Şimdi Ara

Lig Tv Futbol Aşkı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Oldukça güzel,anlamlı bir klip..Beşiktaş'lı kardeşimizden dinleyelim ;

• Yıllardır her fırsatta futbolseverin cebini sömüren Lig tv, şimdi de taraftarların anılarıyla, taraftarlığın duygusal tarafıyla futbolseverin duygularını sömürme işine girmiş. Tabii ki amaç yine parayı koparmak. Takımları, medyayı ve hatta federasyonu bile nasıl manipüle ettiğinin en son örneği 1 sezon ötemizdeyken ağzıyla kuş tutsa sempati duyamayacağım bir şirket Digitürk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim milleti can evinden vuracak bir reklam,iyi düşünmüşler ama keşke niyetleri de reklamları gibi olsa
  • Reklamları gerçekten çok hoşuma gitti , insanları etkilemeyi biliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm samimiyetimle BİR şey sormak istiyorum sadece. Evet, ben de büyük hayal kırıklıklarıyla Digitürk'ün ve futbolumuzun bulunduğu duruma lanet olsun diye yaklaştım. Ancak bu sene (ki elimde değil) WEB'den Lig TV üyeliğimi açtırdım.

Bizim için Aşk 6 harfli değil, 8 harfli, yalnızca BEŞİKTAŞ... E stada gidip izlemeye param yok, bir şekilde ona ulaşmak için TEK araç Digitürk... Elimizden başka ne gelebilir ki?

Orijinalden alıntı: grngck

Yıllardır her fırsatta futbolseverin cebini sömüren Lig tv, şimdi de taraftarların anılarıyla, taraftarlığın duygusal tarafıyla futbolseverin duygularını sömürme işine girmiş. Tabii ki amaç yine parayı koparmak. Takımları, medyayı ve hatta federasyonu bile nasıl manipüle ettiğinin en son örneği 1 sezon ötemizdeyken ağzıyla kuş tutsa sempati duyamayacağım bir şirket Digitürk.

Bize söylenecek birşey bırakmamışsın.

Orijinalden alıntı: grngck

Yıllardır her fırsatta futbolseverin cebini sömüren Lig tv, şimdi de taraftarların anılarıyla, taraftarlığın duygusal tarafıyla futbolseverin duygularını sömürme işine girmiş. Tabii ki amaç yine parayı koparmak. Takımları, medyayı ve hatta federasyonu bile nasıl manipüle ettiğinin en son örneği 1 sezon ötemizdeyken ağzıyla kuş tutsa sempati duyamayacağım bir şirket Digitürk.

senin gibiler olduğu sürece davamızdan vazgeçmiycez! ALMA - ALDIRMA!
  • yakında ninelerle dedelerle yaparlar.Adamlar bizi iyi tanıyor.Hemen arka fona bir duygusal müzik fanatiğini olduğun bir takımın taraftarıyla anlamlı 2 söz.Sonra güzel olmuş.Ama yer mi mahmut hoca ? yemez.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.