Şimdi Ara

Limitliden Limitsize Geçtim Sorum Olcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar ben 12gb kotalı internet kullanıyordum bugun sınırsız internete geçtim fakat aklıma şu takıldı

12gb kotalıda 9gb kullanmıştığım var ben şimdi sınırsıza geçtim şimdi ay bitene kdr sınırlımı kullanıcam sınırsız mı? ordaki çalışanlar yarın kullana bilirsiniz dedi ama emin olamadım kullandığım kotalıyamı yansıyacak sınırsızamı? har vurup harman savurup kullanınca bide fatura şoku yaşamıyalım şimdiden teşekkürler....

Bilgi ve sevgi paylaştıkça büyür...
  • baktım hocam NETLİMİTSİZ(NH) yazıyor.benim kafama takılan bu ay kullandığım 9gb nin ne olucağı acaba limitsiz olup 9gb nin üstünemi eklenecek yoksa bu ay kotalı öbür ayda limitsiz mi kullanıcam?

Bu arada o NH Netdisk hediyeli demek oluyor, ek bilgi...
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || Samsung Odyssey G7 32'' 240Hz QLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • teşekkürler hocam bilgilendirdiğiniz için

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.