< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Linç yiyeceğim fakat bildireyim,
-
-
Ya sndjsjshshhshdhshs
İnsanların sıralaması umrumda değil 20k dememin sebebi derece sınırı olarak görülmesi bi de 20k ve sonrasında insanların yığılma diye itiraz etmesinden dolayı. 5k yapıp yıkılmadan itiraz eden adam mı var ben hic görmedim.
Olay 65 gibi oldukça basit bir netle yapılan bu sıralama ve sonrasının, beğenilmeyen sıralamanın bahanelere bağlanması.
Twitterda ağlayan yks gruplarındaki tiplersiniz herhalde üzerinize alındınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Yok biz linçlicez seni
Hem umrunda degilse niye yazma geregi duydun kral
#ilk20kyagiremeyenlertoplatılsın
İlk 20k harici yani 2 milyon 980k kişi İstiklal mahkemelerinde yargılanmalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hiç kimse senin gibi ezber yapıp ineklemediği için senden daha değersiz ya da salak olmaz genç adam.
Ne yani bi de yargilayacak miyiz? Direkt idam sehpasına yatiralim
Sınavlardan 2-3 hafta önce anadolu lisesine nakil aldırmıştım o yüzden okula ve hocalara pek alışamamıştım. İlk sınavları olduğumuz dönemde de mutfağı, banyoyu ve evdeki bütün fayansları yeniliyorduk büyük kardeşlerim ünide, annem ve babam teyzemlerde (yurt dışında yaşadıkları için evleri genelde boş oluyordu) ben ise bir salaklık edip “rahat kafayla sınava çalışırım” kafasıyla evde kaldım. Neyse saat 22.30 civarlarındaydı benim tuvaletim geldi ama banyo yok ne yapıcam ne edicem bilmiyorum baktım yanımda poşet var poşetin içine sıçtım ama 5 dakikalık iş 1 saat sürdü bir de götümü kolonya ile silsem daha temiz olacağını düşündüm peçeteye kolonya sıkıp sildiğimde de yanmaya başladı meğersem enfeksiyon kapma riskim varmış sonra bol bol suyla temizledim poşetide dışarıda çöp tenekesine attım.
-
#ilk5kgiremeyenleryasaklansın
-
iyi iyi bunlarla mutlu olun simdilik.
10 sene sonra 500k siralama yapip hayatta senden 10x fazla kazananlari gorunce, ne guzel gunlerdi dersiniz :d
-
herif forumda konu açan biriyle dalga geçmiş sen niye bu kadar ciddiye aldın ki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
linç kültürünü buranın masum 90'lar çocuklarına da aşıladınız ya daha ne diyim bilmirem.
-
Hocam bu mesajı görünce ne diyeceğimi şaşırdım
Konudaki itü kıbrıslı benim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
İlk 20k harici yani 2 milyon 980k kişi İstiklal mahkemelerinde yargılanmalı
|
#ilk20kyagiremeyenlertoplatılsın |
Yok biz linçlicez seni Hem umrunda degilse niye yazma geregi duydun kral |
Cok iyi quiz hemen cozucem
Zaten degilim 0/1
Imdb hesabimda loglu 1500+ film var bence 1/2 olduk
Yakin tarih muhabbeti acildi mi terorist damgasi yiyorum bence buradan 3 puan alirim 4/3
Twitterda polonyali komunist sayfalarla takiplesiyorym bence gayet yapici bir elestri 5/4
Sadece bilkentli aslanlarda is yapiyorum sayilmaz herhalde 5/5e dustuk
Sjwligi bilkente ben getirdim 3 puan 8/6
Deadpool 3 kotu bir filmdi 9/7
Frankofon oldugum icin kendime 1 puan ceza yaziyorum 8/8
Dun halisahada 86.35xG den sadece 15 gol yedim malum takimin yesil kovasindan iyiyim 9/9
Bizim örgüt sifre olarak kizilay metrodaki tum mekanlari saymayi seciyor daha az dikkat cekici tavsiye ederim |
Benzer içerikler
- ankara deneme sınavı yapan kurumlar
- logaritma fasikül önerisi
- kunduz soru başı kaç tl
- bilkent kapsamlı burs
- en iyi vakıf üniversiteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X