Şimdi Ara

LİMİT TÜRKİYE GENELİ ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Normalde tyt 95 100 civarı msü 98 bekleyen biri olarak çok kasıntı buldum. Nefes alacak branş yoktu sınavda.

AYT matematik normaldi sınava yakın ayarda. Fen ise en zor branş kimyaydı fizik ve biyoloji ortaydı. Kimyadaki soru dağılımı rezaletti. Geçen sene 2 soru çıkan kimya ve elektrikten soru yoktu. Organik kimya soruları ösymnin hiç sormadığı tarz full tepkimeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yberkaysan -- 20 Nisan 2019; 13:32:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizim hocamız hep en iyi sınavı hazırlayan kurum ÖSYM derdi her geçen gün hak veriyorum adama. ÖSYM eğer bir branştan zorlayacaksa bir branş kolay yapıyor. Mesela geçen sene türkçe zordu mat ortaydı ama sosyal ve fene baktığımızda bu iki branştan çok rahat süre bırakılıp diğerlerine ek zaman ayırılabilirdi. Ama bu sınavda öyle bir olay olmadı - en azından benim için-. Ben sınavı branş olarak bakılırsa orta ama hepsini birleştirince çok zor buldum. Sosyali kısmen kolaydı ama onda bile çelişkili sorular vardı. Fende ilk kez boş bıraktım doğruyu bulamadım resmen. Türkçede çelişkide kaldım ama 40 işaretledim 25 gelse de 38 gelse de şaşırmam
  • Msü de turkce kolay mat biraz zordu. Bunda ikisi de mi zor. Fen ve sosyal nasıl. Sosyal bilgi mi

• Apotemiye girdiyseniz onla da kıyaslar mısınız

• Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    tr daha zor sos aynı mat limitte işlem kalabalığı çok fazla fen daha zor
  • Arkadaşlar maruz görün ama (ben de dahil) sınava girecek arkadaşlarınıza saygısızlık ettiğinizi düşünüyorum. Yanlış anlaşılmak istemem, düşüncelerinizi tyt sınavı için cumartesi akşamı, ayt sınavı için pazar akşamı belirtmeniz daha doğru olacaktır. Teşekkür ederim :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence bi sakinca yok soru tartismadan zorluk kalitesini belirmiş

• durmz kullanıcısına yanıt
    Bunun zamanının bugün olduğunu düşünmüyorum efendim. Elbette zamanını ben belirleyecek değilim, hür iradenize tabi ki saygı duyuyorum. Sınavın nasıl olduğunu tartışmak soru tartışmaktan çok öte bir şey değil şahsımca.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiye Kart [Ana Konu]
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Apotemi TYT netim 98'di. Bunda 90 gelse şükür ederim. Türkçesi hayvan ötesi zorluktaydı. Paragraflar insanın içini kıyar son 15-20 soruda 5-6 boş bırakıp geri döndüm. Türkçem normalde 30 dakika sürer. 40 dakika sürdü bu sınav. Mat yine çok çok zaman alıcıydı geometrisinde de baya bir zorlandım. Fen-Sosyal nispeten orta olsa da cidden aşırı zor bir sınavdı. Kalitesine lafım yok.
  • Gravitist kullanıcısına yanıt
    hocam haklısınız fakat kaliteli bir sınav bana göre bazı branşlarında nefes aldıran sınavdır. bu biraz fazla zor olmuş gibi geldi bana
  • Lan yarın giricem korktum şimdi
  • AYT si kaliteli çok güzel sorular.
    TYT si kaliteli sınavlara taş çıkaracak kadar sağlam zorlukta.Saate bakmak zaman kaybı oldu sınavda :)
  • yberkaysan kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Benim de girdiğim en zor 3-4 sınavdan biri bu şu ana kadar. Paragraflar az daha kolay olsa benim sınav dengeli olabilirdi ama yaşatmadı.
  • Gravitist kullanıcısına yanıt
    Yetişmedi mi hocam

• FuturisticTURK kullanıcısına yanıt
    Ayt mat nasıldı?

Şu an forum psikolojimi bozdu yarın bu sınavı nası çözcem ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence zor değildi.Belki sınavdaki en kolay testti :).
  • beeqee kullanıcısına yanıt
    Ben de yarın gireceğim. Apotemiden önce böyle bi giren arkadaş çok zor falan demişti. Ben de takmamıştım. Apotemiye girdim çarpıldım. Bu da öyle olursa şaşırmam.

• limitin en büyük hatası tytde bütün branşları zorlaması,sosyalle feni ortalama zorlukta sorsa 2019 tytden hiç bi fark olmayacak zaten soruların kalitesine söylenecek laf yok ama maalesef sosyal ve feni çok kasıntı soruyorlar
  • FuturisticTURK kullanıcısına yanıt
    Ayt ilk limite göre zor mu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Tweety1996

Yetişmedi mi hocam
    Yetişti ama Matematikte 4 soruya birkaç dakika daha ayırmam gerekiyordu 6-7 dkm daha olsa o 4 soruyu yapardım.
  • Tyt geometrisi zor geldi kalanı normaldi.Ayt ye yarın gireceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.