Şimdi Ara

LİNAGE II (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: badboy34

quote:

Orjinalden alıntı: Tayff

abi harbi bundakiler uyuyo ama bende birtane skill yukselmedi yinede ama belki otomatik yukselmistir almadan yada aldim ben dikkat etmedim neyse
    kanka saol bu arada kullancam ama b grade buldugumda satarim artik
    saten salaklık ettim adamin biri b grade ile kafa kafaya takas ediodu vermedim sıçam aklıma

EHE EHE EHE EHE salak salak

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
    alo bana bak arkadaşım kendine gel akıllı konuş alırım aklını cok güvenisan kendine gel
    ole laga luga yapma ben seni c grade ile de indiririm +8 boru mu

yaw nie vermedim bi sorun ama ben bu silahı rahat 500kk ye satarım ama simdilik biraz pahalıya satmaya calışıom ama nayt bana b garde yaptigi zaman satcam ama size kolay gelio onu +8 yapıpta vermek adama koyarben o silahi yapmak için ne sitresler ne sıkıntılar yasadım bilionuz mu siz
    heyyyyyyyyyttttttt ulan gelmeyin üstüme yakarım hepinizi
    gelin arenaye bekliom hadiiiiiiiii

ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gel kapisalim kardeşim guveniyosan kendine

kadirgaliyim ben bea

• beyler ya dun gece iso serverinda ne oldu ole?yuzlerce karik,mooblar,ölmeyen bailum kimin eline ne gecti anlamadım..tam takım a grade jewellar satılacak dendi ama gene ben bişey goremedim.ama mahşer gunu kalabalığı bole olsa gerek
  • suraya bakin karik ordusunu gorunce dilimi yutuyodum az daha

• ve bide su baium var 1 saat aralıksız 200 kişi saldirdik giden enerjisi bu kadar

zaten sonra gmler geri cektilerbaktilar biz olduremiyoz...

• quote:

ve bide su baium var 1 saat aralıksız 200 kişi saldirdik giden enerjisi bu kadar

aynen ole neydi o baium tam yanimdayken bi screenshot alldim cok tatli durdu sizlerle paylaşam bare cunku saat cok gecti goren yoktur heralde fazla

• quote:

quote:

ve bide su baium var 1 saat aralıksız 200 kişi saldirdik giden enerjisi bu kadar

aynen ole neydi o baium tam yanimdayken bi screenshot alldim cok tatli durdu sizlerle paylaşam bare cunku saat cok gecti goren yoktur heralde fazla

beyler walla benim oynadığım serverlerdan biri olan l13 serverinda balium archanger orfen gibi bossları tk başıma(lvl 75 s.singer) 3 kere ölerek kesebiliorum.yukarıda da söylendiği gibi skilleri gm ler kendi kafasına göre verdikleri için l13 te mage ve th skilleri çok iyi.dagger skillini hiç duraksamadan artarta kullanabiliosun.aynı şey mageler içinde geçerli yani hiç bi zmana skill hazırlanıyo bekleyin diye bişi denmio.haste ve ultimate defance tüm warirorlarda var fln.yani gm kafasına gore skill vermiş.zevkli oluyo orada oynaması ama gm salak azcık.fazla uraşmıyo serverle.günde 10 dk online fln oluyo.ayrıca uçuk fiyatlara a grade armor ve silah mevcut.ama belli bi süreden sora bayıo.canım pvp çektiinde versivioya kopuoom 10000x rate var bir kurt=25 lvl cok bomba oluyo yaw.10 dk da lvl 80 sin sora yallah adam kesmeye:P

• quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

quote:

beyler walla benim oynadığım serverlerdan biri olan l13 serverinda balium archanger orfen gibi bossları tk başıma(lvl 75 s.singer) 3 kere ölerek kesebiliorum.yukarıda da söylendiği gibi skilleri gm ler kendi kafasına göre verdikleri için l13 te mage ve th skilleri çok iyi.dagger skillini hiç duraksamadan artarta kullanabiliosun.aynı şey mageler içinde geçerli yani hiç bi zmana skill hazırlanıyo bekleyin diye bişi denmio.haste ve ultimate defance tüm warirorlarda var fln.yani gm kafasına gore skill vermiş.zevkli oluyo orada oynaması ama gm salak azcık.fazla uraşmıyo serverle.günde 10 dk online fln oluyo.ayrıca uçuk fiyatlara a grade armor ve silah mevcut.ama belli bi süreden sora bayıo.canım pvp çektiinde versivioya kopuoom 10000x rate var bir kurt=25 lvl cok bomba oluyo yaw.10 dk da lvl 80 sin sora yallah adam kesmeye:P

abi ne zevki kalirki ozaman oyunun??

• böylede sövülmezkii ayıp alla alla
  • Ahasuashsa adam coşmuş yaa. Abi toparlanın arkadaşlarla extreme'e gelin bug falan kalmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Ahasuashsa adam coşmuş yaa. Abi toparlanın arkadaşlarla extreme'e gelin bug falan kalmadı.

ya bunun pacht degismis galiba siteden indirdim update dosyasi geldi bi anlatir misin nasil yapcaz..
    (yapamadim)
  • öncelikle sıfırdan clienti kur, üzerine extreme pacth ini kur. Bu bi autoupdater. Masaüstüne kısayol atiyor bastığında siteden güncelliyor kendisini ve giriyorsun. Gayet pratik :)
  • extrameyi bugün deneyim dedim 5 files missed.herhalde benim bilgisyarda sorun format sitoo yaw
  • dj_genckan sana msj atmıştım, 1 baksana.
  • Önce oyunu kurduktan sonra
    C:\program files\Lineage2 nin içindeki system klasörünü silin
    sonra siteden indirdiğiniz patchi kurun ve çalıştırın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

quote:

Genç ben iso dan once 13 de oynadim biraz. Th açmıştım hemen bitane mortal bow u atıyom ardında bitane daha atabiliyodum senin dediğin gibi aynı. ve mp lvl 1 de 20 20 doluyo artı mp regarge var hatta mana pot bile var. bence o server ın hiç çekici bir yanı yok lvl 70 olduğumu düşünemiyom o serverda peş peşe deady blow lari atarim ozaman mob hemen yerde 1sn ye bile surmez. atıyorum pvp yapcam gec adamin arkasina 3-4 backstap at arka arkaya adam yerde. ben ce cok saçma hatta lamer işi.

• evet ama zevkli oluyo bazen yane oyle takilinir zaman gecer o tip bi serverde retenin cok yuksek o0lmasi lazim yane hemen 70 80 olcan s gradeleri cekecen ustune baslican matrak gecmeye oyle olursa bana vakit gecirilir orda ama genede sonunda sikacak o yuzden yuksk rate olsun ugrasmican lol
  • ini tam versene biraz takilalim orda gecen l13 de verdigin siteye giremedim bu verdgin c3 mu c2 mi onuda soyle at bi ling takilalim biraz zaman gecsin ehhehehehe
  • L2 Extreme'e gelen varsa klan kurdum sağlam oyuncularla güzel olur gibime geliyo LomiTR'ye bi PM atın başı bozuklar klanına katılın Hiç bi üye yok şimdilik klanda tek başıma takılıyom ööle
  • evet bende L2 Extreme deyim eger bir sorunuz olursa pm atarsiniz golge yardimci olalim oyun severlere degilmi
  • ahahah abi bugün gördüm seni. hatta klan için yardım falan istedim:P Hatta bana Stone of blood(yannış yazdım sanırım) falan verdin saol falla gene
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.