Şimdi Ara

LİMİT SORU BANKASI PC'den ÇÖZÜMLERE ULAŞAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler geçen dönem yani nisan-mayıs aylarında limit kitaplarının (edebiyat, tarih soru bank ) çözümlerine ulaşırken şuan nette aratıyorum bir türlü bulamıyorum hepten mi kaldırmışlar yoksa çözümlerinin olduğu yeri benmi bulamıyorum ?

• ++
  • pc üzerinden limit soru bankalarının çözümlerine ulaşabilipte link atacak biri yokmu ?
  • limit yayınları iletişim numarasında birisine ulaştım beni internet çözümleri ile ilgilenen arkadaşa yönlendirdi. Sitede şuan güncelleme varmış min 1 max 2 hafta sonra video çözümler internet sitesinde olacakmış şuan için limit cepte uygulamasını kullanmamı önerdiler. Yalnız sıkıntı şu akıllı telefon kullanmıyorum telefonum bozuk daha dogrusu ondan dolayı video çözümlerinden 2 hafta mahrum kaldı hadi eyv.
  • ben de fark etmiştim ama limit cepte var diye fazla takılmadım. 1-2 haftaya düzelecekse iyiymiş telefondan uğraşmak istemem.
  • bknz.
    osdn.net
    Download File List - Android-x86 - OSDN
    https://osdn.net/projects/android-x86/releases

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    hocam bu ne oluyor açıklıyabilirmisiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet Üzerinden Soru Çözmek
    5 yıl önce açıldı
    Kredi kartı ile ilgili acil soru
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    biraz baktım sanırım laptopu andride çeviren bi uygulama tam olarak nasıl kullanılıyor acaba açıklıyabilirmisiniz ? play store vs varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.