Life In Efervesan Multivitamin 20 Tablet = 19TL | Life In Efervesan Magnezyum 20 Tablet = 26,25 TL

-
-
SKT çok yakın olabilir. Geçenlerde aldım ben de başka bir siteden, 1 ay kalmış skt bitmesine. 2 kutu almıştım 40 tane, 2 ay içinde kullandım. Dikkat etmek lazım çok sayıda alımlarda
-
1-2 ay önce magnezyum tabletleri 10 liraya satılıyordu
-
Multivitamin skt 2023
Magnezyum skt 2025
tarihli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Multivitamin nasıl kullanan var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İçeriğindeki mg'ları paylaşacak biri varsa fiyat-perfomans olup olmadığını yazayım
bu sektörde çok hile var çünkü
-
mg tabletleri, en kötü versiyon olan mg karbonat versiyonu
-
Magnezyum 1 tablet için 187,5 mg (BRD %50)
Multivitamin 1 tablet vitamin c, e, b3, b5, b6, b2, b1, folik asit, biotin, vitamin b12 (her biri BRD %100)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 16 Temmuz 2022; 13:51:55 > -
Brd olarak değerlendirmemek gerekiyor bu takviyelerde. kaç gram olduğu önemli daha çok. Günde 2 adet tüketilirse iş görür
-
az kaldı vitamini meyveden sebzeden almayı unutacağız tembelleştirmeyelim vücudumuzu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Teşekkürler. MG'lar inanılmaz az.
-
İçinde sitrik asit de var, efervisan tabletin suda çözülmesi tamamlanınca magnezyum citrate'a dönüyor. Yani aslında aldığınız şey "Magnesium Citrate".
-
Magnezyum complex önereceğin markalar hangileri, ben nutraxin magnezyum complex aldım iyi mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Nutraxin marka çöp ama paketleme çok kaliteli aldatma amaçlı kesin. Ben aldım son tüketim tarihi elle kolayca silindi ayrıca yan etki yaptı çok öksürtü. Müşteri hizmetleride saçma sapan konuşan biriymiş hiç yardımcı olmuyorlar. Şikayetvara yazdım 2 kere hiç cevap bile gelmiyor. Almayın aldırtmayın bu Nutraxin markasını.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X