Şimdi Ara

LigTV'nin Şifresiz Yayınlanacak Maçları Burada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27.ci Hafta Torku Konya - GALATASARAY maçı şifresiz olacak..

diğer takımların maçları ;

LigTV'nin Şifresiz Yayınlanacak Maçları Burada

• Trt'mi verecekmiş maçları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Trt'mi verecekmiş maçları?

yok hocam son derece saçma bir uygulama digitürkü olup lig tv si açık olmayanlara şifresiz oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Trt'mi verecekmiş maçları?

zaytung tv verecekmiş
  • Potur tv verecekmiş.
  • zaten digitürk sahiplerinin %99'u maç için abone oluyor. böyle birsey yapacaksan türksattaki lig tvde yap yok yapmayacaksan hiç böyle işlere bulaşma anlamsız bir uygulama olmuş.
  • Benim gördüğüm ve tanıdığım digitürkü olup LigTVsi olmayan bir sürü aile var. İşlerine yarar elbette.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boş muhabbet. Milleti çekmek istiyorsan fiyatları indirip sürümden kazanacaksın. Ayda 10 lira yapsan, bütün Türkiye abone olur. Yap hesabı.
  • Uyduda da sifresiz olacak sanmistim yikildim lae :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya ne saçma bişey. bide heryer de müjde diye haber yapmıyolar mı tam cins ediyolar adamı

digitürk ü olanın zaten lig tv si de %99 oluyor. bu müjde kime allah aşkına
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

Boş muhabbet. Milleti çekmek istiyorsan fiyatları indirip sürümden kazanacaksın. Ayda 10 lira yapsan, bütün Türkiye abone olur. Yap hesabı.

10 tl yapıp üye sayısını 5e katlayıp, o üyelerin sorunlarını halletmek için daha çok kaynak ayırmak yerine, 50 tlde kalır ve yine aynı parayı kazanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • web tv üyeliği aylık 1 tl maç yayınları dısında lig tv açık üye olun 1 lira bişey değil . bir maç izleyerek bir yıllık masrafını çıkartabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurosaki Ichigo*

Potur tv verecekmiş.

• quote:

Boş muhabbet. Milleti çekmek istiyorsan fiyatları indirip sürümden kazanacaksın. Ayda 10 lira yapsan, bütün Türkiye abone olur. Yap hesabı.

Bu seferde kafe,lokanta gibi yerleri kaybedicek. Üyelerden ziyade o tür yerler önemli digitürk için. Standart kullanıcıdan ayda 30-40 lira alırken, kafeden ayda sandalye-koltuk sayısına göre ortalama 500-1000 lira civarı paralar alıyorlar.
  • Şu dandik ligi izlemek icin asla para vermem. Arada bi derbileri izlemek icin gidiyorum o da ortam oluyor arkadaslarla falan o yuzden yoksa futbol falan oynandigi yok.

• Çok cool'sun yhaaa. Ay kız olsam şu havalı tavrın için kesin verirdim sana .s .s

vurmayın öldüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuhanK.

Çok cool'sun yhaaa. Ay kız olsam şu havalı tavrın için kesin verirdim sana .s .s

vurmayın öldüm

boşuna bloklamamışım seni
  • Digiturk e para kazandıracağıma sokağa atarım daha iyi. IP tv her türlü işimi görüyor. 2 yıldır sorunsuz d-smart ından tut lig tv'sine kadar izliyorum valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

quote:

10 tl yapıp üye sayısını 5e katlayıp, o üyelerin sorunlarını halletmek için daha çok kaynak ayırmak yerine, 50 tlde kalır ve yine aynı parayı kazanır

Aynı şey değil. Zaten işler yolunda gitse böyle 1 maç bedava verme gibi olaylara kalkışmazlar. Demekki iyi gelen para istenilen düzeyde değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

quote:

Aynı şey değil. Zaten işler yolunda gitse böyle 1 maç bedava verme gibi olaylara kalkışmazlar. Demekki iyi gelen para istenilen düzeyde değil.

Anladımda senin dediğin olayda üyesi 500.000 se 5.000.000 olsunki kâra geçsinler
    çünkü maliyet artacak ve fiyatta 5de 1ine gerileyecek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.