EVET LİNCOLNDE O vasfı ne yazııkki göremiyorum.. oynadığ maçlarda bir lider gibi arkadslarını yönnlendirmiyor....ÖRNEK vermek istiyorum fb-psv maçında alex ile carlos oyunu nasıl srtında taşıyorlardı,nasıl gerektiğinde arkadaslarına uyarıyorlardı... sezon basından bri lincoln de bu özelliği ne yazikki göremedi..EVET arkadaşalar ben galalatsaraylıyımm ama bizde lider eksikliği hla giderilmiş değil...yanlış anlaşılmasın lincoln cok iyi topcu,cok yeetenkli ama bu özellikler büyük takıma yetmeyebilir....Hagiyle karşılaştırılmaz ama o nasıl bir liderdi:? bunu kendimize soralım..... dilerim inşallah yanılrım da liderliğini koymaya başlar lincoln... belki fener maçını bekliyordur:):) nyse herkese slmlar..... NOT: fenerliiler cvp yazmasın adamı hasta etmesinler.....:):)
Sanırım şu anda görünen durum bu... Lincoln çok kaliteli ama çok hırslı değil.. Liderlik için hırs olması lazım..
bnce feldkamp la aralarındaki sorunları hala cozememisler bjk macında bnce lincoln u bitirdiler
Bjk maçından önceki haline gelsinde liderlik falan istemez.
oturup lincoln ile feldkamp ın konuşması lazım. beşiktaş maçı öncesine kadar takımı istediği gibi oynatıyordu. hemde hertürlü fakat teknik heyet ile yaşanan sorundan sonra bi düşüş başladı lincoln de. liderlik vasfı yok değil, var adamda fakat şu sorunu çözülmesi gerekiyor.
arkadaslar bu lıncoln gelelı ne kadar oldu daha hemen lıder yapıyorsunuz adamı bır durun bekleyın 1 2 yıl gecsın ondan sonra konusak
bence alakası yok
liderlik vasfı var.bunu ligin ilk maclarında gösterdi.ondan sonra beşiktaş derbisi sakatlık vs. öyle sanıyormki bazı sorunlar var ama nedir bilmyorm
gerçektende o vasıf yok hagi yi hiç bişeye değişmem
kalli bitirdi valla bjk macindan sonra bi turlu bisey yapamadi... kallinin eseri yani
Daha ne yapacak linconl ya pres yapiyor pas veriyor en onemlisi galatasarayi begenedimiz zamanda bile rakibini istedigi an baskiya aliyor dun gece galatasaray 3-1 den sonra istese maci farkada getirirdi ama kalli oyuncu denedi bana gorede dogruydu bence linconl geldiginden beri galatasaraya gerekenleri veriyor hakan ve umit gibi mucadele gucu olmayna 2 kisi oynamadigi zamanda galatasaray gol yesede cevrirecek durumada geliyor
evet arkadaşlar görüşlerinize saygılıyım... bir arkads 1-2 sene beklyin demiş tamam da biz su an için konusyorum.... inşallah gittikçe ağrılğını hissettirirr..... delgado gib olmasın maç kazandırmasın maçlar kazandırsın....:)
Kaç maç oynamış ki liderlik yapıcak
O işi bildiğim kadarıyla kaptan yapmıyor mu ? Ve de şunu söylemek istiyorum ki Lincoln' e futbol oynatmıyorlar. Adamın aldığı tekmelerin haddi hesabı yok.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme