Şimdi Ara

LİNAGE II (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok kardes kimse satmiyo orda sans iste ben bulamicam bunu heralde ya extramede oyniyan titan da varsa su blue soul crstal i bulsun bana ya 3 tane yeter simdiden ilginiz icin teskurlerimi sunaraktan herkeze iyi oyunlar temenli ederim
  • yaw arkadaş ben levelimi 60 yaptim fakat yeni skiller açilmadi internete baktım yeni skiller
    gösteriyor ama bana onların hicbiri cikmadi sadece olanları yüksettim acaba
    sitesindemi bi sorun var yoksa bende mi çünkü bende 15,000,000sp lik bi skill var ama nasil alcami bilemiom 15kk sp i kim kaybetmiş gerci artık yaparım ama

Server= İso
    Nick=Gladyator

• skill sistemi GM lere göre deişiyor, yani onlar ayarlıyor bu durumda belkide lvl 60 skilleri koymayı unutmuşlardır :p
  • lvl 60 diil 61 skilleri var hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heardalis

lvl 60 diil 61 skilleri var hocam

lvl 61 de zaten skill açılmaz butun charlar için geçerli bu . sadec a greade e ğeçiyon 61 olunca.
  • arkadaslar oyuna yeni basladıgım için pek fazla bişi bilmiyorum bilen arkadaslardan yardım istiyorum ben dragon serverenda oymuyorum human fighters lvl 20 ye geldim şimdi char i geliştiriyoruz galiba rogue felan oluyoruz nasıl gecicez test felan yapıyım diolar ama bi turlu yapamadım nasıl olucak bi arkadas yardım ederse sevinirim rogue olmak istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: engintamer

arkadaslar oyuna yeni basladıgım için pek fazla bişi bilmiyorum bilen arkadaslardan yardım istiyorum ben dragon serverenda oymuyorum human fighters lvl 20 ye geldim şimdi char i geliştiriyoruz galiba rogue felan oluyoruz nasıl gecicez test felan yapıyım diolar ama bi turlu yapamadım nasıl olucak bi arkadas yardım ederse sevinirim rogue olmak istiyorum

lvl 20 roque questini yapcan
    questi gludinde neti diye bi npc veriyo ondan questi al nediyosa yap
  • bide su itemlarda dwarfs itemları dolu onları human kullanabiliyomu birleştirip felan yoksa satıcazmı . wheponları nasıl upgrade yapıcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: H4CK3R

quote:

lvl 61 de zaten skill açılmaz butun charlar için geçerli bu . sadec a greade e ğeçiyon 61 olunca.

Nasıl açılmaz. Level 61den sonrasındada skiller açılıyo. Örnek olarak bakın Dark avenger
    http://lin.warcry.com/index.php/content/db_php/skills.php?class=dark_avenger&minlevel=60&maxlevel=64

İsogamesde oynuyosan para istiyolardır yeni skiller için. Ahasuashuassa

• quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

quote:

quote:

Nasıl açılmaz. Level 61den sonrasındada skiller açılıyo. Örnek olarak bakın Dark avenger
    http://lin.warcry.com/index.php/content/db_php/skills.php?class=dark_avenger&minlevel=60&maxlevel=64

İsogamesde oynuyosan para istiyolardır yeni skiller için. Ahasuashuassa

dostum yazıları doğru okursan iyi olur lvl61 den sonra tabiki skill açılıyo
    am lvl 61 de açılmıyo. al seni banlıyorum aynene boyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4CK3R -- 28 Temmuz 2005, 15:43:30 >

• bak hocam git bak bi iso da oyna lvl 61 ol . skill açılıyoo mu açılmıyoo mu gör .TH da death , back, light armor u aynen yükseltebiliyon. (tabii siz bunları skillden saymassınız)
    bu arada o warcry orphus cart curt sizin oynadığınız free serverlar için geçerli olmayabilir . çünkü free serverların hepsi Hybrid dir. yani adamlar c1 skillerini c3 clientte kullanıyoo daha sonra da yeni skill scriplerini ekliyorlar. siege systemi de c1 den alınma oluyoo . yani herşeyi c1 den alıyorlar c2-c3 yeniliklerini ekliyorlar sadece ve bunun yanında da kendileri uygun gördükleri şeyleri de ekliyorlar . buna örnek : lvl 61,63,65,67 skilleri . officalda bu lvl larda skill gelmiyoo .
    yani öyle her siteye atlamayın.
  • ya arkadaslar ben nediom siz ne tartışma kosu açıomuzki bedavadan benim demek istediğim
    lvl 60 da saten benim skiller açıldı fakat internette gördüğüm yeni bi kaç skill
    yoktu sadece olanlar yükseldi mesela bi cripple die bi skillim var su an lvl3
    o 4 olması gerekio (warcry'a göre) ama olmadı anlatmak istediğim bu nedeni acaba skilleri tamamen bitirmem mi gerekio işime yaramayan skiller var onları almıom çünkü

Nick= Gladyator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy34 -- 28 Temmuz 2005, 21:11:15 >
  • quote:

bak hocam git bak bi iso da oyna lvl 61 ol . skill açılıyoo mu açılmıyoo mu gör .TH da death , back, light armor u aynen yükseltebiliyon. (tabii siz bunları skillden saymassınız)
    bu arada o warcry orphus cart curt sizin oynadığınız free serverlar için geçerli olmayabilir . çünkü free serverların hepsi Hybrid dir. yani adamlar c1 skillerini c3 clientte kullanıyoo daha sonra da yeni skill scriplerini ekliyorlar. siege systemi de c1 den alınma oluyoo . yani herşeyi c1 den alıyorlar c2-c3 yeniliklerini ekliyorlar sadece ve bunun yanında da kendileri uygun gördükleri şeyleri de ekliyorlar . buna örnek : lvl 61,63,65,67 skilleri . officalda bu lvl larda skill gelmiyoo .

lan sana inat 61 olunca gidip bakacam açılıo mu açılmıomu lvl 60 ım su an bakıcaz bakalım

bu arda turk benim +8 Great Pata ları 750kk den satışa sundum gidermi dersin

• bu kadar uzatmaya gerek yok aslında,www.lineage2.com a girerek, char. evolu. bölümünden istediğiniz herşeye ulaşabilirsiniz. Tabiki bu gerçek server için yinede tamamen aynisi olmasada büyük bir bölümü benzer olacaktır.
  • ya sallayın warcry.com u lineage nin orjinal sitesindeki herşey doğru alın linksize
    http://www.lineage2.com/Knowledge/race_human_skill.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4CK3R -- 28 Temmuz 2005, 21:55:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboy34

quote:

bak hocam git bak bi iso da oyna lvl 61 ol . skill açılıyoo mu açılmıyoo mu gör .TH da death , back, light armor u aynen yükseltebiliyon. (tabii siz bunları skillden saymassınız)

lan sana inat 61 olunca gidip bakacam açılıo mu açılmıomu lvl 60 ım su an bakıcaz bakalım

bu arda turk benim +8 Great Pata ları 750kk den satışa sundum gidermi dersin

oh cok iiya +8 helala olsun şanslısın baya
    ama satma kendin kullan :P

• offffffffffffff iso offff gene kapalı sabahtan beri bakalım nereye kadar gidecek
    ????
  • quote:

ya sallayın warcry.com u lineage nin orjinal sitesindeki herşey doğru alın linksize
    http://www.lineage2.com/Knowledge/race_human_skill.html

abi harbi bundakiler uyuyo ama bende birtane skill yukselmedi yinede ama belki otomatik yukselmistir almadan yada aldim ben dikkat etmedim neyse
    kanka saol bu arada kullancam ama b grade buldugumda satarim artik
    saten salaklık ettim adamin biri b grade ile kafa kafaya takas ediodu vermedim sıçam aklıma

• abi harbi bundakiler uyuyo ama bende birtane skill yukselmedi yinede ama belki otomatik yukselmistir almadan yada aldim ben dikkat etmedim neyse
    saten salaklık ettim adamin biri b grade ile kafa kafaya takas ediodu vermedim sıçam aklıma

EHE EHE EHE EHE salak salak

• quote:

Orjinalden alıntı: Tayff

abi harbi bundakiler uyuyo ama bende birtane skill yukselmedi yinede ama belki otomatik yukselmistir almadan yada aldim ben dikkat etmedim neyse

EHE EHE EHE EHE salak salak

şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
    alo bana bak arkadaşım kendine gel akıllı konuş alırım aklını cok güvenisan kendine gel
    ole laga luga yapma ben seni c grade ile de indiririm +8 boru mu

yaw nie vermedim bi sorun ama ben bu silahı rahat 500kk ye satarım ama simdilik biraz pahalıya satmaya calışıom ama nayt bana b garde yaptigi zaman satcam ama size kolay gelio onu +8 yapıpta vermek adama koyarben o silahi yapmak için ne sitresler ne sıkıntılar yasadım bilionuz mu siz
    heyyyyyyyyyttttttt ulan gelmeyin üstüme yakarım hepinizi
    gelin arenaye bekliom hadiiiiiiiii

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.