Şimdi Ara

LİNAGE II (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
0
Favori
64.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw oyunun en action yerinde server down olurmu ya resmen clan clana savas yapacaktık gerci ben oldum ama
    kaldıran olurdu heralde zuhahahahahaha
    cok zevkli oluyo yaw bole savasmak

Nick=Gladyator

• abı ben yenı gırıomda bana saglam bı server verınde ordan giriyim bi adres yazarsanız sewınırım
  • puhahaah yannız işin komik yerine bakarsak. İsogames'te A grade silahları donation vermeden alamıyosunuz oha yaaa. Bu isogames full para olmuş falla. Neyse oynayan arkadaşlara kolay gelsin
  • biliyorum aga A gradeler icin para istiyo şerefsizler hayben bole serverin a.q.silahlarla armorlari dizmesem bide saglam bi clanim olmasa neyse boşverin.....bugun varya kafadan 10 kere restart oldu .i....ler server adam gibi olsa istesinler o zaman para a grade icin.ama serverda bi boka yaramiyoki bazen cok gicik oluyorum ama nabarsın

• quote:

Orjinalden alıntı: Tayff

ya bu lineage2 ile ilgili kucuk capta bi site yapilsa nasil olur turkce?? birileri yapmaya calisti ama hala ses soluk yok

zaten topic i acan arkadas turkce site 2-3 icinde acilio demiş ama aradan 1 ay geçti halen site yok. :)
  • pardon 1 ay deil nerdyese 2 ay geçmiş
  • bu serverın down olayı 1 hafta falan sürecek die duydum dorumudur bu
    bu bilgi gerceği yansıtıyor mu acaba
    yani 1-2 hafta down kalcakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy34 -- 24 Temmuz 2005, 15:27:54 >

• alla alal beyler heö şikayet edionuz hem hala isoda oynuonuz ilginç walla.değiştirin kardeşim bi tomar server war
  • haklısın, l2x e geçtim, gayet mutluyum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboy34

bu serverın down olayı 1 hafta falan sürecek die duydum dorumudur bu
    bu bilgi gerceği yansıtıyor mu acaba
    yani 1-2 hafta down kalcakmış

Evt bende öle bir yazi okudum bugun dogrumu bende bilmiyorum insallah böle birsey olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

haklısın, l2x e geçtim, gayet mutluyum :)

kardeşim extream den bahsedion galba cok mu mutlusun demek kolay seylerden mutlu olabiliyorsun
    bakın extream de scroll of echantlar shop ta var onun olmasını bırak samurai bile shop ta var nerde bunun
    oyun zevki bi yaratik öldürüyorsum 300,000 ex verio hemde 2 koymaya
    vay be zevke bak
    siz sevkinize bakın biz zevkimize

şikayet etmeye gelince ewet şikayet edioruz ama isodaki ortmı başka serverda yakalayamama şeyimiz var ondan dolayı deiştirmioruz tabi bu benim için geçerli anladın mı kardeşim

isogames nick= Gladyator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy34 -- 25 Temmuz 2005, 13:33:27 >
  • birde bi sorum var ya bu isogames serverın da en yüksek level kaç oluo
    benim tahminin doğrultusunda 70 sanıyorum çünkü oyunda
    bir arkadas var level 70 devamlıda online şimdiye kadar 71 olmsi lazimdii yani

nick= Gladyator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badboy34 -- 25 Temmuz 2005, 13:59:04 >
  • quote:

birde bi sorum var ya bu isogames serverın da en yüksek level kaç oluo
    benim tahminin doğrultusunda 70 sanıyorum çünkü oyunda
    bir arkadas var level 70 devamlıda online şimdiye kadar 71 olmsi lazimdii yani

nick= Gladyator

iso daki max lvl 70 deil 70 in ustune çıkabiliyon. Sanırım max lvl 80e kadar ama 74 den sonra skill acilmiyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4CK3R -- 25 Temmuz 2005, 14:40:41 >
  • quote:

quote:

kardeşim extream den bahsedion galba cok mu mutlusun demek kolay seylerden mutlu olabiliyorsun
    bakın extream de scroll of echantlar shop ta var onun olmasını bırak samurai bile shop ta var nerde bunun
    vay be zevke bak

şikayet etmeye gelince ewet şikayet edioruz ama isodaki ortmı başka serverda yakalayamama şeyimiz var ondan dolayı deiştirmioruz tabi bu benim için geçerli anladın mı kardeşim

isogames nick= Gladyator

Bak dostum bi herşeyin dediğin gibi kolay olduğu titan var
    Sonra Normal oyun standartlarında ama titanla aynı drop ratelerde kastien var
    Bide herşeyin 7x drop rate'li Staris var
    3 tane server var tamammı. İstediğinde gider oynarsın.
    Şimdi bi tanede 3x drop rate'li yeni bi server açılcak. Sen isoda oynamaya devam et.
    Extreme de oynayanlar bu arda şu aralar sıklıkla oynadıım karakterimin adı
    LomiTheAvenger Dark avengerim pantherimle dolaşıyom ööle

• quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

quote:

quote:

vay be zevke bak

isogames nick= Gladyator

Bak dostum bi herşeyin dediğin gibi kolay olduğu titan var
    Sonra Normal oyun standartlarında ama titanla aynı drop ratelerde kastien var
    Bide herşeyin 7x drop rate'li Staris var
    3 tane server var tamammı. İstediğinde gider oynarsın.
    Şimdi bi tanede 3x drop rate'li yeni bi server açılcak. Sen isoda oynamaya devam et.
    Extreme de oynayanlar bu arda şu aralar sıklıkla oynadıım karakterimin adı
    LomiTheAvenger Dark avengerim pantherimle dolaşıyom ööle

beyler rahat olun polemiğe gerek yok. ben bütün serverlarda oynadim ama herles kendi oynadiği server i övüyo kim nerde oynarsa oynasın artık şu server kavgalarını bırakım oyunla ilgili konuşalım bence

he bu arada darkavengerleri severim panterleride cok şekil. Birde d.a larin attigi shild stun a hastayim. :)

• Yo server kavgasına girmedim yaw. Sadece arkadaşı bilgilendirdim bi sorun yok yane

Evet panter olayının bende hastasıyım. Pvplerde dark elflere karşı feci üstünlüğümüz var. Shield stun saolsun direk yiyolar Ama onun dışında Pvp için pek bi skilli yok Dark Avengerin. Yinede Panterle beraber dalınca biraz etkisi oluyo pvplerde. Destroyerlara karşı ise hiç şansımız yok. Ahasusaha ama hoşuma gidiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lómion

Yo server kavgasına girmedim yaw. Sadece arkadaşı bilgilendirdim bi sorun yok yane

Evet panter olayının bende hastasıyım. Pvplerde dark elflere karşı feci üstünlüğümüz var. Shield stun saolsun direk yiyolar Ama onun dışında Pvp için pek bi skilli yok Dark Avengerin. Yinede Panterle beraber dalınca biraz etkisi oluyo pvplerde. Destroyerlara karşı ise hiç şansımız yok. Ahasusaha ama hoşuma gidiyo

ole deme panterin cok işe yaradığı şeyler var mesela pvp de mage seni uyuttu sonra hp ni bosaltan bi skill(adı aklımda deil)atti sonra sen mageye mage sana bakıyo aradan 15sn ye sonra senin hp 0 ve sen halen uyuyosun sonra sana gelio bi yumruk atio sen yerdesin :). ama o seni uyutuğu anda sen hemen panterini kendine saldirtacan uyanacan hemen. sonra bi shild stun attinmi mageye işi bitiyo. panterin sagladiği bir avantaj daha var, atıyorum 3 koruma lı pytan a dalcan sen panterini pytan a atakliyon panter pytan i kesiyo ve pytan knightlar ole bakıyolar senin panterine saldirmiyolar yani. pytan oldukten sonra sen bop shaft ini alip kaciosun(tabi shaft duserse) bu da cok onemli bir avantaj bence d.a larda.

• ama kim ne derse desin pvp de TH leri tek geçerim (im th :P )
  • quote:

quote:

vay be zevke bak

isogames nick= Gladyator

istersen low rate serverlara girebilirsin. 7/23 offline ve üzerine donate ile a grade alinan bir serverda oynamaktan iyidir.
    yinede keyfin bilir sana iyi oyunlar.

• valla pvplerde gla larda fena degil kardeş turk
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.