Şimdi Ara

lifecell sitesinde GB dağıtıyor koşunn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
4
Favori
6.841
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lifecell'in sitesine girdiğinizde anasayfada bi oyun var. videoda gözüken lifecell'in logosu olan sonsuz işaretini tıkladıkça puan kazanıyosunuz. o puanlar da gb oluyo hafta sonu telefonunuza yükleniyo. tabi bunun için bipten lifecell kanalını takip etmeniz lazım. bi de ne kadar çok kişi katılıp puan artırırsa o kadar çok gb kazanılıyo sanırım link burda:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkanatlı -- 24 Nisan 2019; 17:2:7 >

• Bu ne saçma oyundur arkadaş zaten operatöre para ödüyorum ne diye böyle saçma sonik işlere kalkışır saçma kısmını anlamışsınızdır.

Türk Telekom kullanıyorum 8 gb'a 29 TL ödüyorum ilk 6 ay geçerli 8 gb daha verdi ilk 6 ay katlama özelliğini kullandım oldu mu 18 gb + haftada 1 sil süpürü açıyorum vodafone veya türkcell gibi abuk subuk şeylerde çıkmıyor günlük,haftalık,aylık gb'lar çıkıyor.Tabi bunun yanında kazıklanmıyorum da bende genç bir insanım ama saçma uygulamalarıyla yarattığı lifecell ile insanları kandırıyor lifebox'a bir çok video ve fotoğraflarım yüklendi.Fotoğraflarım veya videolarımı indirdikten sonra hata verip açılmıyor verilerin gizliliği yok tabiki de burası Türkiye eğer premium paket almazsam orjinal olarak içerik kalmayacakmış vb hareketler.

İnsanlara eğer gerçek özgürlüğü sunacaksa türkcell herhangi bir paket kısıtlaması olmaksızın ekstra 10-20 gb veya youtube gibi sitelere sınırsız erişimi açarak vodafone gibi yoluna bakacak ama maliyet kurtarmaz diğer operatörler armut topluyor çünkü bu kadar şirketine az maliyet ile çok para aktaran müşterisini sömüren ve tabiri kan emici bir firma görmedim.
  • Detaylar burada:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 25 Nisan 2019; 15:30:15 >
  • eee hadi tıklayalım o zaman
  • beyler ben isyerinden senelik izin aldim.

simde kupon topla
    lifecell isaretleri bul tikla
    bipten mesaj at

baya bos zaman gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 tık da benden

• Bazen Turkcell'in insanların zekasıyla dalga geçtiğini düşünüyorum. Tamam 1 kuruş vermeden sadece zaman öldürerek hediye kazandır ama oyunların da insan zekasına eğitimine bir faydası olsun. Şuanki bu lifecell videosunda logoya tıklamak ve buna oyun demek nedir kardeşim. Bip yarışından sonra 2. en saçma Turkcell kampanyası.
    İlkokul 2.sınıftaki çocuğuma telefonu verdim,şu logoya tıkla her videoda 10 kere çıkacak internet kazanacağız dedim. Çocuk 5 dakika uğraştı,baba dedi bu ne biçim oyun bu saçma,sıkıcı bu dedi. Bunda hiç bir şey yok,yarışma yok dedi sıkıldı.
    2 dakika salla kazan yaparım,yumurta çatlat yaparım,2 dakikada dergi indiririm,goller cepte yaparım ne gelirse alırım da insanın dakikalarca zamanını alacak böyle saçma işleri çocukların eline versen onlar bile sıkılıyor.
    Bari yılan oyunu olsaydı yada unite falan. Lifecell logosuna 1000 kere tıklarsak Lifecell'e aşık mı olunuyor Turkcell Bey?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mine Güçlü6

eee hadi tıklayalım o zaman
    hemen tıklayalım zaman kaybetmeden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne tırt bişey deyip 10 tıklama yaptım. Sonuç:

lifecell sitesinde GB dağıtıyor koşunn
  • Tek amaç var YouTube da rekor izlenme yakalamaya çalışıyorlar. Olur mu olur. Ama daha mantıklı birşey yapsalarmış ya. Önde oyun oyna arkada video izlenmesi artsın.

• On dakika önce oynadığımda alttaki sınır 3gb üzerindeydi. Biraz önce oynamak için yine girdiğimde gerileyip 1gb üzerine gelmişti. Geri geri mi sayım yapılıyor anlamadım.

• Bu ne saçma oyundur arkadaş zaten operatöre para ödüyorum ne diye böyle saçma sonik işlere kalkışır saçma kısmını anlamışsınızdır.

Türk Telekom kullanıyorum 8 gb'a 29 TL ödüyorum ilk 6 ay geçerli 8 gb daha verdi ilk 6 ay katlama özelliğini kullandım oldu mu 18 gb + haftada 1 sil süpürü açıyorum vodafone veya türkcell gibi abuk subuk şeylerde çıkmıyor günlük,haftalık,aylık gb'lar çıkıyor.Tabi bunun yanında kazıklanmıyorum da bende genç bir insanım ama saçma uygulamalarıyla yarattığı lifecell ile insanları kandırıyor lifebox'a bir çok video ve fotoğraflarım yüklendi.Fotoğraflarım veya videolarımı indirdikten sonra hata verip açılmıyor verilerin gizliliği yok tabiki de burası Türkiye eğer premium paket almazsam orjinal olarak içerik kalmayacakmış vb hareketler.

İnsanlara eğer gerçek özgürlüğü sunacaksa türkcell herhangi bir paket kısıtlaması olmaksızın ekstra 10-20 gb veya youtube gibi sitelere sınırsız erişimi açarak vodafone gibi yoluna bakacak ama maliyet kurtarmaz diğer operatörler armut topluyor çünkü bu kadar şirketine az maliyet ile çok para aktaran müşterisini sömüren ve tabiri kan emici bir firma görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Nisan 2019; 2:19:5 >

• sorsan bi de teknoloji firması derler
    ama işi gücü, spam , click bait, keriz.avi uygulamalar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.