< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkanatlı -- 24 Nisan 2019; 17:2:7 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekkanatlı -- 24 Nisan 2019; 17:2:7 > |
beyler ben isyerinden senelik izin aldim.
simde kupon topla lifecell isaretleri bul tikla bipten mesaj at baya bos zaman gerekiyor ![]() |
Bu ne saçma oyundur arkadaş zaten operatöre para ödüyorum ne diye böyle saçma sonik işlere kalkışır saçma kısmını anlamışsınızdır.
Türk Telekom kullanıyorum 8 gb'a 29 TL ödüyorum ilk 6 ay geçerli 8 gb daha verdi ilk 6 ay katlama özelliğini kullandım oldu mu 18 gb + haftada 1 sil süpürü açıyorum vodafone veya türkcell gibi abuk subuk şeylerde çıkmıyor günlük,haftalık,aylık gb'lar çıkıyor.Tabi bunun yanında kazıklanmıyorum da bende genç bir insanım ama saçma uygulamalarıyla yarattığı lifecell ile insanları kandırıyor lifebox'a bir çok video ve fotoğraflarım yüklendi.Fotoğraflarım veya videolarımı indirdikten sonra hata verip açılmıyor verilerin gizliliği yok tabiki de burası Türkiye eğer premium paket almazsam orjinal olarak içerik kalmayacakmış vb hareketler. İnsanlara eğer gerçek özgürlüğü sunacaksa türkcell herhangi bir paket kısıtlaması olmaksızın ekstra 10-20 gb veya youtube gibi sitelere sınırsız erişimi açarak vodafone gibi yoluna bakacak ama maliyet kurtarmaz diğer operatörler armut topluyor çünkü bu kadar şirketine az maliyet ile çok para aktaran müşterisini sömüren ve tabiri kan emici bir firma görmedim. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 25 Nisan 2019; 15:30:15 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Nisan 2019; 2:19:5 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |