Şimdi Ara

LİNAGE II (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aga valla iyiymiş bide utanmaz cevapta vermio hee
  • Ya arakadaşlar bana şu oyunda bi yardımcı olun. bi gıram ingilizcem yok. hiç bi halt anlamadım. bi dünya görev mörev bi şeyler var. oyun süper bi şeye benziyo. benim lvl 35 oldu adamın biri 30 lvl miş?? benden çok daha güçlü vuruyodu ve değişik değişik büyüler yapıyodu. bu nedir nasıl yapılır. benwww.lineage2world.com serverinden oynuyorum adım GaRaVeL. msn adresim sahingundogdu@hotmail.com bana biraz şu oyunu anlatırsanız sevinirim.
  • böhühühü dün pklik yapiim eeleniyim dedim gittim 5-6 kişi indirdim sonra biri beni bi indird +8 Soul Bowum ve +5 majestic armorum düştü. Ya off feci moralim bozuldu yaa :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

böhühühü dün pklik yapiim eeleniyim dedim gittim 5-6 kişi indirdim sonra biri beni bi indird +8 Soul Bowum ve +5 majestic armorum düştü. Ya off feci moralim bozuldu yaa :(

aga hengi server bidaha pk yaparsan bana haber ver de su malları ben topliyim yerden
    iso ise isim ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

böhühühü dün pklik yapiim eeleniyim dedim gittim 5-6 kişi indirdim sonra biri beni bi indird +8 Soul Bowum ve +5 majestic armorum düştü. Ya off feci moralim bozuldu yaa :(

la olum l2x de pk olunurmu gitti desene hehehe gecmis olsun zuahha
  • Bence olunur abi en zevkli serverlardan biri L2 Extreme server orda pk olmicanda nerde olcan.Bende lvl 74 TH var şu anda gludionun aşağılarında kesiyorum milleti meydan okuyan varsa beklerim özelliklede sen tnnt öle siteye resim koymakla olmuyo bu işler gel bi kapışalım pvp ile de görim seni.Her zaman her yerde char. in ismide ''Oguzhanx'' belki tanıyanınız vardır.
  • tamam la bendede 72 var th kapisak kesem senide malarini alam bari hehhe zaten neyse soylemiyim kesecem seni bakalim 72th mi 74 th mi alacak maci hehe
  • tamam canım görüşürüz beni yiyebilcekmisin görcez bakalım.Yarın saat 2 de gludio castle in önü gelen varsa gelsin kapışma görürsünüzü ama bana saldıran olursa orda yığarım sizi.Tnnt kaçmak yok ona göre...
  • gelicem
    eger sana biri saldirsin seni birakip ona dalacam soz
    olsemde gene ona dalacam hehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: IDaggerman

Bence olunur abi en zevkli serverlardan biri L2 Extreme server orda pk olmicanda nerde olcan.Bende lvl 74 TH var şu anda gludionun aşağılarında kesiyorum milleti meydan okuyan varsa beklerim özelliklede sen tnnt öle siteye resim koymakla olmuyo bu işler gel bi kapışalım pvp ile de görim seni.Her zaman her yerde char. in ismide ''Oguzhanx'' belki tanıyanınız vardır.

baba bence bu kadar iddalı konuşma.pembe yada kırmızı başlarsan pvp ye seni lvl 60 s.singer indirir çok kolay.sleep+f.skin ile.

edit:pvp diom pk demiorum yani adamın senin saldırcaandan haberi olcak.
  • yok kardes bu serverde yapamaz onu dusun su an benim m def 1100 bu nedemek biliyonmu mage bana damage veremiyo ki ben 2 vurusta olduruyom zor yane bu serverde indirmesi baska server olsa ok tartisilir bu server de zor
  • valla sizin savasınızı izlemek isterdim ama isodayım
    valla simdi indirme sansım olsa sizin server ı indirir bi account alır bakardım
    ama olsun tahminime gore TNNT ye 1e 20 basıom

• Ya abi öle olsa nolur benim karma 450000 bugüne kadar kimse indiremedi.Pvpde de farketmez ama bazı yerde en sinir oluduğum şey 2vs1 oluyo ona uyuz oluyom.Gıcık herifler gelip karışıyo lan bi dur işte illa ki arada onuda doğrim istiyo.Gençkan ne zamandır l2 oynuyon bi de onu sölersen sevinirim...
  • walla offical serverda oynamışlığım var hani senden 39 dolar istyenwww.lineage2.com seerverında.l2 bilgisi konusunda senle sidik yarışına girmicem benim oyun bilgim kendime yeter raad ol.ama illa örenmek istiosan söliim senin bu foruma üye olmandan 2 ay önce başladım.sleep i yersen apışıp kalırsın.yine bi bilgi veriim şimdi sen arkadaşlarınla denersin aynı clandan ve aynı partideki eleman seni uyutamaz incorretc target der.haa bunları offical server bilgilerine dayanarak söylüorum.tabi senin oynadıın serverdaki gm ne yapmıştır onu bilemem.hatırlarsan bi ara iso ya gelmiştim sanırsam aynı clandaydık.ayıca ne kadar oynadının ne alaksı var onuda çözmüş deelim.oyunun en kolay karakteri ile pk yapan sensin.git bakalım bi pvp servere th ile nası aşaa alıo seni gladiatorler yada spell singerler.öle 2 serverda oynayıpta ahkam kesme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 6 Ağustos 2005, 15:56:31 >

• evet bab glatyatorden korkacaksin akilli bi gla kolay yer th yi cunki orclardan sonra en cok hp si olan gla lardir eger glayi kulanmasini biliyorsan th nin hic sansi olmaz ama s singer salam degil durdurdun ok iyide bi kacirirsan th yi yada glayi aninda olursun ama kacirmassan rahat kesersin buda s singerde ne kadar usta olduna bagli ama glayi tek gecerim bunuda soyliyim hastasiyim abi
  • haha sen eğer 8.5 aylık oyuncusan ben kendimi ahanda ilk köprüden aşaa atacam.eğer oynamışsan bile 8.5 ay boşuna oyanamışsın.ben 2 ayda daa çok örendim senden.git aynı şeyi bi bd ile yapmaya çalış yada sr ile yap aynısını.sen kendini avut anca dengim mengim diyerek madem denklerinle oynamak istion gidip oynaması en basit char ile 45 k karma yapma low lvl lerin üstünde.ztn lvl 74 e gelen adam sıkılıp gider başka char açar onunla lvl kasar sıkıntıdan gidipte düşük lvl lere pk yapmaz.ha yapanlara yani senin gibilerede lamer denir.üstünsün ya ne uraşıon 45 k karma için.hay allam yaw bana noob dien noob olsa bare o bilem deel.

edit:bd:balde dancer sr:silver ranger belki 8.5 ayda örenmemişsindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 6 Ağustos 2005, 20:08:37 >
  • ha bumudur cvb ın harbi lamermişsin yaw lol diip geçioom.ahahahah ee tabe insanın verecek cvbı olmayınca agresifleşmesi normal.axaxaxa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj_Gençkan -- 7 Ağustos 2005, 0:28:50 >
  • ya arkadsalar bu iso ya login yapamiyorum basta bende mi sorun var
  • walla benim bildiğim iso günde 20 dakka down olmuor. yani ne zaman görsem down server
  • aldigim habrlere gore iso pazartesiye kadar kapali arkadslar
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.