Şimdi Ara

LİMİT TÜRKİYE GENELİ ANA KONU (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
9.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sosyal:Orta
    Matematik: sadece geometri zordu biraz
    Fen: Gerçekten zordu
    Bana göre sınav böyleydi tytde 105 civarı yapıyorum genelde bu sınavda ne gelir hiç fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaitsev Kurbanın Olam kullanıcısına yanıt
    Geçen sene öyle oldu diye bu sene de boyle olacak diye bir şey yok. Bence bu kadar zor olmaz. En azından tüm branşlarda zorlamazlar bu kadar. Bunun türkçe fen ve matı zordu. Ayrıca mat kısmında geo zordu. Zaten ortalama yerlerde sanmıyorum boyle olacağını. Msü nün turkcesinin ve matının bir tık üstü gelir en fazla. Ya da ayni. Bu da benim tahminim

• bizim hocamız hep en iyi sınavı hazırlayan kurum ÖSYM derdi her geçen gün hak veriyorum adama. ÖSYM eğer bir branştan zorlayacaksa bir branş kolay yapıyor. Mesela geçen sene türkçe zordu mat ortaydı ama sosyal ve fene baktığımızda bu iki branştan çok rahat süre bırakılıp diğerlerine ek zaman ayırılabilirdi. Ama bu sınavda öyle bir olay olmadı - en azından benim için-. Ben sınavı branş olarak bakılırsa orta ama hepsini birleştirince çok zor buldum. Sosyali kısmen kolaydı ama onda bile çelişkili sorular vardı. Fende ilk kez boş bıraktım doğruyu bulamadım resmen. Türkçede çelişkide kaldım ama 40 işaretledim 25 gelse de 38 gelse de şaşırmam
  • ben çok çok hasta girdim sınava sırf bir şeyler göreyim diye ama ne gördüm bilmiyorum türkçede hiç basmadı kafam fene geçtim şok oldum sosyal hadi neyse. matematikte de normalde 30-35 yaparım en kötü ama o kadar işaretlemedim bile bi yerden sonra sorıları okumamaya başladım çok sıkıcı bi sınav olmuş hasta olunca daha da sıktı

• haziranda

türkçe ve mat aynı zorlukta olur
    sosyal ve fen daha kolay gelir,özellikle fen
  • Kontrol edebilmeye vaktim bile olmadı din sorularını son 1 dk içinde çözdüm resmen çok zor bir denemeydi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayt fizik normaldi kasmamışlar kimya ön plana çıkıyordu bence biyolijide çok kolay değildi.Matematik sarmal ayt mat denemeleri kıvamındaydı bence direk kalemsiz işaretlenecek sorular da vardı düşündürecek de

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    hocam yine de sosyal daha kolay gelir diye düşünüyorum

ayrıca türkçe 2018de zordu ama dil bilgisi soruları zor değildi bence,limitte tek bi tane kolay yoktu türkçede
  • arkadaşlar 2018 tyt ve bu limit simavini nasil benzetiyorsunuz birbirine ? özellikle matematiği . 2018 tyt de bazi problem sorulari kafadan bile yapılabilirdi ama bunda hepsi uğraştırıcıydi . belki geçen seneki sınavı evde çözdüğum için kolay gelmiştir bilmiyorum ama kesinlikle limit mat 2018 tytden 2 tık zordu

• barbarmuzo kullanıcısına yanıt
    Ben yerinde çözdüm evet geçen seneki Tyt te de bu seneki msü ye de bin basar

• Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    evet ama bir de şu var zor sınav demek güzel sınav demek değildir malesef biz bu ayrimi yapamiyoruz en zor sınav en güzel sınavdir anlayısı var bizlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: Beausejour

haziranda

türkçe ve mat aynı zorlukta olur
    sosyal ve fen daha kolay gelir,özellikle fen
    size katılıyorum, türkçe ve mat böyle gelir ama sosyal ve feni kolay yapıp diğer derslere süre bırakmamızı sağlarlar. Fenim 15-16 net gelir normalde daha önce hiç bu kadar zorlanmamıştım baya kötü gelecek. Bence bunun matı çok kaliteliydi ama diğer branşlar yüzünden çözülebilirliği kaçtı benim açımdan. İlla ki yine çok iyi yapanlar olacaktır
  • + olarak dil bilgisi de kolay olacaktır bu sınavdaki dil bilgisi fazla zordu
    Öyle evet. Bu sene ben de geçen seneden daha zor bekliyorum ama bu kadar değil. Sakince baktım matta yaşadıklarına. Cozdum ama sınav aninda çözmek çok zor. Diğer denemelerden sonra eve gelip sorulara bakıp çözünce. Ya yaparmisim aslında hissi bu kez olmadi

• matematik bu kadar zor olmaz bence

• Bu nasıl bir denemeydi böyle. Her branşta uzun uzun sorular, paragraflar. Gerçekten bir süre sonra o kadar çok sıkıldım ki sınavı çözmeyi bıraktım. En sona matematiği bırakmıştım sürem de olmasına rağmen üşendim ve çözmeye bile çalışmadım. Bence aşırı yorucu bir sınavdı ve tüm branşların zorluğu orta ve üstüydü. 135 dakikaya göre zor bir sınavdı fakat sınav gibi değil de evde branş denemesi şeklinde çözülse yapılabilecek sorulardı.
  • Zor değil ancak yorucuydu TYT’si. Türkçesi Özdebirden daha kolaydı.

hocam bence matematik zor değildi diğer branşlardan sonra ona geçtiysen zorlanırsın çünkü enerjin tükenmeye yakın oluyor. Matematikle başlayan insan 35 üstü yapmıştır ama o da diğer branşlarda zorlanmıştır. Sınav çok yorucuydu bütün enerjiyi tüketti branşlar üstte de demişler zaten. Yani bu sene tyt mat soruları diye koysalar bunu kimse bi şey demezdi ama diğer branşlarda bu kadar zor olunca bokunu çıkarmışlar gibi gözüktü. Kitapçık gelince genel değil de branş denemesi gözüyle bak sorulara ne demek istediğimi anlarsın
  • Tyt geometri zordu gayet ösym tytde geometriyi bu kadar zorlamaz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.