Şimdi Ara

Linç yiyeceğim fakat bildireyim,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
4.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yks ilk 5k giremeyenler low insan olabilir. İşe başvururken önce sıralamamı söylüyorum çünkü ben üstün bir varlığım. Geçen gün arkadaşım ortama çağırdı, herkes sıralamasını söyledi 100bin 50bin hatta en iyi yapan 20bin yapmış. Dedim ne low insanlarsınız. Okdr çalışıyorsunuz ve sonuç bu. Hatta geçen de staj için şirkete gittim, bi baktım 30bin 20bin 50bin yapmış yıldızlılar itü kıbrıslılar falan var şirkette. Hemen kaçtım oradan. Ne bileyim low insanlar beni korkutuyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Cok iyi quiz hemen cozucem

Alıntı

metni:
    Ama ilk 1000-5000 sıralamaya girmek demek insana ayrıcalık katmaz.

Zaten degilim 0/1

Alıntı

metni:
    Hangi entelektüel niteliğin var ?

Imdb hesabimda loglu 1500+ film var bence 1/2 olduk

Alıntı

metni:
    Tarih ve edebiyat alanında yoruma dayalı bir bilgin var mı,

Yakin tarih muhabbeti acildi mi terorist damgasi yiyorum bence buradan 3 puan alirim 4/3

Alıntı

metni:
    sosyal siyasal kurallar normlar hakkında yapıcı eleştirelin var mı ?

Twitterda polonyali komunist sayfalarla takiplesiyorym bence gayet yapici bir elestri 5/4

Alıntı

metni:
    STK'larda görev alıyormusun

Sadece bilkentli aslanlarda is yapiyorum sayilmaz herhalde 5/5e dustuk

Alıntı

metni:
    Aktivist misin

Sjwligi bilkente ben getirdim 3 puan 8/6

Alıntı

metni:
    Sanat konuşabiliyormusun

Deadpool 3 kotu bir filmdi 9/7

Alıntı

metni:
    kaç dil biliyorsun ?

Frankofon oldugum icin kendime 1 puan ceza yaziyorum 8/8

Alıntı

metni:
    Hangi sporlarda başarılısın ?

Dun halisahada 86.35xG den sadece 15 gol yedim malum takimin yesil kovasindan iyiyim 9/9

Alıntı

metni:
    Bulunduğun şehirin tiyatrolarının genel sanat yönetmeninin adını söyleyebilirmisin

Bizim örgüt sifre olarak kizilay metrodaki tum mekanlari saymayi seciyor daha az dikkat cekici tavsiye ederim 

• Ya sndjsjshshhshdhshs
    İnsanların sıralaması umrumda değil 20k dememin sebebi derece sınırı olarak görülmesi bi de 20k ve sonrasında insanların yığılma diye itiraz etmesinden dolayı. 5k yapıp yıkılmadan itiraz eden adam mı var ben hic görmedim.

Olay 65 gibi oldukça basit bir netle yapılan bu sıralama ve sonrasının, beğenilmeyen sıralamanın bahanelere bağlanması.

Twitterda ağlayan yks gruplarındaki tiplersiniz herhalde üzerinize alındınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vannessa kullanıcısına yanıt

• vannessa kullanıcısına yanıt

Yok biz linçlicez seni

Hem umrunda degilse niye yazma geregi duydun kral

• #ilk20kyagiremeyenlertoplatılsın  

• İlk 20k harici yani 2 milyon 980k kişi İstiklal mahkemelerinde yargılanmalı

• Hiç kimse senin gibi ezber yapıp ineklemediği için senden daha değersiz ya da salak olmaz genç adam.

• RamseyBolton kullanıcısına yanıt
    Ne yani bi de yargilayacak miyiz? Direkt idam sehpasına yatiralim

• Sınavlardan 2-3 hafta önce anadolu lisesine nakil aldırmıştım o yüzden okula ve hocalara pek alışamamıştım. İlk sınavları olduğumuz dönemde de mutfağı, banyoyu ve evdeki bütün fayansları yeniliyorduk büyük kardeşlerim ünide, annem ve babam teyzemlerde (yurt dışında yaşadıkları için evleri genelde boş oluyordu) ben ise bir salaklık edip “rahat kafayla sınava çalışırım” kafasıyla evde kaldım. Neyse saat 22.30 civarlarındaydı benim tuvaletim geldi ama banyo yok ne yapıcam ne edicem bilmiyorum baktım yanımda poşet var poşetin içine sıçtım ama 5 dakikalık iş 1 saat sürdü bir de götümü kolonya ile silsem daha temiz olacağını düşündüm peçeteye kolonya sıkıp sildiğimde de yanmaya başladı meğersem enfeksiyon kapma riskim varmış sonra bol bol suyla temizledim poşetide dışarıda çöp tenekesine attım.

• #ilk5kgiremeyenleryasaklansın

• iyi iyi bunlarla mutlu olun simdilik.

10 sene sonra 500k siralama yapip hayatta senden 10x fazla kazananlari gorunce, ne guzel gunlerdi dersiniz :d

• Hesher kullanıcısına yanıt
    herif forumda konu açan biriyle dalga geçmiş sen niye bu kadar ciddiye aldın ki

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • linç kültürünü buranın masum 90'lar çocuklarına da aşıladınız ya daha ne diyim bilmirem.

• Doabear kullanıcısına yanıt
    Hocam bu mesajı görünce ne diyeceğimi şaşırdım

• Hesher kullanıcısına yanıt
    Konudaki itü kıbrıslı benim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.