Şimdi Ara

Life is Strange (2015) [ANA KONU] (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
15
Favori
23.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lyzard

Ilk 4 episode icin konusacak olursam oynadigim `kendi tarzinin` en iyisiydi life is strange. Telltale oyunlari gibi yalandan karar veriyormusuz hissi yoktu, verdigimiz kararlar gercekten gidisati etkileyebiliyordu. Ancak episode 5 tam bir hayal kirikligiydi, hem konu butunlugu yoktu, hem kurgu zayifti hem de inanilmaz mantik hatalari barindiriyordu.

Eger o kelebekli resmi alip zamanda geri donecek olsaniz, dondukten sonra Max in birkac hafta icerisinde cektigi herhangi bir resme bakip bir kez daha geri donebilirsiniz, ve Nathan henuz Chloe ile tuvalette karsilasmadan Chloeye olan biteni herseyiyle anlatip herseyin onune gecebilirsiniz. Hatta mantiken etliye sutluye bulasmadan sirf Rachell i oldurdugu icin Jefferson'i da yakalatabilirsiniz. Boyle bir mantik hatasi bu oyunda nasil yapildi anlam veremiyorum

Orada mantık hatası yok yalnız.

Chloe'nin ölmesini engelleyecek ne yaparsan yap fırtına olacak. Sırf tuvalette onu kurtarman değil, geçmişe gidip uyarsan da yine zamanla oynayıp Chloe'nin kaderini değiştirdiğin için yine fırtına çıkacak. Chaos Theory buna deniyor sanırsam, bazı şeyleri değiştiremezsin tarzı. Oyun boyunca da bu mesaj zaten bize sürekli olarak veriliyor Chloe her bölüm ya ölüyor ya da ölümden dönüyor. Max zaten kelebekli fotoğrafın çekildiği zamana döndüğünde etliye sütlüye bulaşmadan Jefferson'ı yakalatıyor David'e dark roomun koordinatlarını ve Rachel'ın cesedinin bulunduğu yerin mesajını atarak.

• yaban arısı Y kullanıcısına yanıt

Zaten benim de demek istedigim kelebekli fotografa dondugunde hem Jeffersoni yakalatip hem de Chloe yi kurtarabilir. Peki size gore Chloeyi olume terkedip Jeffersoni yakalatmasi, Jefferson'in kaderini degistirmesi anlamina gelmiyor mu? Yine firtina cikmayacak mi? Yoksa `sadece` Chloe'nin kaderiyle oynandiginda mi firtina cikiyor? Bu daha buyuk bir mantik hatasi degil mi? .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyzard

Zaten benim de demek istedigim kelebekli fotografa dondugunde hem Jeffersoni yakalatip hem de Chloe yi kurtarabilir. Peki size gore Chloeyi olume terkedip Jeffersoni yakalatmasi, Jefferson'in kaderini degistirmesi anlamina gelmiyor mu? Yine firtina cikmayacak mi? Yoksa `sadece` Chloe'nin kaderiyle oynandiginda mi firtina cikiyor? Bu daha buyuk bir mantik hatasi degil mi? .

Sadece Chole'nin kaderiyle oynadığında fırtına çıkıyor. Jefferson yan karakter diye o kadar düşünmemişlerdir üstünde. Şöyle düşünebilirsin, eğer Chloe'yi öldürürse bu güçlerin Max için ne anlamı oldu? Chloe ile yaşadığı anlar ve Rachel'a ne olduğunu öğrenmesi. Yani ona gücün veriliş amacı bir nevi Rachel'ın başına gelenleri öğrenmesi ve suçluları bulmasıydı. Max'te Jefferson'ı tutuklattırarak bunu sağlıyor.

• yaban arısı Y kullanıcısına yanıt

Bu tamamen sizin fikriniz hocam, gucun Chloe ile baglantili olduguna dair bir sey yok oyunda. Max sadece gucunu surekli Chloe yi koruma amaci ile kullandi o kadar. Ki firtinanin sadece Chloe nin kaderiyle oynandiginda cikiyor olmasi oyunu benim gozumde kurgu olarak komple cop yapiyor, ama ben bunun dogru olmadigini dusunuyorum.
  • Telltale oyunlarından çok çok daha iyi.

Walking Dead ve diğer oyunları Telltale 'ın Life is Strange in yanında halt etmiş açık ve net söylüyorum.

şu anda 2. Episode un sonlarındayım ama şu ana kadar oynadığım zaman diliminde verdiğim kararları 3-4 kez düşünerek verdim yine de her seçimden sonra acaba onu mu seçseydim dedim.

Telltale oyunlarında bana bu durum 5-6 Episode da en fazla 5-6 kere olmuştur.

Life is Strange de ise daha 2. Episode bitmeden 15 i geçti sanırım verdiğim kararları tekrar tekrar gözden geçirme durumu.

özetle oyun Telltale oyunlarından çok daha iyi bir senaryo ve seçim olasılığı sunuyor.Grafikler ve anlatılan karakterleri oldukça sevdim.

Senaryosu da bir bilimkurgu dizisi veya filmi gibi akıcı olmuş.
  • Oyunu maalesef Xbox da oynarken ps4 de devam edip en baştan oynamak zorunda kaldım. Buda gecikmesine sebep oldu son bölümün.

Nasıl açıklasam bilmiyorum. Baya bir oyun oynamışımdır sayısını söylemek zor ama life is strange kadar içime işleyen belki birkaç oyun vardır belki yoktur. Daha iyi oyunlar var ama bu oyunun yeri ve bıraktığı duygu çok farklı diğerlerinden.

Ben sonunda arcadia bay i feda ettim. Mantığım ile değil duygularım ile hareket ettim kısaca. Bütün oyun boyunca chloe için uğraştık şimdi ölmesine izin vermeye içim el vermedi. Kurtardım, pişman değilim

Oyuncuların %45 chloe yi kurtarırken % 55 i arcadia bay i kurtarmış. Sonuç olarak benle hemfikir olan ciddi kitle varmış.

Umarım oyunun devamı gelmez. Max yada chloe yerine kimi koyabilirim bilmiyorum yada başka karakterleri Nasıl sevebiliriz bundan sonra hiçbir fikrim yok. Farklı karakterle devam oyunu gelebilir demişti çünkü yapımcılar. Gelmesin.

Dontnod a çok baskı yapmışlar ve dağıtımcı bulamamışlar ana karakteri kadın değil erkek yap diye. Adamlar direnmiş ve Max i değiştirmemişler. Square Enix tereddütsüz kabul etmiş bu haliyle. İyikide etmişler.

Maxine unutulmaz karakterlerim Arasına girmiş oldu.

Edit ile eklenenler :
    William hakikaten harika bir baba oyun içinde. Ölmesine izin verirken oldukça üzüldüm. Nedense inanılmaz bir sempati besledim kendisine.

Joyce da harika anne profili. Çabalıyor uğraşıyor sevdiriyor kendisini bir şekilde. Şartlar filan kolay değil onun içinde.

Diğer bir karakter olan David e hiç kin beslemedim. Birşeylerin peşinde olduğu belliydi hep. Chloe ile atışmasında onun yanında durdum. İyikide öyle yapmışım. David reyizde yanıltmadı beni.

Oyunun en büyük artısı kendi adıma oyundan öte film gibi sanki. Her karakterin bir ağırlığı var. Duygusal olarak muhakkak etkiliyor sizi. Telltale ın oyunları life is strange yanında bence basit kalıyor.

Game of the year Witcher 3 yada fallout 4 olabilir ama benim gönlümün game of the year ı kesinlikle life is strange

Unutmadan Warren. delikanlı çocuksun iyisin ama seni hiç sevmedim.
    Ne sarılmasına izin verdim ne öpmesine max in. Leave dedim sadece
    . Kıskandığım içindir belkide.

Max ve chloe için yorumum yok. Ne desem boş.

PC için Türkçe olarak daha sonra Baştan tekrar oynarım. Bir süre unutmaya çalışmak daha iyi sanırım şimdilik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 29 Ekim 2015; 0:59:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EP 1-4 oynadım daha 5'e girişmedim. Oyun tek kelimeyle harika ötesi.

Ulen nathan dışında müdürden davidden şüphelendim o iyi kapli warrenden bile şüphelendim :D arkadaş o nasıl bir finaldir. bay jefferson sen nerden çıktın abicim :D .. çok güzel sağ gösterip sol vurdular. süperdi..
  • Malesef her iyi oyun gibi bitirdim bunu da

Oyun şuna benziyor buna benziyor desem en büyük spoilerı vermiş olurum diye hepsini spoiler içinde yazacağım artık , tek söyleyebileceğim yaptığınız seçimleri son ana kadar iyi tartın.

Oyunun ana teması Kelebek etkisi filminden gelmiş , fotoğrafa bakmalar vs buradan alınma,

Bir kelebeğin kanat çırpışı başka bir yerde fırtınaya sebep olabilir de Kaos teorisinden gelme,

Deniz fenerinin herşeyin başında ve sonunda görmek ve ayrılan , kesişen yolları dillendirmek Bioshock infinite den gelmiş

Oyunun mekaniği Telltale dan gelme

Bütün bunları kendi içinde toparlayıp bir dizi , film kıvamına getirip harika bir sunumla bize sunmaları mükemmel.Steamde bir yoruma aynen katılıyorum ; " Keşke zamanı geriye sarıp tekrar tekrar bu oyunu oynayabilsem "

bir başka yorum da oyundan sonra sıcak bir gülümseme yerleştirdi yüzüme ;

"Brooke , warren den hoşlanıyor
    Ama Warren, Max den
    Max , Chloe den hoşlanıyor
    Ama Chloe, Rachel'dan
    Rachel, Frank den hoşlanıyor
    AMA FRANK, BEZELYELERDEN"

• 2.episode u bitirdim bitmesini istemiyorum ya çok güzel gidiyor Max'e,atmosfere o kadar bağlandım ki.Zaten bu tür oyunlar çok nadir tam aradığım tarz.

Kate kurtarılıyormuş ya atladı çatıdan kurtaramadım

• Tencereydim, yuvarlandım ve adeta kapağımı buldum. Sıkıcı ve durağan gecen günlerimde, aynı hikayede birkaç günde olayların geliştiği gibi, bölümleri sindirerek, geceleri oynadım.

Max Payne'den alıştığımız karakterin kendi konuşmaları beni oyuna bağlayan önemli bir etkendi. Max, cok iyi bir arkadas, hayatta bile.

Beşinci bölümü de bu gece itibari ile bitirdim. Üzülmedim degil, vedalar hoşuma gitmiyor. Farklı sonları da oynayabilecek olmam tek tesellim. Umarız bu gibi yapımlar sürer, bizler de hayatın koşuşturmasında tatlı kacamaklar yapma fırsatı elde edebiliriz.

• 4. bölümü bugün bitirdim. 5. Bölümün Türkçe yaması yokmuş ama İngilizce oynayacağım sanırım, önceki bölümlerde altyazıdan çok sesleri dinleyerek oynadım. Çok heyecanlı.

Finali az çok biliyorum, vereceğim o kararı çok merak ediyorum.

Oyun 2015'in en iyi oyunu bile seçilebilir bence, muhteşem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

4. bölümü bugün bitirdim. 5. Bölümün Türkçe yaması yokmuş ama İngilizce oynayacağım sanırım, önceki bölümlerde altyazıdan çok sesleri dinleyerek oynadım. Çok heyecanlı.

Finali az çok biliyorum, vereceğim o kararı çok merak ediyorum.

Oyun 2015'in en iyi oyunu bile seçilebilir bence, muhteşem.

Çok şanslısın. İlk seferin tadı hep bir başka oluyor :)

• Oyunu yaklaşık 1 saat önce bitirdim inceleme olarak ne yazsam bilemiyorum.Bu satırları yazarken yan sekmede Life is Strange soundtrack'i açık.Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Çıktığı ilk gün oyunu görür görmez satın almıştım biliyordum böyle harika olacağını.Sonradan pahalı geldiği için alamamıştım 1 hafta önce season pass'ini alıp bölümleri toplu bir şekilde oynayıp bitirdim.O kadar sevdim ki arkadaşlarım çağırdı yanlarına gitmedim,yemek yemem gerekiyordu yemedim sırf Life is Strange'i bitirebilmek için.Keşke bu kadar hızlı davranmasaydım diyorum.Fena bir şekilde duygu karmaşasına girdim arkadaşlar.

Keşke zihnimi silseler de şu oyunu bir daha oynasam.Odamızdaki sandalyeye oturduğumuzda,kampüsün bahçesinde ağacın köşesine yaslandığımızda çalan müzikleri özleyeceğim.Ki ilk bölümde bahçeye ilk çıktığımızda oyun beni feci bir şekilde büyülemişti.

Oynadığım en iyi oyun demek istiyorum Last of Us gibi oynadığım diğer oyunlara da haksızlık etmek istemiyorum.O yüzden bu oyunu birincinin çoğul olduğu listeme alarak kendim için 'en iyi oyun' ilan ediyorum.

Oyunun son bölümünün nasıl biteceğini tahmin etmiştim.Ayrıca oyunun 3.bölümünün yarısındaydım akşam saati twitche girmiştim birde ne göreyim life is strange yayını e tabi Türk kanalı olunca ne bekliyordum ki spoiler vermeyi marifet sanan arkadaşlar sayesinde spoiler bombardımanına uğradım.Verdikleri spoilerlar bunlar oyunu bitirmeyen bakmasın
    Mark Jefferson'ın kızları kaçıran adam olduğu ve sonda Chloe'nin öldüğü

Ve tüm bunlara rağmen oyun harika akışına devam etti ve muhteşem bir şekilde bitişini yaptı.

Gördüğüm kadarıyla 5.bölümü vasat görmüş çoğu kişi.Bana göre oyunun en güzel bölümüydü.Evet neredeyse size seçim şansı bile tanınmıyor ve film gibi izliyorsunuz.Ancak anlatım o kadar güzel ki ben kaybolup gittim içinde.
    Ayrıca oyun içinde tahmin ettiğim birşey daha vardı
    Biz bu kadar zamanı karıştırırken zamanın ötesinde kalan bize noluyordu?Oyunun son bölümünde de çok güzel açıklamışlar.

Her bölümün sonu hakikaten muhteşemdi.Her bölümün son kısımları dışında etkileyici kısımlar çok olmadı ama umrumda değil.Sonsuz kapasitesi olan bu oyunda senaryoyu eksik hissettim ama buna rağmen çok güzel bir oyun eğer senaryo daha etkili yapılsaydı çok çok çok çok daha bir oyun olurdu ve tüm zamanların en iyi oyunu kabul ederdik bence.

Bölümleri güzelliğine göre sıralamak isterdim ama inanın nasıl yapacağımı bilmiyorum o yüzden yapmayacağım.Ama özellikle 2.bölümün sonu 4.bölümün son yarım saati 5.bölümün yine son yarım saati güzel gelse de özellikle son 10 dakikası beni mahvetti,bitirdi.

Vortex Club Party'e gittiğimizde resmen orada olduğumuzu hissettim yahu.Tüm oyun boyunca bahsedilen parti harbiden de parti çıktı be.Resmen oradaymışım gibi hissettim.Işıklandırmalar,etraftaki kişiler,Dj,müzik herşey on numara.Yalan yok kalktım ayağa dans ettim

Bu oyunu daha ne kadar öveceğim bilmiyorum.Ellerim yazmayı bırakmıyor.Belki size dünyanın en sıkıcı oyunu olarak geldi ama bana göre en iyi oyunlardan biri.Ne kadar ödül varsa verilmesi gerektiğini düşünüyorum.Karşımızda böyle bir oyun dururken öbür oyunların ödüllerde adı bile geçmemeli.

Max,Chloe sizi asla unutmayacağım...

Umarım bir şekilde devam eder bu oyun.Telltale'in oyun yaptığını sanıyordum ama Life is Strange'den sonra oyunun o sunu bile diyemiyorum.

Oynayın,oynattırın

Edit:Ayrıca oyunun sonuyla ilgili birşey söylemek istiyorum.

Ben Chloe'yi feda etmiştim.Müzik ve olayların gösterimiyle acayip bir hüzün yaşamıştım.Daha sonra Arcadia Bay'i feda ettiğimiz endingi oynadım ve çok daha az etkilendim.Ayrıca bayağı kısaydı.Burada oyunun yapımcıları bildiğin mesaj vermiş koskoca Arcadia Bay bir Chloe etmez diye.Umarım bu oyunun devamı gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadiusz Milik -- 7 Kasım 2015; 22:41:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tunahan95

Oynadığım oyunlarda hikaye en çok dikkat ettiğim unsur,isterse oyunun oynanabirliği kötü olsun.Özellikle Advanture türdeki oyunlar insanı oyunun içine çekiyor,kararlarınızı verirken ilerisinide düşünmek zorunda kalıyorsunuz.
    Şimdiye kadar böyle sağlam hikaye The walking dead,Bioshock serileri haricinde başka bir oyunda görmedim.Life is Strangede en iyi ve unutamayacağım oyunlar listeme girdi
    2 günde pc başından kalkmadan 4.bölümü bitirdim,hikayesiyle beni etkilemeyi başardı.
    Kesinlikle bu oyunu oynamalısınız,burdan sonrası ağır spoiler.

Şimdi gelelim 5.bölümde neler olacak konusuna
    Bence 5.bölümde her şeyin başladığı Nathanın Choleyi vurduğu ve bizim güçlerimizin geldiği yere dönücez.Nasıl mı ?
    Şöyle:
    Hatırlarsınız ilk bölümde tuvalete girdiğimizde havalandırmadan içeri mavi bir kelebek giriyor,bizde onun fotoğrafını çekiyoruz.Daha sonra Nathan Chloeyi vuruyor ve biz zamanı başa sarıyoruz.
    İşte o tuvalette çektiğimiz fotoğrafı hatırlarsanız Chloe bizden babasının fotoğraf makinesi karşılığı alıyor ve sürekli cüzdanında saklıyor.Evet 4.bölümde Chloe öldü ama fotoğraf hala cüzdanında duruyor.İşte o fotoğrafla aynı Williamı kurtarmak için geçmişe döndüğümüz gibi bu seferde bu olayları(kıyamet,fırtına her neyse)durdurmak için başa dönücez.Yani fotoğrafı çektiğimiz yere.

Olayları nasıl durdurucaz derseniz bu büyük bir fedekarlık yapmamız gerekecek.Ben güçlerimizin Chloenin tuvalette vurulduğu andaki yaşadığımız travmadan dolayı geldiğini düşünüyorum.Böylece geçmişi değiştirdik ama değişen sadece geçmiş değildi dünyanın dengesinide bozmuş olduk,hayvanlar ölmeye başladı,iklim kafayı yedi,sıcak bir günde kar yağdı vs.
    Yapacağımız fedakarlık ise Chloenin en başta vurularak ölmesine izin vermek olacak,böylece zamanı geriye almamış ve güçlerimize hiç kavuşmamış olucaz.

Kısaca 5.sezonda bu resmi kesinlikle kullanıcaz.
    http://static.tumblr.com/dbf2f502b227ab6fe39988fd14a9e476/isvarq6/JNxnr2inh/tumblr_static_bgmw7hyu83s4oksgo84gw4g44.jpg

Sizin düşünceleriniz ve teorileriniz neler ?

Alıntıladığım mesajda 4.bölüm bittikten sonra jefferson hakkında ve 5.bölümde/finalde neler olacağı hakkında foruma ve steame kendimce bir teori yazmıştım.

Steamde açtığım teori konum.

https://steamcommunity.com/app/319630/discussions/0/523897023726526921/

5.bölümü az önce bitirdim ve final tahmin ettiğim gibi oldu.Her ne kadar Chloe'nin ölmesini istemesemde,ben finalde bana göre mantıklı olanı yapıp,kadere müdahale etmemeyi seçtim.Hayatta böyle değil mi ? Bazı şeyler fedakarlık gerektirir,her şeyi istediğimiz gibi yapamayız.

Oyun hakkında düşüncelerimi zaten alıntımda belirtmiştim,kısaca mükkemmel.Duygular mı ? Mantık mı ? Bu oyunda verdiğim kararlar cidden beni zorluyor

2.sezonda neler olacak acaba,farklı karakterler olacak deniyordu.Yinede ben 2.sezonun hiç bir zaman 1.sezonun yerini tutamayacağanı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 8 Kasım 2015; 0:36:45 >

• quote:

quote:

Oynadığım oyunlarda hikaye en çok dikkat ettiğim unsur,isterse oyunun oynanabirliği kötü olsun.Özellikle Advanture türdeki oyunlar insanı oyunun içine çekiyor,kararlarınızı verirken ilerisinide düşünmek zorunda kalıyorsunuz.
    Şimdiye kadar böyle sağlam hikaye The walking dead,Bioshock serileri haricinde başka bir oyunda görmedim.Life is Strangede en iyi ve unutamayacağım oyunlar listeme girdi
    2 günde pc başından kalkmadan 4.bölümü bitirdim,hikayesiyle beni etkilemeyi başardı.

Bence 5.bölümde her şeyin başladığı Nathanın Choleyi vurduğu ve bizim güçlerimizin geldiği yere dönücez.Nasıl mı ?
    Şöyle:
    Hatırlarsınız ilk bölümde tuvalete girdiğimizde havalandırmadan içeri mavi bir kelebek giriyor,bizde onun fotoğrafını çekiyoruz.Daha sonra Nathan Chloeyi vuruyor ve biz zamanı başa sarıyoruz.
    İşte o tuvalette çektiğimiz fotoğrafı hatırlarsanız Chloe bizden babasının fotoğraf makinesi karşılığı alıyor ve sürekli cüzdanında saklıyor.Evet 4.bölümde Chloe öldü ama fotoğraf hala cüzdanında duruyor.İşte o fotoğrafla aynı Williamı kurtarmak için geçmişe döndüğümüz gibi bu seferde bu olayları(kıyamet,fırtına her neyse)durdurmak için başa dönücez.Yani fotoğrafı çektiğimiz yere.

Olayları nasıl durdurucaz derseniz bu büyük bir fedekarlık yapmamız gerekecek.Ben güçlerimizin Chloenin tuvalette vurulduğu andaki yaşadığımız travmadan dolayı geldiğini düşünüyorum.Böylece geçmişi değiştirdik ama değişen sadece geçmiş değildi dünyanın dengesinide bozmuş olduk,hayvanlar ölmeye başladı,iklim kafayı yedi,sıcak bir günde kar yağdı vs.
    Yapacağımız fedakarlık ise Chloenin en başta vurularak ölmesine izin vermek olacak,böylece zamanı geriye almamış ve güçlerimize hiç kavuşmamış olucaz.

http://static.tumblr.com/dbf2f502b227ab6fe39988fd14a9e476/isvarq6/JNxnr2inh/tumblr_static_bgmw7hyu83s4oksgo84gw4g44.jpg

Alıntıladığım mesajda 4.bölüm bittikten sonra jefferson hakkında ve 5.bölümde/finalde neler olacağı hakkında foruma ve steame kendimce bir teori yazmıştım.

5.bölümü az önce bitirdim ve final tahmin ettiğim gibi oldu.Her ne kadar Chloe'nin ölmesini istemesemde,ben finalde bana göre mantıklı olanı yapıp,kadere müdahale etmemeyi seçtim.Hayatta böyle değil mi ? Bazı şeyler fedakarlık gerektirir,her şeyi istediğimiz gibi yapamayız.

Oyun hakkında düşüncelerimi zaten alıntımda belirtmiştim,kısaca mükkemmel.Duygular mı ? Mantık mı ? Bu oyunda verdiğim kararlar cidden beni zorluyor

2.sezonda neler olacak acaba,farklı karakterler olacak deniyordu.Yinede ben 2.sezonun hiç bir zaman 1.sezonun yerini tutamayacağanı düşünüyorum.

2. Sezon çıkacak mı? Çıkacaksa farklı karakterler ve hikaye ile mi olacak?

Bu arada final kararını tahmin edebilirsiniz :D Hiçbir şeye değişmem <3 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andromeda2B -- 8 Kasım 2015; 1:58:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chloe Price

quote:

quote:

Şöyle:

2. Sezon çıkacak mı? Çıkacaksa farklı karakterler ve hikaye ile mi olacak?

Bu arada final kararını tahmin edebilirsiniz :D Hiçbir şeye değişmem <3 :D

Kesin çıkacak diye bir açıklama varmı bilmiyorum ama herkes çıkacağını söylüyor.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Life_is_Strange_2_Sezonunda_Yepyeni_Karakterler_ve_Mekanlarla_Devam_Edebilir-79411.htm

Final kararınını ismine yazmışsın zaten
    Dediğim gibi ben bana göre mantıklı olanı yaptım.Zaten 4.bölümün sonunda yazdığım teoride anlamıştım böyle bir ikilemde bırakılacağımızı.Chloe'nin sonda yaptığı konuşma bu kararı vermemi dahada kolaylaştırdı,oda bu fedakarlık için hazırdı.
    Verdiğimiz kararlarla sadece onun ölümünü erteliyorduk.Sonuçta 1 kişi için yüzbinleri öldürmek hiç adil değildi.

Buda sana gelsin madem
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=495122446

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahan95 -- 8 Kasım 2015; 2:50:33 >

• İlk fırsatta oynanyayım.
    İlk 20 dkyı video izledim cidden oldukça iyi duruyor.

Nasıl bu oyunu daha önce keşfedemedim bilmiyorum oysa Heavy Rain deli gibi oynamıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nedense elim Chloe'yi feda etmeye gitti, koskoca kenti feda edemezdik sonuçta yani en azından ben öyle düşündüm. Kadere müdahale etmemek en iyisi hocam

Son bölüm bana da yetersiz gibi geldi, tüm soruların cevaplarını alamadım ama yine de çok güzeldi. Oynamayan kalmasın diyorum

• Son bölüm enfesti. film tadındaydı. her sahnesi özenle hazırlanmış baya emek olduğu ortada. oyunun çok farklı bir havası var. ilk bölüme başladığımda bu nasıl oyun kızlar için ergenler için diye düşünürken 5.bölümü bitirdikten sonra bu oyun kesinlikle sanat eseri. Deniz fenerine giderken yaşadıklarımız tek tek gözümüzün önüne geldiği yer enfesti. Jefferson'ın pskopat çıkması baya klişe oldu şaşırmadım. Son seçime gelirsek tabii ki şehrin yok olmasını seçtim yaşamakta ölmekte ekip işidir evlat.

oyunun sonuna bu müzik ne giderdi be. ver müzüğü

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.