________________________
  • Hazirlik maclari ve 1 2 lig macinda baris sag bekte oynadi gayette basariliydilar o döneme bakarsak su anda 2 oyuncuda daha iyi durumda.
    Arti bence yarin kim oynarsa oynasin yorgunluk maci belirler buna kallinin gec oyuncu degistirmeside eklenirse isimiz zor olabilir.
    Bence song sag bekte denenmesi bu mac icin sakatlik yaratabilir en dogrusu baristir. Hatta tek forvet diyorum ama tek forvetde gs oynatmaz kalli nonda linconl 2 lisi denese diyorum ama oda zor ihtimal.
    Fener kazandigina gore bu gece yarin bizim elenme ihtimali yukseldi icimden gecen malesef kötü his bu.
    _____________________________
  • Song sorun değilde Lincoln'un yarın mutlaka oynaması lazım.Umarım Feldkamp bir artistlik düşünüyordur.Ulan adamı Konya'ya götürmüyorsun Leverkusen'e hazırlansın diye.Bide bu maçta oynatmazsan hangi maçta oynayıp maç kazandıracak sana.
    _____________________________
  • song mu ?

    oldu olacak Hakan Şükürü koyalım sağ beke ?
    _____________________________
  • Song liverpool ve kamerunda zamaninda oynamis diyorlardi sag bekde ben seyretmedim bilmiyorum bunu soyliyenler vardi hincal, bulent tulun vs vs ben fikrim yok ama boyle macta riskli olabilir gerci song saglam adam.
    ama kendi dusuncem kadikoydeki macta oldugu gibi galatasarayin kendi sistemiyle oynayacagidir yani orta sahada basan mucadele eden cizgide.
    Ayhan tam formda degil topalin durumu belli degil arti barisi ortadan alip sag beke vererek guc kaybedecez ustelikde takim agir bir mac oynadi.
    Keske kalli konya macini feda edip bouzid carusca song barussoli bir kadroyla ciksaydi.
    _____________________________
  • Bence Kalli doğru karar vermiş.Sağ kanatta bindirmeler yapabilecek hızlı bir adam lazım.Burda tercihini Barış'tan yana kullanacaktır diye düşünüyorum.
    _____________________________
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MaGNuM1

    daha iyi bir fikriniz varmı songdan bek olurmu sizce ?


    Song zaten back.. stoper değil aslında.
    _____________________________
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Melik

    song mu ?

    oldu olacak Hakan Şükürü koyalım sağ beke ?


    Hocam song zaten Sağ'bek oyuncusudur.. 50 kere söyletmeyin bana..Ben birkaç kere izledim Songun ilk meşhur olduğu dönemler sağbek oynadığını da biliyorum..Manager oyunlarından da bakabilirsiniz
    _____________________________
  • quote:

    Orjinalden alıntı: webaslan

    bence olaya iyi tarafından bakalım nonda olmayacak dememiş
    sonunda golatan bir forvetimiz oynayacak
    Ümit karan demeyin o golu kaçırdığında gozümde bitti


    Ümit'le Hakan başlayacak bence Konya maçında da sahanın en iyisiydi ama..! Avrupa maçlarındada en iyi oyuncularımızdan biri Ümit.! Bence Nonda ve Ümit başlamalı..
    _____________________________




  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.