< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yberkaysan -- 20 Nisan 2019; 13:32:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yberkaysan -- 20 Nisan 2019; 13:32:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bizim hocamız hep en iyi sınavı hazırlayan kurum ÖSYM derdi her geçen gün hak veriyorum adama. ÖSYM eğer bir branştan zorlayacaksa bir branş kolay yapıyor. Mesela geçen sene türkçe zordu mat ortaydı ama sosyal ve fene baktığımızda bu iki branştan çok rahat süre bırakılıp diğerlerine ek zaman ayırılabilirdi. Ama bu sınavda öyle bir olay olmadı - en azından benim için-. Ben sınavı branş olarak bakılırsa orta ama hepsini birleştirince çok zor buldum. Sosyali kısmen kolaydı ama onda bile çelişkili sorular vardı. Fende ilk kez boş bıraktım doğruyu bulamadım resmen. Türkçede çelişkide kaldım ama 40 işaretledim 25 gelse de 38 gelse de şaşırmam
|
Arkadaşlar maruz görün ama (ben de dahil) sınava girecek arkadaşlarınıza saygısızlık ettiğinizi düşünüyorum. Yanlış anlaşılmak istemem, düşüncelerinizi tyt sınavı için cumartesi akşamı, ayt sınavı için pazar akşamı belirtmeniz daha doğru olacaktır. Teşekkür ederim :)
|
Bunun zamanının bugün olduğunu düşünmüyorum efendim. Elbette zamanını ben belirleyecek değilim, hür iradenize tabi ki saygı duyuyorum. Sınavın nasıl olduğunu tartışmak soru tartışmaktan çok öte bir şey değil şahsımca.
|
çok zordu bence ben çok zorlandım
|
Önüme çorbayı koydular elime çatalı verdiler.
Yiyemedim. |
bence bi sakinca yok soru tartismadan zorluk kalitesini belirmiş
|
Ayt mat nasıldı?
Şu an forum psikolojimi bozdu yarın bu sınavı nası çözcem ya |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|