Şimdi Ara

Lincoln, Skibbe, Hasan postalanmali.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gs uzun yillar sonra cok iyi bir takim kurdu. Sag bek haricinde her mevkide oynayabilecek kaliteli oyuncular var.
    Bu takim Uefada is yapar yukarilara gidebilir bunun icin 3 engel var.
    1 Hasan Sas iyi oynadigi bir kac mac harici sorunlariyla gündeme geliyor maca firtina gibi giripde sonrasinda gene yapacagini yapiyor yapmayada devam edicek kesinlikle kiralik verilmeli yada bileti kesilmeli.
    2 Lincoln iyide oynasa kötüde oynasa o noktada Kewell, Arda oynatilir daha faydali olur en azindan orta saha cökmez.
    3 Skibbe alinmasi zaten hataydi oyuncu secimleri, sistemi yok, oyunu okuyamiyor, hatali oyuncu degisikleri yapiyor ümit davala ayni sekilde yollanmali hangi tecrube ile orada ne yapmis nerede basari saglamisda yardimci oldu.

Barosunda takima katilmasiyla muhtemelen Türkiye icinden alinacak bir sag bekle Gs önü acik tek engel bu 3 kisi basari icin kesinlikle yollanmasi gerekli.
    Taraftarin büyük bölümü takimin basarisiz olacagini gördü stat dolmadi gecen Denizli macinda spor basini bugun gercekleri konusuyor gec olmadimi taraftar gibi kagit üstünde kadro iyi diyipde bügün neden tersini yaziyorlar gazetelere bakanlar bunu görecek.
    Lincoln le Gs maca baslarsa kesin elenir diye 15 gündür yazdik bunu söyleyen bir cok arkadasda vardi hala umut bagladilar belki diyerek ama belkilerle is yürümez.
    Dün geceki Linderoth konusuna gelince hala iyi oynadigini sacmalayan kisiler var iyi falan oynamadi oynayamazda hazir degil arti o noktada Baris takima orta sahadada katkisi olurdu hataydi, hala gecen seneki maci yazmasin kimse o macta asil sorun Orkun, 2 forvet ve Lincoln du.
    Gecen sene ligin son macinda Lincoln oynarsa tek forvet oynamadigi maclarda ise forvetler önlü arkalai oynatildi ve basarida o sekilde geldi.
    Bu sene Baros, Kewel, Arda gibi 3 adamla isler dahada iyi olur sadece takimda dengeler icin 2 kisinin yollanmasi gerekiyor.
    Ve kaleye hatali gol yese bile italyan kaleci kesinlikle gecmeli forumda arkadasin yorumu vardi güzel tespitti bizim kaleci acilmiyor aciyi kapatmiyor ayni pozisyonda rumen kaleci acilip Baltanin pozisyonunu kapatiyor Aykutla falan olmaz zaaflari büyük rakibin ayagina attigi top ilk macta ve rakip üstüne gidecegi yerde kaleye geriye kosmaya calismasida zaten affedilmezdi.
    Gs gecen sene basarili kilan forma adeletiydi yani calisan hakeden formayi giyiyordu bu sene kalan son 4 macta buda yok iyide oynasan bir dahaki mac kadro belli, futbol takimlarinda bunu yaparsan basari sansinda kalmaz.
    Takimdaki genc yildizlar iyi ayaklarla bulusup adeletli forma dagitilirsa bu takimin önünde engel kalmaz.

• Sorun yönetimde..
  • Sizin gibiler yüzünden bu takım başarılı olamıyor...

Hasan , Lincoln gönderilsin tamam...ama Skibbe'ye daha zaman tanınmalı.

Türk futbolseverleri olarak ne yazık ki hiç sabırlı değiliz...

Barcelona'nın Rijkaard ile Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olduğu yılları hatırlayın...

Takım o seviyeye kadar neler yaşadı...ligi kaçıncı bitirdi haberiniz var mı ?

Sen şimdi bizim takımda, sadece sağ bekte mi açık olduğunu düşünüyorsun ?

Bu transferler yapılmasa eğer , halimiz çok kesattı.Ve takımın durumu gerçekten kötüydü...

Adam peygamber değil ki , 3-5 maçta takımı oturtsun....Zaman alır bu işler...

Al fenere bak....Avrupa Şampiyonu Aragones'i getirttiler....Oynanan futbol ortada...Gaziantep maçında fark yemekten zor kurtuldular

Biraz sabır

• quote:

Orjinalden alıntı: Turkzat

Sorun yönetimde..

Galatasaraylı birinin kafasına meteor düşse , yönetimden bilinecek

Yönetim daha napsın ? 3 Dünya yıldızını kadroya kattı
  • quote:

Orjinalden alıntı: VGroove

Sizin gibiler yüzünden bu takım başarılı olamıyor...

Barcelona'nın Rijkaard ile Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olduğu yılları hatırlayın...

Bu transferler yapılmasa eğer , halimiz çok kesattı.Ve takımın durumu gerçekten kötüydü...

Al fenere bak....Avrupa Şampiyonu Aragones'i getirttiler....Oynanan futbol ortada...Gaziantep maçında fark yemekten zor kurtuldular

Biraz sabır

• quote:

Galatasaraylı birinin kafasına meteor düşse , yönetimden bilinecek

Yönetim daha napsın ? 3 Dünya yıldızını kadroya kattı

Biraz gözünü açını anlarsınız.Skibbeyi neden getirdikleri belli.
  • quote:

Biraz sabır

Tabiki gecen sene küme düsmekten zor kurtulmustuk unutmusum affet pardon.
    Demek kurulu düzen bozulup yeniden kurulucak bunu kim yapmisti Canaydin dimi sampiyon takimi dagitip sonrasini biliyormusun.
    Bu sene Carusca, Barusso, Bouzid gibi adamlarin yerine kaliteli adamlar alinmasi gerekliydi sadece o yapildi.
    Rijkaard Barcayi yapar burasi Gs arti 4 5 stoperle macami cikiyordu Rijkaard bilmiyordum tüh ögrendim.
    Dogru sag bek Gs da 5 tane isimlerini say ben bilmiyormusum Ugur sakat Sabri baska kim var iste Barisi gecirebilirsin Sabride sakat baska varmi acaba ?
    Adam 1 milyon euro aliyorsa 1 rakibi cözecek 2 adeletli olucak 3 rakibe göre sistem ve oyuncu sececek 4 bunu iyi oku ama 4 yada 5 stoperle maca cikmiycak.
    Transferler yapilmasa o takim gene basarili olurdu onuda gec.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mancini: Terim efsane
    11 yıl önce açıldı
    İMPARATOR FATİH TERİM
    11 yıl önce açıldı
    Fatih Terime Taş (Mancini)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Biraz sabır

Ark doğru söylüo

• Başka emrin var mı paşam?

Bu ne ya böyle. Kendinize gelin. Her yenilgiden sonra şu gitsin bu gitsin demekle hiç birşey değişmez.

Şunlar, bunların gitmesiyle takım da birşey değişmez.

Skibbe geleli daha ne kadar olmuş, adam kaç maça çıkmış?

Çok kötü oynanan futbol bir tarafa, ASY'de Lincoln'e yapılan penaltı verilse, Romanya'da Steaua'nun ofsayt golü verilmese eleyebilir miydik, belki evet.

Hasan Şaş sana birşey mi yaptı, yoksa Hasan'a garezin mi var? Dünkü maçı izlemedim ama özetlerden gördüğüm kadarıyla Hasan mağlubiyete isyan eden, mağlubiyeti kabul etmeyen en belirgin kişi.

Lincoln gitsin, gitsin de ne olacak Lincoln gidince. Ne değişecek? Elinde Kaka var mı da yedekte oturtuyor Skibbe. Yoksa Lincoln de cenabetlik var da takıma uğursuzluk mu getiriyor, bunu mu kast ediyorsun?

Bırakın bu işleri. Ben futbolu biliyorum, Galatasaraylıyım diye de geçinmeyin.

Bu zamana kadar bu kadar ağır bir tepki vermedim ama yetti artık. Galatasaray'ı, futbolcularımızı, yönetimimizi, teknik direktörümüzü sorgulamadan önce herkes kendi taraftarlığını sorgulasın, futbol bilgisini sorgulasın.

• Beyler havalimanına kamera sokabiliyomuyuz,küçük
  • Galatasaray sezon başında teknik direktörünü gönderen bir camia mı olacak?

Bu takım çöküş döneminden yeni yönetimi ile uyanmaya çalışmakta henüz.

Futbol takımından başarıyı kulüp düze çıktıktan sonra bekleyiniz. Aksi halde 2000 den sonra olanları gördük. Bir başkan takımımızı nerelere çekti.

Sakin olun. Her şey yoluna giriyor. Şu hazırlanan kadro bile erken aslında, taraftarı mantık sınırının ötesine çoşturmuş belli ki.
  • skibbe biranönce gönderilsin, çünkü geldiği takımın nekadar büyük olduğunun farkında değil.. romanya2. si bi takıma ilk maçta kendi saha ve seyircisi önünde 6 defansif oyuncuyla çıkması nekadar korkak olduğunun göstergesi..! Ş.l ne katılamamanın bedeli ağır olmalı ki, yeni gelenler bunu anlasın.. örnek teşkil etmesi açısından skibbe kovulsun, linkoln çoruma kiralık verilsin, hasanada jübile teklif edilsin.
  • 2 macta 20 pozisyon yemis bir takimin taraftari yok ofsayt yok penalti ayaklari konusuyorsa futbol konusmaya zaten gerek yok.
    Dün gece 5 olmadiysa bu tamemen sanstir.
    Forumlarda amac tartismak fikir alisverisi yapmaktir öyle destekle taraftarlik olmaz takimin basariliysa maca gidersin ürün alirsin destek o sekilde olur yeni yeni sacmaliklar cikartmayin.
    Evet kötüyse ilk haftada hocada yollanir bu ayip degildir milyonlarca euro yatirim yapiyorsun futbol ticaret gibi oldu basarizi oldunmu borsada yada ürün satminda gelir elde edemiyorsun bu isin mantigi son senelerde bu sekilde.
    Cöküs yönetiminin 2 senesinde Polatda vardi o Yüzden oda bos konusma sekli zaten.
    Yukardaki arkadasa hangimziin taraftar oldugu belli evet ben futbolu biliyorum kendimce sendende fazla taraftarim ama bazilari gibi tam destek hep destek degilim olacak duaya amin denir.
    Hasan 2002 sonrasi bu takima cok az katkisi oldu 5 dakika iyi oynadi dün gece 1 bucuk milyon euro aliyor verdigi sinir kavga ortami germeden baska bir sey degil dün yaptigi harejet Rumenleri gaza getirir adamlarin amaci seni sinir etmek sen bunu yiyorsan zaten oyuncu olamazsin Lincoln konusuna gelince gecen sene 3 5 mac iyi oynamis takimda oynamamis birine tribunlerin lincoln, lincoln diye bagiran grubun icinde olmalisiniz kesin yoksa pek cok Gs taraftari onda pek bir sey görmedi.
    Arti biz burdan öyle olmalid erken bizi duyacak yada sözümüzü dinliycek kimsede yok sadece fikir paylasimi bu.
    Son olarakda Skibbe tercihi Kallinin kurdugu sistem devam etsin diye yapildi büyük olasiklikla ama kanatlardan inen basan mucadele eden takimi yok etti iyi hoca icin alisma bilmem ne olmaz zaten geride kalan aylarda takimi gördü gecen senedende biliyordu.
    Yönetim konusuna gelince vakti zamaninda Luce kovulup Terim geldiginde bayram eden zihniyet gibi sabir sabir dendi 1 bucuk sene gecdi alip satilan oyuncularla Gs mali bataga girdi sonrasi malum, su an icinde yapilan yatirimlar basari ile paraya dökülemezse ayni dönem bizi bekler bunu anlamanizda zor sanirim.
    Ezeli rakibin senin elenmenle 2 kati para aliyor almayada devam edicek prestij kazaniyor biz Destek olmaliymisiz taraftar degilmisiz bumu taraftarlik peki simdi ?
    Neys konu benim icin kapanmistir herkez farkli dusunur 1 aydan beri söyledigim bir sey aynki takim icinde sorun yaratan genarel sayisi coksa orada isler yürümez benim kendi düsüncem icinde Kewell, Arda gibi oyuncularla bu isin iyi gidecegi takimin icindende Necati gibi oyuncunun bu hallere düsmesine sebeb Hasan ve sorunlu Lincoln giderse daha iyi olacagi seklindedir.
    Skibbe zaten yollanmiycak bu belli yönetim o karari alamayacagi belli.
    Son olarak Kayseri macindan sonra görüsürüz Uefa icin ise Sampiyonlar liginden elenmis takimlarla oynamamaiz gerekiyor bildigim kadariyla öyle olursa Steau yada Partizan ayarinda bile bir takimi eleyip bu gruplara kalamayiz bu kafa yapisi ile.

• quote:

Orjinalden alıntı: Niralda

Başka emrin var mı paşam?

Bu ne ya böyle. Kendinize gelin. Her yenilgiden sonra şu gitsin bu gitsin demekle hiç birşey değişmez.

Şunlar, bunların gitmesiyle takım da birşey değişmez.

Skibbe geleli daha ne kadar olmuş, adam kaç maça çıkmış?

Çok kötü oynanan futbol bir tarafa, ASY'de Lincoln'e yapılan penaltı verilse, Romanya'da Steaua'nun ofsayt golü verilmese eleyebilir miydik, belki evet.

Hasan Şaş sana birşey mi yaptı, yoksa Hasan'a garezin mi var? Dünkü maçı izlemedim ama özetlerden gördüğüm kadarıyla Hasan mağlubiyete isyan eden, mağlubiyeti kabul etmeyen en belirgin kişi.

Lincoln gitsin, gitsin de ne olacak Lincoln gidince. Ne değişecek? Elinde Kaka var mı da yedekte oturtuyor Skibbe. Yoksa Lincoln de cenabetlik var da takıma uğursuzluk mu getiriyor, bunu mu kast ediyorsun?

Bırakın bu işleri. Ben futbolu biliyorum, Galatasaraylıyım diye de geçinmeyin.

Bu zamana kadar bu kadar ağır bir tepki vermedim ama yetti artık. Galatasaray'ı, futbolcularımızı, yönetimimizi, teknik direktörümüzü sorgulamadan önce herkes kendi taraftarlığını sorgulasın, futbol bilgisini sorgulasın.

Bravo
    Bütün suçu attılar Skibbeye.Yöneimin suçu hiç mi yok.Kaleciyi şimdiye kadar transfer etmediler.Skibbeyi hedef olarak göstermek için tecrübesiz adam aldılar.

• quote:

Biraz sabır

arkadaşım adama futbolu öğretmek galatasaraya mı düşüyor?? evet takım daha oturmadı. ama futbolcular arasında oturmadı. 3 aydır oturamadı gitti . şu takımı yenebilirdik. düzgün bir taktikle rahatça yenebilirdik. ama yok yok yok. adam bilmiyor teknik direktörlüğü. öğrensin öyle gelsin takıma yahu...

• Başlıkta Hasan Yazısı fazla.Maçı izleyenler bilir Hasan takıma girdikden sonra takım ateşlendi.Onun öncesi mahalle maçından farksız futbolcularda bir isteksizlik bir ciddiyetsizlik takım resmen dökük yokları oynuyor.UYKUM geldi maçı seyretmekten ta ki Hasan'ın oyununa girmesine kadar. Bu TD ile bu işin olmayacağını anladık ama iş işten geçti.Yapılabilecek tek şey var eğer takım bu TD ile bu kadar kötü oynamaya devam ederse UEFA'da, takımın başına bir an önce Cevat Hoca geçirilmeli.Lincoln ile Skibbe bi kutuya koyup geldikleri Almanyalarına geri kargolanmalı.
  • hayır..

hasan takımın abisi.. yedek olsun yine takımda kalsın

ama lincoln sabri ve ayhan postalanmalı
  • Abicim anlatmak istediğimi anlamıyorsunuz...

Biraz zaman ve biraz sabır diyorum.Yönetiminize güvenin biraz....bu adamı getirdilerse boşuna getirmediler...

Süper Ligi kafaya takmayın...biz bu ligde teknik direktrsüz bile şampiyon olabiliyoruz

Diyelim yeni bir hoca getirildi...Takımı bir düzene sokma süresi en az 3 ay alır.

Şu an sabretmekten başka yapacağımız birşey yok...

7-8 hafta sonra da bir cacık olmazsa , yönetim gönderir zaten...

Kısaca , şu an skibbeye güvenmekten başka bir çaremiz yok
  • Lincoln ve Skibbe yi anladıkta Hasan niye gitsin.. Galatasaray kendi evlatlarını yemekten başka birşey yapmıyor.. Sonuçta eski günlerini mumla arıyor arıyacakta.. Bu kadar vefasızlık gelir geri döner..
  • skibbe skibbe skibbe ???? yahu adamı dinlemeden niye yorumluyorsunuz?
    tek hatası denilen (-ki 2. maçtan önce burada tartıştık; barış mı sağ bekte oynar linderoth mu, biz bile karar veremedik. barışın sağ bekte oynadığı son maçta 5-0 yenilmiştik, yenildiğimiz takımın başında skibbe vardı!!!!!!!!) ilk eleme maçında adam "önce tartalım, kendi sahamızda gol yemeyelim, nasıl olsa atarız demişti. ha bence de hatalı ama özürlü değil bu adam. sen duymamış, tecrübesiz bulmuş olabilirsin ama hem iyi transfer isteyim hem iyi teknik direktör isteyip hem stad isteyip hem de maça gelmezsen de olmaz.bu forumda günde 5000tane gs mesajı atılıyor hala stadda 18bin boş yer vardı, nerdeydi bu kadar laf atanlar? hayır biraz makul olsanız neyse, önünüze gelen ilk taşta skibbe ye yada birilerin atmayın. mükemmel takımı da kursanız yenilmek vardır futbolda. stres, şu bu birçok sebebi olur bunun. takım süperdi teknik direktör yüzünden yenildik diyorsunuz ama takım henüz süper de değil. sap bek sakatlıktan yeni kurtulmuş bir adama bırakılmış, lincoln formsuz (bence moralsiz, gole sevinmeye giderken bile arkadaşlarının suratına bakıyor, biri elini omzuna atınca seviniyor) ve forvetlerının 2si de maça yetişemiyor. bukadar üstüne giderseniz bu adamın nasıl aydını - yaseri oynatabilir bu takımda? yazık insaflı olun, ben de gs liyim ama üzülmek dışında birşey yapmam gerekir deyip gördüğüm en zayıf halkaya .ok atmıyorum.biraz daha düşünelim, sabredelim, saygılar

heralde gs 36 lig 8 uefa maçı yaptı, bu istatistiklerin daim olduğu görüldü de benim haberim yok. yıllık 5 milyon eıro alan bir teknik direktör alıp, meira kewell ve barosu almasaydık da, bizim teknikdirektör takımı toplayıp, oyuncuları azdırıp sonra da takım oyunu oynasınlar diye oyunculara güdülenme yapsın. ben demiyorum ki süper biri, sadece bir insana kredi verilir, lredi bitene kadar da laf edilmez diyorum. yoksa bu kadar eleştri alan adam AYDIN ı Yaser i OY-NAT-MAZ. her söylediğinin haklılık payı var ama şimdi değil. saygılar

başka bir skibbe düşmanına da yazmıştım, oradan alıntı yaptım. VGroove sonuna kadar katılıyorum. saygılar

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.