Glad vs Th de th herturlu alır cunki th lerde evilasyon var onu actıgın zaman herskes sana miss vuruyo.
lvl 65 TH la hertürlü lvl 70 gladi , SK , Palandin, AW ,PW, yada herneyse alınır . adamda speed var arkadaşlar . daha lvl 61 th da 1000 atck. speed oluyoo gerisini siz düşünün. Back,Deathlyblow vs görünmüyoo bile vururken
quote:
Orjinalden alıntı: Heardalis
lvl 65 TH la hertürlü lvl 70 gladi , SK , Palandin, AW ,PW, yada herneyse alınır . adamda speed var arkadaşlar . daha lvl 61 th da 1000 atck. speed oluyoo gerisini siz düşünün. Back,Deathlyblow vs görünmüyoo bile vururken
bende 1182 oluya max atak speed :)
olay sadece hiz ise ranger larında o civarda oluyor atak hızı. th in tüm olayı abartı vuruslarinda.
quote:
Orjinalden alıntı: Lómion
quote:
Orjinalden alıntı: badboy34
quote:
Orjinalden alıntı: Fistan
haklısın, l2x e geçtim, gayet mutluyum :)
kardeşim extream den bahsedion galba cok mu mutlusun demek kolay seylerden mutlu olabiliyorsun bakın extream de scroll of echantlar shop ta var onun olmasını bırak samurai bile shop ta var nerde bunun oyun zevki bi yaratik öldürüyorsum 300,000 ex verio hemde 2 koymaya vay be zevke bak siz sevkinize bakın biz zevkimize
şikayet etmeye gelince ewet şikayet edioruz ama isodaki ortmı başka serverda yakalayamama şeyimiz var ondan dolayı deiştirmioruz tabi bu benim için geçerli anladın mı kardeşim
isogames nick= Gladyator
Bak dostum bi herşeyin dediğin gibi kolay olduğu titan var Sonra Normal oyun standartlarında ama titanla aynı drop ratelerde kastien var Bide herşeyin 7x drop rate'li Staris var 3 tane server var tamammı. İstediğinde gider oynarsın. Şimdi bi tanede 3x drop rate'li yeni bi server açılcak. Sen isoda oynamaya devam et. Extreme de oynayanlar bu arda şu aralar sıklıkla oynadıım karakterimin adı LomiTheAvenger Dark avengerim pantherimle dolaşıyom ööle
hangi serverdesin bende extrame oynuyorum son birkac gundur
beyler kac kere yiktim 72 lvl glatyatorle th leri 5v1 de bile indirdim 1 kisiyi kolay degil biliyorsunuz benim atak spd su an 700 kusur iso da ki p atak 1500 normal hali yane akilli bi gla th yi cok basit yer bunu da biliyorsun ahmet sadece kafayi calistircan
5500 hp var duva edin gla larda sonic olayi var o olmasa zaten glayi kimse yikamaz 1 pvp de yada 1 v1 de sadece 1 kere kulana biliyorsun en iyi atagini ki bu sana 1000 civari vuruyo yane sonic olmasa normal olsa cok basit yer th gene yerim ama zorluyo dogal olarak adam bana 1500 vuruyo kaliyo 400 hp dogal olarak hp baya gidiyo e buadam birdaha vurursa o skill i hic birsey kalmiyo yane gla cok hiz li olursa ki 3 kere sonic i doldurursa th yi havada karada yer ama kimse ugrasmiyo tam 3 tane sonic atak var salam 1 tanesi 1000 vuruyorsa oteki 700 vuruyo sonuncusu 500 e birse sonic siz atak var oda 300 civari vuruyo her turlu yerim heheehhe yasasin kotuluk anca lamer keser th ler
quote:
Orjinalden alıntı: TnnT
beyler kac kere yiktim 72 lvl glatyatorle th leri 5v1 de bile indirdim 1 kisiyi kolay degil biliyorsunuz benim atak spd su an 700 kusur iso da ki p atak 1500 normal hali yane akilli bi gla th yi cok basit yer bunu da biliyorsun ahmet sadece kafayi calistircan
sen gececi takılıyon daha uykunu alamamışsın git yat biraz akşam gel foruma hem sen truple sonic ini şarj edene kadar ben sana 3 deady blow 3 mortal blow yediririm bleed i de saymıyom. He bide Bora evilasyon var bizde ne olduğunu bilmiyosan öğren
quote:
Orjinalden alıntı: H4CK3R
quote:
sen gececi takılıyon daha uykunu alamamışsın git yat biraz akşam gel foruma hem sen truple sonic ini şarj edene kadar ben sana 3 deady blow 3 mortal blow yediririm bleed i de saymıyom. He bide Bora evilasyon var bizde ne olduğunu bilmiyosan öğren
he soylemeyi unutmuşum sen 5v1 de th leri kesecen ha muhahahaha zuhahaha puhahaha midem çatladı gülmekten espirin güzeldi. dostum sana birer backstap atsalar yeter :)
sen sadece arenaya mp sini doldurmak için gelen craftlari kesersin.
sen git kaan la konus da gel :) lvl 68 de ne yapmisim onu sor
bu arada th actim l2x de mortal blow u herzaman yediremiyorsun ne is bu arkadan sagdan soldan onden her yerden denedim herzaman tutmuyo cok nadir denk geliyo neden bu tattikne soylesene ahmet
TnnT kardeş . yanlış anlama ama iso da gördüm nekadar dikkatli ve tedbirli lvl kastığını . ben artık sıkıldım lvl kastırmaktan istersen çok güveniyorsan gladine biraz lvl düşür . ben 61 th yım şu an . 66 ya kadar indir yeter . senin için yanıma 10 tane res scrollu da alırım istersen. ben baydım artık lvl kastırmaktan 18 ay oldu bu oyunu oynayalı .
susun kardesim ne bu kavga alla alla
o iyi bu iyi karıştırmayın ortalıg
en iisi cuce pvp de
quote:
TnnT kardeş . yanlış anlama ama iso da gördüm nekadar dikkatli ve tedbirli lvl kastığını . ben artık sıkıldım lvl kastırmaktan istersen çok güveniyorsan gladine biraz lvl düşür . ben 61 th yım şu an . 66 ya kadar indir yeter . senin için yanıma 10 tane res scrollu da alırım istersen. ben baydım artık lvl kastırmaktan 18 ay oldu bu oyunu oynayalı .
girmiyorum artik iso ya gm +8sls mi aldi elimden o yuzden kusura bakma
quote:
quote:
girmiyorum artik iso ya gm +8sls mi aldi elimden o yuzden kusura bakma
Gmlerin gözüne ne batiyorsa aliyorlar
xtreme de yalan oldu... bakalim ne zaman açilacak, belki reset atarlar oyle topicler vardi bi müddettir.
yaw allah askına bir server bulalım donanımhaber ahalisi olarak oraya hep birlikte gecelim.Bana da gına geldi bu isodan.10 kere ardarda reset attılar oyuna kafayı yedim.a grade itemleri parayla veriyolar ne biçim işbu ya.Bide yok milletin silahını alırlar yok parasını alırlar yok level dusururler ben bole gmlerin ... yeni bir servera herkes gecsin birlikte bide guzel clan kuralım olsun bitsin. Size bi lineage 2 erver list daha yolluyorum bilmem buradakileri biliyormusunuz.Ben gecen gezerken buldum
yahu bu blue soul crstal i nerden bulacaz ya ne dir bu kim yapar nerde satilir bi yardim etsn bilenler bana
iso da crystal olayını büyük tavşanın ordaki npc ler veriyordu . ama buglıydı oyundan atıyordu hemen . normalde yani orginal serverda o npc giran kilisenin sağ tarafından gir sona sol yap köpüyü geçtim mi human magic guild var orda bir npc verir .
bu arada şu an Hobby yi denemekteyim . serverin rateleri düşük fakat gayet stabil . günde 1-2 reset atılıyoo o da yeni skill yada yerler eklemek için .
quote:
iso da crystal olayını büyük tavşanın ordaki npc ler veriyordu . ama buglıydı oyundan atıyordu hemen . normalde yani orginal serverda o npc giran kilisenin sağ tarafından gir sona sol yap köpüyü geçtim mi human magic guild var orda bir npc verir .
bu arada şu an Hobby yi denemekteyim . serverin rateleri düşük fakat gayet stabil . günde 1-2 reset atılıyoo o da yeni skill yada yerler eklemek için .
cok saol kardes tesekkur ederim bakacam insallah var dir :) ben extramede tim titanda vardir heralde orda