Şimdi Ara

LİNAGE II (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana yardım edın kafayı yicem yaff level 22 oldum cleric'im halen skiller açılmadı bunun bir görevı olduğunu biliyorum ama görev hangi magisterdan alcaz onu bilemıyorum:( bir el atın şu işe
  • quote:

Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR

arkadaşlar bana yardım edın kafayı yicem yaff level 22 oldum cleric'im halen skiller açılmadı bunun bir görevı olduğunu biliyorum ama görev hangi magisterdan alcaz onu bilemıyorum:( bir el atın şu işe

http://lineage.warcry.com/index.php/content/lineage2/emblems/logos

bu sitede sağda quiest yazan bi yer var gir lvl19 görevine bakcan kendi charinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lWolkyl -- 27 Eylül 2005, 19:15:42 >

• arkadaşlar extreme gene güncelleme koymuş yaptım yapmasına ama bu sefer güncelleme yaptıktan sonra ms dos sistemı devreye giriyor ve bazı dosyaların çözülmesi gerektiğini yazıyo.. devam etmek için entera basıyorum "unable to vpatc file" hatası alıyorum ayrıca buda yetmezmiş gibi oyuna tıkladığım an bazı dosyaların eksikliğini belirten bir hata çıkıyo ekrana oyun açılmıor arkadaşlar ne iştir anlamadım
  • oyuna beklenen c4 texture pacth i eklendi, bilmiyorum ben daha çekiyorum ama bir sorun olmuş olabilir.
  • Normal bitirdi kurdu bende, s grade itemler silinmiş oyundan. Benim +5 full s grade setimde silinmiş. Bende serverı bırakıyorum. İyi oyunlar herkese.
  • arkadaşlar l2extreme sitesi sanırım sorunlu... anlaşılan c4 objectlerinin çıkması için biraz daha bekleyeceğiz bu çok kötü bir durum
  • arkadaslar dusk shield ve dusk staff in ne ozelligi var neden bu kadar pahali bilen arkadas varsa bi yardimci olsun
  • Abi atackı fazladır yada + sı fazladır veyatta çok zor bulnuyodur
  • dusk itemlerin ozelliği uzerlerinde yazmaz, (daha doğru söylemek gerekise, üzerinde yazanlar yanliştir)
    dusk shield in defans rate i 320 civaridir buda hemen her vuruşun shielde çarpmasi demektir, shieldin ortalama 150 defansi olduğu varsayalirsa, chariniz neredeyse 150 fazladan defans almasini sağlar.
    dusk staff ise 83 yazmasina rağmen 220 matk sahip olup, en güçlü stafflardan biridir.
    tüm dusk larin genel özelliği c grade den itibaren giyebiliyor olmasidir.

dusk dagger ve sword u hiç kullanmadiğim için bunlara bir yorum yapamayacağim.
  • Bu oyunda en fazla nekadar lvl gide biliyoruz bir sınırı varmı birde görev kaçta yapılıyor öyle birşeyler varmış ve nasıl yapılıyor biri bana anlatsa ne iyi olur du yaa
  • 20 de ilk meslek questi, 40da ikinci meslek questi, son lvl 80
  • ya şöyle bir saçmalık oldu...

benim 148 p.attack lı knuckle dusterım yetmeyince 190 attacklı bir great pata alayım dedim,aldım,giydim ama bir de ne göreyim!!! benim 600 olan attackım 414 e düştü ama m.attackım arttı.

sizce bu nedendir???
  • Arkadaşlar 28 lvl dwarfım var 2 tane skill açıldı sadece, skill masterlara gittiğimde bir sonuç alamıyorum görev yapıp artisan yapayım dedim bununla ilgili 1. testi başardım ve 1. sertifikayı aldım 2. sertifikayıda aldım ama Tapoy denilen Blacksmith den artisan onayını alamıyorum nerede hata veya eksiklik var çözemiyorum lütfen bilen arkadaşım varsa yardım etsin.
  • www.mikrop.net İLK TURK SERVERI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI 1-2 GÜNE KADAR ACILACAK BI GÖZ ATIN DERİM
  • Zaten bizede böyle bir site lazım bu kaytnak site çok iyi olacak herkese hayırlı uğurlu olsun
  • arkadaşlar birisi şu sizin 300x lik serveri pm atabilirmi?karakter deniycemde
    tesekkürler
  • valla ben türk serverlarına pek güvemıyorum extreme daha iyi
  • Şahsi Fikrin Ama Türk Serverlerine Güvenmeme Nedenini Anlayamadım :)

Türk serverlerinin kapanma ihtimali var diyemi peki extreme dahil diğer serverlerde böle bir sorun yokmu sizlere acc alımında sözleşme mi yapıyorlar server herhangi bir nedenle kapanırsa siz üyemize şu kadar tazminat ödicez diye :) yada turk servlerdeki itemler kaliteli değilmi çin malimi kullanıyoz yabancı servdekiler kaliteli ithal itemlermi kullanıyor :)

Garip bir durum
  • belkide sadece çok az olan xp ile kasmak istemiyordur, hazirlanmiş gatekeeper lar, düzenlenmiş shoplar ve ayni anda binlerce oyuncu ile ayni anda oynamak yeterince tercih sebebi değilmi ?
  • Ben oyunu yeni kurdum.Ayunu tıkladığım zaman bayağı bir zaman sonra açılıyo.açıldıktan sonra kullanıcı adı ve şifremi giriyorum ama ok basınca hiç bişey olmuyo olduğu gibi yine kullanıcı adı şifrem yazılı halde kalıyo.Bu neden olabilir. yardım edebilecek biri warmı.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.